Utánanéztünk a hatalmas EU-s pénzosztásnak. A közvetlen Balaton-parti településeknek kiosztott uniós források több mint kétharmadát (27,1 milliárd forintot) az északi parti települések nyerték el, azaz alig egyharmada (12,1 milliárd forintot) jutott eddig a déli partiaknak – derül ki a Portfolio átfogó vizsgálatából.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyébként akár érdekes elemzés is lehetne,

azonban – valamiért =)) – az egyik (sőt talán a) legfontosabb argumentum kifelejtődött belőle

A derék porfolio.hu számol be róla, hogy górcső alá vették a „közvetlen Balaton-parti településeknek kiosztott uniós források” összetételét és eloszlását. Ha nem is azért, amit vicces kedvű szerző említ (mindenki kedvére nézegetheti, hogy ahol éppen nyaral, vagy a kedvenc településén hol mi épül uniós pénzből.), de az elemzés valóban érdekes. Azonban egy meghatározó momentum nem képezte a vizslatás tárgyát: valójában kinek a zsebét ütik ezek a pénzek? =))
Igaz biztosak lehetünk benne, hogy nem lett volna semmi meglepő egy ilyen nézetben!
A szakmai májam nem engedi meg, hogy ne tegyem hozzá: az is lehet, hogy sokba került volna egy ilyen nézet! Hogy hülyeséget beszélek: Igen, de csak csatlakoztam Ilon-cica örökös NVI-főnök poénjához, aki szerint hetekig tartana és milliós tétel a gyanús áttelepülések kimutatása! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.