Angela Merkel is beszélt Sopronban, a menekültkérdésről azt mondta, át kell ugranunk a saját árnyékunkon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez a baj, hogy szerintük "az európai egység sosincs kész" Ennek érdekében mindent meg is tesznek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Ez a baj, hogy szerintük "az európai egység sosincs kész" Ennek érdekében mindent meg is tesznek!!!
Gauntlet
Orvost! Orvost! (Bár nemcsak neki, de a szakértőinek is, akik szerint a régi nemzeti valuta jobb mint az euró! )
Commenter
Még a maradékát is lebontaná az európai egységnek. Hazudik, mindent megtesz az EU bomlasztásáért. Most a keményen dolgozó kisemberek helyett a keményen dolgozó, sikeres nők kerültek be az ostoba, felfuvalkodott lózungjai közé. "Keményen dolgozó sikeres nő...mondja ezt egy nőket (és férfi embertársait sem tisztelő ember. Az a cinikus állat beszél békéről és egységről aki egy lépést nem tett a vasfüggöny lebontása érdekében, mert éppen akkor az agyonszidott Soros György pénzén próbálta megtanulni hogy mit is jelent a nyugati típusú liberális demokrácia. Pár éve Merkel asszony azt mondta: "nem tudok mit kezdeni az illiberális demokrácia fogalmával". A keresztény szabadság fogalmával tud valamit kezdeni, hogy együtt imádkozik azzal aki felszámolta mindazt amiért a vasfüggönyt lebontották? Undorító ez az átírt, meghamisított megemlékezés.
Eladott Ország
"Az európai egység sosincs kész, napról napra kell újraalkotni" Azonban jó, hogy mindenki másként látja a világot"... És ebben a magyar média élen jár!
d3knx7v8i1y46b.cloudfront.net/2018/03/6zuUfTtoTLPugWMus.jpeg
uploads.disquscdn.com/images/5c8472bb5509807be484bb9ac33b3db2786e84ac022148a4e26a146f1cee51d3.gif?w=600&h=480
A kétszínűség is sokszínűség. uploads.disquscdn.com/images/312016117bbc5a73112ec01bee67d4cac644f5e92dd8f1a170f3b199436cd363.jpg?w=600&h=404
Hányingerem van ettől a gennyes alaktól. Ez képes mindent kiböfögni a száján és ugyanabból a lukból képes a totál ellenkezőjét elrebegni - mikor már a napnál is világosabb, hogy szarba se veszik. Ez a nímand a miniszterelnöke Magyarországnak. Ez egy politikai prosti. Mindig azt mondja, amit a hallgatóság hallani akar, aztán suttyomban építgeti tovább a fingszagú diktatúráját.
nevemnick
Egy kis légypötty az unió palettáján, akit hamarosan letörölnek.
papa.49
Na megint kinyitotta a hazugság tároló teletömött tárját, és hablatyolt összevissza !!!
Hatalmas a nők megbecsülése ezt tudjuk, a nertag nőknek !!!
Commenter
@papa.49: mit becsül amúgy Merkel asszonyon? Nem is értem. Neki nem/sem született gyereke. Akkor ő most rossz német?
papa.49
@Commenter: A Merkel már nem akar semmit, legfeljebb kibekkelni, még azt a pár hónapot !!!
De nekem nem is azzal van bajom, hogy jött, vagy hogy a csuti odament, csak az előzetesen megjelent körítéssel, hogy a fütyisz mit tett, én tudom SEMMIT !!!
papa.49
@Commenter: Kérded mit becsül, a mai ,,tiszta pillanatában,, rájött a Merkelnek köszönheti, hogy még mindig az Unió csecsén lóg a gazdaság, meg azt is hogy nem vitte már évekkel ezelőtt kenyértörésre a dolgot az örökös kipofázások, ellentétes cselekedetek miatt !!!
papa.49
Egyébként meg vannak országok, szövetségi államok ahol a 200-300 éve alkotott törvények is be vannak tartva, a szerződésnek a szelleme a betűje is SÉRTHETETLEN EGY OLDALÚAN, ahol nem kell az egységet örökké foltozni, stoppolni !!!
Igaz Magyarországra ez nem vonatkozik !!!
Commenter
@papa.49: ezt hívják megalkuváson, pillanatnyi érdekeken alapuló történelemhamisításnak. Horn Gyula már nem él, nem szólhat. Szólt helyette Tóth Bertalan a Hírklikken mindjárt az elején egy nagyon szerencsétlen szófordulattal, azzal amit a csuti unalomig emleget, és amivel egy kalap alá vesz minden magyart. Abban viszont igaza van, hogy kifelé megyünk Európából. Milyen ország az, ahol az a miniszterelnök aki a legtöbbet tette a határnyitásért harminc év múlva is, a francia hírügynökségen keresztül ad interjút, nem magyarul, és egyetlen ellenzéki újságon keresztül utasítja el és vissza mindazt amit a fidesz a határnyitás a Pán európai piknik címén a magáénak vindikál?
papa.49
@Commenter: Kérded milyen ország hát ilyen ország ahol a szemét kisebbség uralkodik a hallgatag többségen !!!
Commenter
@papa.49: 12 éve tűr a hallgatag többség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.