Összebalhéztak a füzesgyarmati Fidesz-tagok a helyi alapszervezet június 7-i tisztújító gyűlésén – írja a Magyar Narancs.

Fideszes bántalmazott fideszest a párt egyik helyi szervezetében
Kovácsné Czeglédi Mária Tünde és Bere Károly – fotó: Facebook/Kovácsné Czeglédi Mária Tünde

A lap nyomtatott számában olvasható cikk két ellentétes történetet vázol arról, hogy mi is történt pontosan. 

Kovácsné Czeglédi Mária Tünde, a füzesgyarmati pártszervezet elnöke és egyben a dulakodás egyik érintettje azt nyilatkozta, az ülés elején arról szólt a vita, hogy kinek van és kinek nincs ott keresnivalója. Szóváltást követően Kovácsné pedig rátenyerelt a tagnévsorra, hogy oda nem tartozó neveket húzzon ki. Állítása szerint e papírokat

Takács Zsófia, a helyi Fidesz-szervezet tagja, egyúttal Bere Károly polgármester felesége egy erőteljes mozdulattal kirántotta a keze alól, majd a férje bántalmazta.

Bere szerint a tettlegesség fordítva történt: éppenséggel a helyi (most már csak volt) Fidesz-elnök feszítette hátra Takács Zsófia karját, és ő akarta annak csuklóját csavargatva kitépni a kezéből az asztalról felvett lapot. Minthogy Kovácsné ezt többszöri felszólításra sem hagyta abba, Bere a felesége segítségére sietett.

„Ezt olyan óvatosan tettem, hogy számára ez semmilyen sérüléssel nem járhatott"

- állítja Bere.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
De szep... Hat mar elerkeztunk ide - IS...
Jo...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Ez olyan szép!Kurvára tetszik amikor a fitymaszosok gyepálják egymást!!! Csak így tovább!!!
justhpeter
A keresztényi fideSS kultúra felemelkedett ! De a sok ökörköri tag ezt sem tudja jó falusi módra elrendezni, hiszen mentőt nem kellett hívni senkihez. Primitív, pancser banda.
karma1
@Dr plágium: Szerinted az meg el? A hulye nenike, akinek a bugyellarisat kellett volna megtomnie orbannak, az mar meghalt. Valoszinu, mert annyira duskalt a penzben, hogy a jolettol fordult fel.
Dr plágium
@karma1: Igen! Ismerem őt, még most is elég agresszív.
karma1
@Dr plágium: WOW! Nemcsak siman impotens, es ezert eli ki magat ebben a bunko viselkedesben? Tudod, esetleg kompenzal...:o(((
nezelodo
@fideszes gyökér: Ne fáradj, van szakember erre a fiúknál, a savazó bácsi, meg a lúgos doktor a Mikola famíliában. Amúgy nincs ott semmi látnivaló, csak kevesebb a hely a húsosfazék körül, mint ahányan éhesen ott tülekednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.