Aktuális világpolitikai témákról volt szó.

Erről tárgyalt Orbán a volt kanadai miniszterelnökkel

Orbán Viktor kormányfő hivatalában fogadja Stephen Harpert, Kanada korábbi miniszterelnökét 2019. augusztus 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor miniszterelnök szerda délelőtt a Karmelitában fogadta Stephen Harpert, Kanada korábbi miniszterelnökét, a Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke szerdán.

A megbeszélésen – amelyen részt vett Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is – aktuális világpolitikai témákról volt szó, de tárgyaltak a magyar-kanadai kulturális kapcsolatok fejlesztésének lehetőségeiről is.

Stephen Harper a Konzervatív Párt színeiben 2006-tól 2015-ig volt Kanada miniszterelnöke.

A Nemzetközi Demokrata Unió világszerte 60 országból több mint 80 jobbközép pártot tömörít.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: 250 millió forintot küld a Bethlen Gábor Alapkezelőn keresztül a Miniszterelnökség, hogy segítse egy torontói Magyar Diaszpóra Missziós Központ létrehozását. Amit ez a felcsúti elmebeteg diktátor megenged magának,az már régen kimerítette a hazaárulás fogalmát! Ez az aljas, tolvaj disznó, úgy szórja mindenfelé a Magyar adófizetők pénzét, mintha ő dolgozott volna meg érte!! De, mivel tudjuk, hogy a doktorminiszterelnök úr egy napot sem dolgozott életében, nincs joga, és erre a nép sem adott neki felhatalmazást, hogy a keményen dolgozó kis emberek pénzét egyszerűen elbassza minden szarra, amikor itthon lerohad az egészségügy, sok iskola van lerobbant állapotban, és már több tízezer családot lakoltattak ki pár év alatt otthonaikból Kongóban, Vietnamban, Ugandában, Burmában, Mexikóban, Kanadában épít a nép pénzéből templomokat, iskolákat, óvodákat, és kórházakat! A határon túli Magyaroknak utalt pénzszórásról még nem is beszéltem,ott stadionokat, templomokat, iskolákat építenek a mi pénzünkből! Ezt a több százmilliárdos pénzszórást, még hazánknál sokkal gazdagabb országok sem engedhetnék meg, amit ez a rezsim művel velünk ,az egyszerűen undorító, és gyomorforgató! Mi meg itt döglünk bele, mert semmire sincs elég pénz,mert Orbán és családja, meg a haverjai mindent ellopnak! Éhezik az ország,a geci meg játssza a cigány bárót. Mindegy neki a sötét,buta a WC nélküli tanyák közül mászott be az elit seggét nyalni honnan tudná,hogyan működik egy ország ha család modellt sem látott az agresszív apjától aki hasba rugdosta hobbiból. Látjátok mennyit fejlődtünk, ma már mi támogatjuk a szegény kanadai magyarokat, nem ők minket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Eladott Ország: 16:37: Isteni ez a kép !
kereső
Nemzetközi Demokrata Unio 80 párt- ezek is csak nevükben demokraták, mint a fidess-kdnp?
Ez inkább tűnik párttalálkozónak, mint hivatalos kormány találkozónak. akkor miért is Karmelita,és miért nem Lendvay utca?
Nyírfa
@Eladott Ország: Ezt jól kiadtad magadból. De kösz, helyettem is írtad.
kokopelli
@Eladott Ország: a legidősebb srác az "angyalföldi udvarunkban" az érettségi évében" megpattant nyu-
gatra,és Kanadában kötött ki! Azóta háromszor láttam,amikor hazalátogatott!Nem tudom,hogy miért kellene
nekik támogatás a csóró magyaroktól,hiszen műtős létére úgy élt mint Marci Hevesen! Nem hiszem,hogy
6-7 év után (utolsó találkozás) Kanada a magyar forintokra kényszerül!Igaz hogy "kifelé" nagyobbnak látszik
az Orbán és országa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.