Bár garázdaság miatt már amúgy is keresték a rendőrök, a jelek szerint ez mégsem rettentette el O. Szilvesztert attól, hogy a legnépszerűbb közösségi oldalon kürtölje világgá, hogy végezni akar haragosával.

Gyilkosság az LGT-koncerten: "Nem nyugszom, míg a véredet nem látom"

A férfi egy videót tett közzé, amiről mára kiderült: tragikus módon nem csupán üres fenyegetőzés. Mint a Bors megírta, O. Szilveszter az LGT és több híres zenész közös polgári buliján késelte halálra ellenlábasát, H. Ernőt annak gyermekei szeme láttára.

A két férfi között állítólag egy nő miatt volt feszült a viszony már hónapok óta. Szilveszter korábbi párja és közös gyermekük Ernővel folytatta életüket, amit előbbi férfi nem akart elfogadni. Annak ellenére, hogy volt társa nyilvánosan is megkérte, hagyja őket békén.

Nem sokkal a vérengzés előtt majd tízperces élő adást indított a Facebookon, ahol nem leplezett indulattal szólította meg H. Ernőt.

Addig nem megyek börtönbe, amíg a fizetséget meg nem adod. Addig nem nyugszom, amíg a véredet nem látom. Úgy csinálom, hogy jó legyen, szép kis lyukat fogok csinálni erre a ...

– hangzik el többször is az egyértelmű fenyegetés a felvételen.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Valaki nem tudja véletlenül a teljes nevüket vagy a facebook elérésüket ? Írnak itt mindent , hogy itt meg itt , de megnézni azt nem lehet mert ilyen meg olyan személyiségi. jog . Pedig sokan szeretnék megnézni gondolom.
nezelodo
@maci0427: Látod, a muszlim vérengző migráknak is van személyiségi joguk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.