Tamás Barnabás egy egyeztetésen beszélt erről még a tavalyi választások előtt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az ilyen polgármester szophat lovagkereszt nélkül is bő nyállal!!!
Eladott Ország
Tamás Barnabás egykori fideszes parlamenti képviselő egyszer azt mondta: “Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és enged esetleg olyan embereket a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem guillotine alá.” Sült/főtt hülye ez az ember is, guillotine alá való. Kívánom a jelenleg fideszes polgármesternek a bányába csak napi 8 órát, havi 150 ezerért. Van még ideje a nyugdíjig, + évi 400 túlóra 3 éves munkaidőkeretben. És ez még mindig nem elég bűnhődés azért, amit ezzel az országgal és népével tettek. Számára tehát egyértelmű a kérdés: az a választópolgár gondolkodik helyesen, aki a (húsos) fazékhoz juttatja őt, meg a fideszt. Mert a választás megnyerése=húsos fazék. No, nem mintha ez valami mellbevágó meglepetés volna, mert nem. Ezt látjuk évek óta.
csak úgy....
...,hogy az a "mocskos száju" Blanka szögelje föl a seggire,azt a lókeresztet!
namihami
Hát nem bejött neki?!?! A cél végül megint szentesítette...
Eladott Ország
Tamás Barnabás fideszes polgármester:"Lóf.szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő"
Tiszta, egyértelmű, szép beszéd, félreértésnek helye nincs. Aki nem a fideszre szavaz, azt lovak teszik orálisan boldog(talan)ná.
b1.blog.hu/2018/02/20/_lof_szt_fognak_adni_olyan_teruletre_ahol_nem_fideszes_a_kepviselo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.