A politikus kedden közzétette a már korábban beharangozott új, beszélgetős műsora első adását Facebook oldalán.

Íme az „Egy Ladában Lázárral” műsor! Első vendégeim Róbert és felesége voltak, akikkel TABUK nélkül beszélgettünk az egészségügyről.

A műsorba még mindig lehet jelentkezni: //lazarjanos.hu/hu/lada-niva/

– írta a közösségi oldalán Lázár János.

Lázár János, a mezőhegyesi ménesbirtokért felelős kormánybiztos azt mondta, sokan jelezték felé, hogy szívesen kipróbálnák Ménesbirtok méltán „híres” autóját, a Lada Nivát. 

A műsorba bárki jelentkezhet, sorsolással választja ki a résztvevőket. Lázár műsorai nem kizárólag a kocsiban játszódnak, külső vágóképekkel és drónos felvételekkel is felturbózzák egy kicsit – írja az Index. Lázár a műsor közben egy Lada Nivába ülteti vendégeit, és az általa felügyelt mezőhegyesi ménesbirtok körül furikáznak, miközben arról beszélgetnek, amiről a vendég szeretne.

Lázár első műsorában az egészségügy volt a fő téma. Róbert a telekommunikációban dolgozik, de nem állami cégnél, Erika pedig a SOTE-n, és a pár az egészségügyről akarta kifaggatni Lázárt.

A teljes műsort ITT nézheti meg:

Forrás: Index, beol.hu, promenad.hu

Címlapi kép: Facebook/Lázár János

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
Köpni, nyelni nem tudna, ha én beülnék mellé
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Akkor SE HA KÖTELEZŐ LENNE !!!
A lézeres táskahordozó meg van buggyanva !!!
Tavryni őrnagy
@papa.49: Igen, èn is azt kèrdeznèm tõle, hogy hova gurult a gyógyszered János.
cikicakk55
Szerintetek bár ki is elhiszi,hogy akárki jelentkezhet.Mondjuk ezt még elhiszem,de aztán beindul a Rosta. Ki zártnak tartom,hogy Lázárnak valaki is feltehetne olyan kérdést,ami a Fideszt lejáratni.Gondolom kiválasztanak pár Fidesz hú katonát.Leellenőrzik a facebookját,a hozzászólásait más oldalakon Kiszedik belőle,hogy melyik párta szavazna.Amennyiben LMP és MSZP akkor jöhet,hisz kéz kezet mos pártok. Én Hódmezővásárhelyen élek,és piszok sok kérdést fel tudnék neki tenni,amire hót ziher,hogy nem válaszolna.Már alapból elutasítanám a mellébeszélést,ha nem a kérdésre adna választ. A migráns szót már elől járóban kitiltanám az autóból.le járt lemez,nem jött be.A mai napig is csak a csókosoknak a pénzmosodája a déli határ.Kérdésem lenne,hogy a fizetése alapján,miből futotta Balázska 80.milliós házacskájára a Rózsadombon.Az igazi értéke annak a kéglinek legalább 500 millió forint Miért mertek már 2009-ben neki kezdeni a dohán mutyi előkészítésének.? Honnan tudták,hogy nyerni fognak? Rákérdeznék a Román,Ukrán,szerb szavazókra,akik nem itt laknak,semmi közük az országhoz,miért szavazhatnak?Miért Márky-Zay Péter beiktatása után lett olyan fontos a 10-15 éve kátyús utak? Bólogató Almási( holtakról vagy jót vagy semmit,de jót nem tudok,viszont Lázár szócsöve volt.Miért akarja a kórház igazgató a kórházra szánt pénzt nem megosztani a Polgármesteri hivatallal? Miért nem tudhatja a város első embere,hogy mennyiért és mi épül a kórházban? A suttogók szerint a kórház egy fillért sem kapna,de az igazgató úr és a neki hűségesen nyalól átlépnék a havi 1 millás fizetést.' hétig körözhetnénk a városban annyi kérdésem lenne.
man at work
Ne kerülgessük a forró kását, simán kinyírnám Lázárt.
De sajnálnám a Lada Nivát, mert nem lehetne kitakarítani rendesen mindent eltüntetve, vagyis totálkáros autóként le kéne selejtezni.
man at work
Most megütköztél egy ember miatt?
Armageddonkor emberek milliárdjai vesznek oda.
Durva lesz.
Kemény lesz.
Nincs szivárvány, nincs konszolidáció.
Csak a halál tűz által.

Te most azt hiszed Isten kegyetlen...
Nem!
Sok megbeszélni valónk van.
I Duddits
papa.49
A ,,ménes birtok,, körül az orosz benzin szlopálóval, ez aztán a környezetvédelem táskahordozó !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.