Angela Merkel is beszélt Sopronban, a menekültkérdésről azt mondta, át kell ugranunk a saját árnyékunkon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez a baj, hogy szerintük "az európai egység sosincs kész" Ennek érdekében mindent meg is tesznek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Kérded mit becsül, a mai ,,tiszta pillanatában,, rájött a Merkelnek köszönheti, hogy még mindig az Unió csecsén lóg a gazdaság, meg azt is hogy nem vitte már évekkel ezelőtt kenyértörésre a dolgot az örökös kipofázások, ellentétes cselekedetek miatt !!!
papa.49
Egyébként meg vannak országok, szövetségi államok ahol a 200-300 éve alkotott törvények is be vannak tartva, a szerződésnek a szelleme a betűje is SÉRTHETETLEN EGY OLDALÚAN, ahol nem kell az egységet örökké foltozni, stoppolni !!!
Igaz Magyarországra ez nem vonatkozik !!!
Commenter
@papa.49: ezt hívják megalkuváson, pillanatnyi érdekeken alapuló történelemhamisításnak. Horn Gyula már nem él, nem szólhat. Szólt helyette Tóth Bertalan a Hírklikken mindjárt az elején egy nagyon szerencsétlen szófordulattal, azzal amit a csuti unalomig emleget, és amivel egy kalap alá vesz minden magyart. Abban viszont igaza van, hogy kifelé megyünk Európából. Milyen ország az, ahol az a miniszterelnök aki a legtöbbet tette a határnyitásért harminc év múlva is, a francia hírügynökségen keresztül ad interjút, nem magyarul, és egyetlen ellenzéki újságon keresztül utasítja el és vissza mindazt amit a fidesz a határnyitás a Pán európai piknik címén a magáénak vindikál?
papa.49
@Commenter: Kérded milyen ország hát ilyen ország ahol a szemét kisebbség uralkodik a hallgatag többségen !!!
Commenter
@papa.49: 12 éve tűr a hallgatag többség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.