A német RTL újságírója kérdezte arról, hogy Európából sokan bírálják a demokrácia gyengítése, a tudományos világ elleni intézkedései miatt. Erre reagált a fenti módon Orbán, hozzáfűzve, hogy arra biztatott minden külföldit, jöjjenek Magyarországra, gyűjtsenek tapasztalatot, nézzék meg szemükkel az országot. Mi másképpen rendezzük az életünket, mint a németek, franciák, szerbek, oroszok – példálózott a magyar miniszterelnök. Jó okunk van arra, hogy folytassuk mindazt, amit elkezdtünk – zárta rövidre a választ Orbán.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Commenter: Mint az egykor vásári kikiáltó:
Itt látható az óriás kélgyó! Fejétől a farkáig húsz méter! A farkától a fejéig mesmég húsz méter! Jelenleg csak húsz centi látható!
Lássátok feleim szümtükkel az magyari demokráciát!
Commenter
@Nessy: mik vogymuk. por és homu vogymuk.
RonaGyuri
Viktor, Viktor te már a tényeket sem!! =)) Sőt még csak nem is érzékeled!
Eladott Ország
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Folkt.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FK%25C3%25A9pkiv%25C3%25A1g%25C3%25A1s-2.png&key=2Tzf6XUzMIEChSvaxAfDHg&w=600&h=351
Íme az orbáni demokrácia, alá és fölé rendeltség, utasítás hűség:
uploads.disquscdn.com/images/4f0e74e85bba80d81684a370a332e1441cc4c59241fb71084f50ddb249d86e32.jpg
Jó lenne valahogy feldolgozni lelkileg ezt a traumát, mert nem lehet változtatni rajta. Orbán Viktor nem a vasfüggönyt bontotta le, hanem a jogállamot és a demokráciát. Még akkor is, ha Schmidt Mária udvari történetíró megfeszül, hogy bebizonyítsa, az ő szívbéli szerelmének köszönhetjük a rendszerváltást. Nem, neki valami egészen mást köszönhetünk. Remélem, lesz is módunk méltó módon meghálálni, hogy a megfelelő helyre, áristomba kerüljenek.
Nessy
Az a szomorú, hogy O.V. el is hiszi, hogy ő az alfa és az omega!
advocat
Jó ez így. Jó ez így? Még a Soros pénzes terror Mariska is így véli.
Commenter
@Nessy: nem csak ő: a sleppje és a hívei is ezt gondolják róla.
Nessy
@Commenter: Ki meggyőződésből, ki pénzért, ki státuszért!
Jelentkező mindig, mindenre akad, és az ellenkezőjére is! Az Olimposz csúcsáról is leestek az Istenek!
Málna
Frappáns válaszok, ügyes ez a Viktor...-:)
kokopelli
@Commenter: ...a Vásárcsarnokokat,ahol mindenki azt vehet amit akar,de inkább amire pénzecskéje van!
Ott van a demokrácia! Az eladónak minden vevő egyforma! (...de már a lángos sem húz!) (;-))
kereső
Miért is kellene félteni azt, ami már nincs? Tényleg hülyeség lenne ezeket a "félelmeket" figyelemebe venni.
Cincinntatus
Nem arról van szó, hogy "a magyar demokráciát féltő véleményeket nem vesszük figyelembe", hanem arról, hogy létezik a „fake news” is.

Az újságírók sem (mind) a mennyországi angyalok karából szálltak le hozzánk a Földre.

A „fake news” ”(kacsa, koholt hír, álhír) korántsem új jelenség az emberiség kultúrtörténetében; mindig is létezett. Legfeljebb másként hívták: dezinformációnak, félrevezető propagandának. Használták bel- és külföldön egyaránt.
Aki soha sem teszi ki lábát a lakásból és csak a „fake news” (például az RTL) tájékoztatására hagyatkozik, az számíthat arra, hogy kimossák az agyát.
Az egyoldalú hazug, lehengerlő, hányingerig ismételgető érvelést, amit a közvélemény deformáló értelmiség alkalmaz, argumentatio ad nauseamnak hívják tanult tudósok.

Ezért reagált a fenti módon Orbán, hozzáfűzve, hogy arra biztatott minden külföldit, jöjjenek Magyarországra, gyűjtsenek tapasztalatot, nézzék meg szemükkel az országot.
Nessy
Miután az új (i)gazságügyi miniszter sem tudja saját bevallása szerint definiálni a jogállamot, tényleg nincs mit félteni kis hazánkban!
Eladott Ország
@Cincinntatus: ma, 09:31; uploads.disquscdn.com/images/9af39bc824d723cf0dd7a9ad74f4695681c0de480bbd0a8cc6e54f13770d0ed4.gif?w=600&h=286
Egy választott képviselőnek, egy hivatalos személynek nincs joga ma Magyarországon bemenni a köztelevízió Pintér-seregek által gondosan őrzött épületébe, nincs joga felszólítani, felelősségre vonni az okleveles hírhamisítóként futó cégvezetőt, aki naponta lehányja a munkaköri leírását. Ez itt a NER fertője és kakálásba csavart degradáló, ocsmány bagatellizálása annak az egyszerű, bizonyítható ténynek, hogy Magyarországon a 90 milliárdos közpénzszolgálat fideszes pártkanálissá silányult, ahol kizárólag a kormánypárt üzeneteit szajkózzák napi 24-ben. Gondos valóságkozmetikával aládúcolva. Ha a képviselő lyukas zokniját belebaszkodjuk a rivaldafénybe, ha a körvonalazódó országos sztrájk mögül elhazudjuk a támogatottságot, ha a papíron kétharmadra hivatkozva kiröhögjük azokat akik nem velünk vannak , akkor nem téma, hogy az MTVA okleveles hazudozó vezére nem hajlandó törvényi kötelezettségének eleget tenni, hogy szereptévesztett rezsimszolgaként valóságot hamisít és ívesen szarik arra, hogy az országgyűlési képviselőt az MTVA vezérigazgatójával összekötő hierarchiában neki hol a helye, mihez van joga és mihez nincs. Nálunk azért fasza minden, mert az állami propagandista rágja az interjúalany szájába a mondanivalót, mert az ellenzéki képviselőket soha nem hívják élő adásba, mert a közszolgálat élén egy hírhamisító áll, mert hivatalos személyeket rugdosnak a földön közmédia székházában, mert tendenciózusan vágják össze a valóság szeleteit, mert hazug felvételekkel hergelnek a migránsok, magyar állampolgárok, Európa és mindenki más ellen, aki nem Orbán kottájából röfög.
nevemnick
@Cincinntatus: pintyőke, te tényleg el is hiszed, amit írsz? Amikor a tiszta sejhajú főnököd elutasította az EPP küldöttségét, akik a demokrácia mibenlétét, vagy nem létét próbálták felderíteni Magyarországon?
Nevetséges vagy.
Cincinntatus
@Eladott Ország: Egy választott képviselőnek, egy hivatalos személynek nincs joga ma Németországban sem bemenni a köztelevízió épületébe, nincs joga randalírozni, nincs joga szerkeszteni a műsort.
Cincinntatus
@nevemnick: Te tényleg el is hiszed, amit írsz?
Ha nem lenne demokrácia, akkor nem létezhetne a Propeller sem, ahol te összehordhatsz hetet-havat.

A létező szocializmusban, a proletárdiktatúrában az elvtársak szemináriumokon mosták a tömegek agyát.
Az elvtársak bíztatták a tömegeket, hogy tegyenek fel őszinte kérdéseket.
Egy akkori vicc arról szól, hogy a naív Kovács a szemináriumon megkérdezi:
„Hova lett a hús”?!
Egy hét múlva egy másik naív ember megkérdezi a szemináriumon:
„Hova lett a Kovács”?!
nevemnick
@Cincinntatus: próbálok olyan hülyeségeket írogatni, mint te, de basszus nem sikerül, mert utolérhetetlen vagy.
Hiába, a Lendvai utca csodákat tesz...
Eladott Ország
@Cincinntatus: tegnap, 12:42; Említsd már meg, mikor láttál a közpénztelevízióban/migráncstévében az elmúlt években egy percet is nyilatkozó ellenzéki politikust?! Ugyanis a választáson a fidesz 49,27%-kal , 2 824 551 fővel nyert! Vagy már olyan kevesen vagyunk, hogy ez 100 %?! Bazd+ a fajtádat, ilyen diktatúrában létezik, te rohadt szarházi!
www.valasztas.hu/ogy2018
Egyébként még annyit fűznék hozzá, ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány!
Eladott Ország
@Cincinntatus: tegnap, 12:48; Te geci, a kommunistákat a fidesz soriban kell keresned, de azokból oda is csak a legalja jutott! Ki a lófasz akadályozta meg mindig az ügynöktörvényt, ha nem a gennyláda fidesz nevű, politikai prostituált banda! Te fidesz marhája! A csúti bűnöző cigány nem csak magyar besúgó volt, ha nem KGB-s is te faszfej, nem beszélve a többi szarházi fidesz trógerról! Takarodjál a 3,14csába, a fidesz szemináriumba, vagy a nemzeti janicsárképzőbe!
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
youtu.be/crRGp7aL3Ow
Nessy
Roppant bölcs megoldás! Ha valami nem tetszik, nem veszem figyelembe! Csak a számlákkal és az adóhivatallal nem ajánlatos ezt előadni!
Málna
@Eladott Ország: Ezt írtad nekem pár napja:
"@Málna: tegnap, 18:21; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány!"

Nahát, szóról szóra ugyanaz! Neked el vannak mentve ezek a szösszeneteid, és bemásolod őket...Aztán gyorsan lájkolod is saját magadat.
Beteg vagy, ember, nagyon beteg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.