Berki Krisztián azt szeretné, ha a fővárosnak lenne egy saját bankja, amely, mint fogalmazott, „középrossz” menedzsmenttel is képes lenne 34 milliárd forintos profitot termelni. Ez a profit lenne a BKV ingyenessé tételének forrása. Berki programjában ingyenes BKV-használatot ígért a budapestieknek. Arra a kérdésre, hogy miért gondolja, hogy ez az ígéret, amellyel 2014-ben már Horváth Csaba is előállt, közelebb viszi céljához, azzal válaszolt, hogy ő nem megígéri, hanem megvalósítja ezt az elképzelést. Arra a kérdésre, hogy miért nem rászorultsági alapon biztosítana Berki elképzelése szerint a főváros ingyenes tömegközlekedést a budapestieknek, a főpolgármester-jelölt azt válaszolta: a gazdagok több adót fizetnek, mint a szegények, „tehát ugyanott vannak”.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Kérdezték Berkit, hogy az ő ötlete e az ingyen bkv, erre azt mondta, nem, nincsen saját ötletem, a stáb ötlete volt. Ezzel elismerte, hogy csak egy báb. Jó pénzért az anyját is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.