A magunkfajta szabadságharcosok a kettészakítottság idején is tudták, hogy csak egy Európa van. Hittünk benne, és újraegyesült - mondta Orbán Viktor Sopronban azon az ökumenikus istentiszteleten, amelyen a Páneurópai Piknik 30. évfordulójára emlékezett Angela Merkel német kancellárral közössen. Ma is ezen múlik minden, ha hiszünk benne, akkor kelet és nyugat egyesülése révén ismét erős lesz Európa - hangsúlyozta a magyar kormányfő. Angela Merkel német kancellár szerint Sopron a szimbóluma a humánus Európának. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Magyarországon mindig megbecsülik a sikeres nőket. A magyar kormányfő Isten további áldását kérte Angela Merkel munkájára és családjára. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a magyarok mindig is Németország újraegyesítése mellett álltak. A magyar kormányfő elmondta, hogy a magyarok tudták, hogy a szovjet világból való kiszabadulást csak az teszi véglegessé, ha a két Németország egyesül, és ezt követően az EU és a NATO tagjaivá válhatunk...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
"Mi szabadságharcosok tudtuk, csak egy Európa van. "

Orbán Viktor ? Mint szabadságharcos ? Na neeeeeemáááááá !

Inkább, egy szemfényvesztő lókupec, aki a girhes gebéjét (magyar állapotok), Overdóse-ként jellemzi. Eközben, a korábban migráns simogatónak nevezett, Angela Merkel előtt hajbókol, mialatt az újabb unió megosztásáról szóló terveit szövögeti.
Nessy
@Sziszifusz: Csak azóta elfelejtették, és O.V. derekas munkát végez a megosztására!
Yoda69
O1G the nem szabadsagharcos vagy, hanem hazaarulo.
kereső
Ez a büdös életben nem volt "szabadságharcos"! Mások érdemeivel dicsekedni, kisajátitani azt- ahhoz ért. Meg ahhoz, hogyan kell egy országot végletesen megosztani, a vele egyet nem értőket kitagadni/és kitagadtattni népből, nemzetből- országból.És ezt a megosztást , széthúzást, aljas szándékú igéi hirdetését most már exportálja Európa szerte. Itt sikeresen lerombolt mindent, amit demokráciának hivnak, a hirdetett "kereszténysége" nélkülöz minden humánumot,neki az Ember csak eszköz -mindig is volt- hatalma kiterjesztése és mmegtartása érdekében. Semmiféle alázat,könyörületesség humánum nincs benne. Mert nem az a legnagyobb baj, hogy épitett a magyar határra százegynehány kilóméter keritést- amit a "kommunista elődök" lebontottak, hogy Európához tartozhassunk- hanem a sok-sok kerités, amit a lelkeben épit.
Száz pokol tüze is kevés lenne a megtisztulásához, annyira gonosz, egoista, urhatnám- miközben egy tapló, gumicsizmás.
Commenter
@kereső: Tegnap Vörös Imre jogászprofesszor, volt alkotmánybíró mondta azt, hogy ő már el sem menne szavazni a 2018-as választások rendszerszintű elcsalása után a parlamenti választásokon. Az önkormányzati választásokra még igen, mert szerinte ott kisebb a csalás lehetősége. Szerintem ott sem kisebb Eger polgármestere nem is annyira burkoltan utalt rá, hogy fölösleges önkormányzati választásokat tartani. Egy normális országban egy demokráciában ha egy polgármester ilyennel állna elő azonnal lemondatnák.
Úgy látszik, mindenre kiterjed már az az apátia ami megbénította a társadalom cselekvőképességét. Vörös Imre azt is elmondta, hogy a kormány maffiakormány és megpuccsolta a jogállamot, mintegy megerősítve azt, amit Kolláth György mondott a parlamenti választások előtt: az Alaptörvény semmis. Egy állam Európa közepén amelyiknek az alkotmánya semmis, ahol felszámolták a demokráciát, ahol egy hibbant modernkori Néró uralkodik semmihez sem értő bábkormányával csalással a többségen, egy nagyon halk és egyre halkuló és passzívabb ellenzék mellett ott nincs ma ünnepelni semmit sem. Azt írod, a pokol tüze kevés, Szent István, ha élne karóba húzatná ezeket. István a kereszténységgel a Nyugat felé nyitott, ezek itt ma a XXI. század barbárjai. Egy barbár törzs, ami pusztít és amit fidesznek hívnak. Csúf új világ a keresztény szabadság és a nem létező demokrácia álarca mögött.
nevemnick
Húúúú b+! Hé gyógyvegyészek, most már ideje lenne valami ellenszérumot készíteni.
Commenter
@kereső: Nem véletlenül ábrázolta a Times először kerítésdrótos Hitler-bajusszal. A kancellárasszony tisztában azzal hogy orbán mit tett, és mégis olyankor jött el ide, amikor a leginkább kellett volna távol maradnia. Sokan mondják, vélik úgy hogy Európa már rég kiegyezett orbán rendszerével szavakban ostorozza, a gyakorlatban nem tesz semmit ellene. Minden perccel időt és életet nyer egy aljas rezsím az ország pedig újabb és újabb éveket veszít, és hullik az orbáni út sötét, primitív semmijébe. Nem hittem volna soha, hogy egy amúgy nagy politikusasszony a karrierje vége felé a szemhunyást, a megalkuvást választja. Lehet, persze mondani, hogy "csak" emlékezni jött? De kik közé, és hogyan? orbán vastagon hamisítja most már a történelmet is, a jelenlétével Merkel asszony akarva-akaratlanul, talán a von der Leyenért leadott szavazatokért cserébe, rábólint minderre. Ezt nem kellett volna, miért tette? Saját magának is kárt okozott ezzel.
advocat
Azért Soros pénzen Angliában dekkolt! Akkoriban. És hol volt Németh Miklós?
namihami
""Mi, szabadságharcosok...""
Tele volt az ország Kisz-titkár, Pártközpontban ellenálló, egyetemen tanuló és hasonló szabadságharcosokkal. A párttitkár apukák adták a harc szellemi munícíóját.
És a sikeresen megvívott harcnak mára meglett az eredménye is. Az ellenőrizhetetlen vagyoni helyzet és a (volt nemességet is meghaladó) félországnyi föld- és egyéb vagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.