Lincshangulat alakult ki a közösségi oldalakon, miután az ország megismerhette egy család kálváriáját.

(Forrás: 168 óra)

Itthon - 2020. January 26., 21:15
Győrben marad a Fidesz
Nagyvilág - 2020. January 26., 21:26
Meghalt az MBA legenda, Kobe Bryant

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
"Forrásaink szerint Heilmann Józsefné fideszes beágyazottsága minden szakmai érvet felülírt."
Ez itt a lényeg! Közoktatás bazzeg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisGenyo2
"Forrásaink szerint Heilmann Józsefné fideszes beágyazottsága minden szakmai érvet felülírt."
Ez itt a lényeg! Közoktatás bazzeg!
Dr plágium
Ezen megdöbbentem : "Sokan a család meglincselését követelik, "
Miért nem gondolkoznak egyes emberek? Ebből azt tanulta a diák, hogy véletlenül se nyilvánítsa ki a véleményét. Egy jó pedagógus nem így kezeli a konfliktusokat. A igazgatónő nem tudta helyén kezelni a dolgokat, bosszúra szomjazik mindenáron. Bár a szakmai vélemény szerint alkalmatlan párt vonalon mégis nyomják. Nagyon elkeserítő hogy nem szakmai hanem politikai szempontok alapján töltenek be pozíciókat.
papa.49
Este a sötét utcán két jó nagy pofon az apától a FÜTYISZESNAGYSÁGNAK !!!
reagens
A liberális uszító újságírás krémje. Az elítélt, gyilkos, lincslő cigány H. Dezső, de a nekik nem tetsző igazgató teljes nevét kiírják. Ő bűntelen de ez nem számít. Uszítani kell. Persze lincselést emlegetve mèg gyűlölködnek is. Ideje a törvénynek megfékeznie ezt a szörnyszülött bandát.
nezelodo
A humorérzék az hiányzik az igazgatónőből, a bosszúvágy viszont túlteng! Igaza lehet azoknak akik azt állítják, így gyűlölni csak egy nő képes?! Na de pedagógus egy gyereket? Ki ki vérmérséklete szerint döntse el magában, hogy jó helyen dolgozik-e a NER társ?
jesz
@nezelodo: egyszerű a magyarázat: baszatlan fapina, ezért a gyereken áll bosszút.
nezelodo
@jesz: ma 12:20. Pedig van erre szakember és segítség a pártban, igaz Brüsszelbe kell menni utána...
papa.49
@nezelodo: Nem jó helyen ennyire nevelésre képtelen szatyor a HALIKRA NEVELŐBEN DOLGOZHATNA !!!
Jozefina
Az "igyzgatónő" szakmailag 1-re vizsgázott, de igen jó ágyasa a fidesznek!!!??
Nessy
Pályát tévesztett a jó asszony! Nem pedagógusnak, hanem kápónak kellene lennie. Ha ennyire nem bírja a gyerekeket, miért lett tanár? Vagy csak oda vették fel? Igaz, a fideszben a szaktudás, hivatástudat bolsevik huncutság! Lényeg a politikai húség!
jesz
@Nessy: az egyszeri vicc kérdése:...mi a különbség a pedofil, és a tanító közt? ...a pedofil legalább szereti a gyerekeket.
Ludmilla
@jesz: @jesz: azért vegyél vissza,ne általánosíts
Nessy
@Ludmilla: Most erről az esetről folyik a purparlé. Hála Istennek, a pedagógusok nagyobb része szereti a hivatását, a gyerekeket. Igaz pont ezért nem mindig alkalmas vezetőnek pártunk és kormányunk szerint.
Csak félő, hogy a bérek , a megbecsülés hiánya , a tanszabadság elvétele miatt pont ők hagyják el a pályát! A kutyát sem érdekelte, ha a tanár előadta a könyvet! Ha viszont érdekesen és jól magyarázott, ha interaktívak voltak az órái, akármilyen szigorú is volt, imádtuk! Pedig akkoriban 1950-s éveket írtuk!
CsipkeRózsa
@reagens: Hol írják, hogy cigány a gyerek? Persze, ha cigány volna, akkor sincs igaza a bosszúálló igazgatónak.
CsipkeRózsa
Az igazgatónő levizsgázott, lejáratta saját magát.
reagens
@CsipkeRózsa: A lincselő civány Olazliszkán volt. Ő a H. Dezső. Erre utaltam, hogy még neki is vannak személyiség jogai szemben az igazgatóval. Őt mirt nem illeti meg?
CsipkeRózsa
@reagens: Az iskolaigazgató közszereplő, közölhetik a nevét.
bencemacska
"Uszítani kell. Persze lincselést emlegetve mèg gyűlölködnek is. Ideje a törvénynek megfékeznie ezt a szörnyszülött bandát."
Végre egy hozzászólásod, amellyel teljesen egyetértek. Még OV seggéből is ki kell őket rángatni, ott se bújhassanak el a felelősségre vonás elől!
bencemacska
Elnézést @reagens: ma, 11:47 re írtam a 19:44-et.
reagens
@CsipkeRózsa: Az elítélt cigány is jogerősen ül.
reagens
@bencemacska: Tudomásul vettem, hogy a gyűlölködőket pártolod.
bencemacska
@reagens: ma, 19:59
Miből vetted ezt? Határozottan közölted hogy elítéled a gyűlölködést, én meg közöltem, hogy egyetértek veled.
Hol lehet a hiba? Talán nem olvastad el a cikket.
Még egy adalék, ami a cikkben sincs benne:
"Rétvári Bence szerint "az intézményvezető eljárása nem volt szabályos, ezért a fenntartó írásban felhívta az intézményvezető figyelmét arra, hogy a jövőben szabályszerűen, a jogszabályokban és belső szabályzatokban leírtakat betartva, járjon el"."
nezelodo
@reagens: ma 17:12. Hogyne illetné meg, már két éven keresztül megillette, de az ámokfutása a gyerekkel és a családdal szemben annyira becsípődött neki, hogy ez már Gráczért kiált. Egy normális pedagógus jót röhög rajta és elereszti az ügyet, de illiberáliában mindenki utánozza a vezér kétméteres latin nyelvű "jellemzését"
nezelodo
@papa.49: ma 12:53. Az sem lenne jó ha a halikrákat felügyelné, csak a varangyos békának engedné meg, hogy lespriccelje az ikrát, és mindegyikből ő vagy a durbincs fejlődne ki.
F_Viktor
Idézek:
""...Heilmann Józsefné vezetése alatt megtízszereződott az iskolát elhagyó tanárok száma
(...)
Kinevezése meghosszabbítását a Nemzeti Pedagóguskar sem támogatta."
Tehát egy összeférhetetlen, szakmailag és emberileg tökéletesen alkalmatlan seggfej, aki pusztán azért maradhat a helyén és keserítheti meg egy rakás gyerek és kolléga életét, mert fideszes."
reagens
@nezelodo: Az, hogy az igazgató törvényes úton próbál elégtételt venni a diákon, nem bosszú, hanem igazságszolgáltatás. Ha karóval várná az útszélen, akkor lenne bosszú! Jó lenne a fogalmakat tisztázni!
reagens
@bencemacska: Mint azt már itt említettem, az igazgató törvényes úton próbálja az igazát érvényesíteni. Akkor, ha ezt az elvet követjük, minden bírósági eljárás bosszú. Ha nem volt törvényes az eljárása, majd azt számon kérik rajta!
Apoca
Ha már a törvényességről van szó:

"Heilmann Józsefné igazgató behívatta az irodába azt a fiút, akiről úgy gondolta, köze lehet a videó elkészítéséhez. A hosszú vallatási procedúra szabálytalanul folyt, mivel az iskolaigazgató a köznevelési törvényt megszegve nem vonta be az érintett diák szüleit az eljárásba. Végül a fiú sírva kérte, hogy engedjék el, cserébe elismerte, hogy részt vett az egyik videó elkészítésében."
nezelodo
@reagens: Két éven keresztül egy "pedagógus" egy diákon? Vagy ez egy törvényes Nemzeti Bosszú? Na ne röhögtess meg... Ez egy beteg ember bosszúja a videós telitalálatért!
csak úgy....
@reagens: mint azt már említettem,nagyon butus vagy tibi!
reagens
@nezelodo: Magyarázhatod, ahogy akarod, de a lényeg az, hogy nem karóval keresi a gyereket, hanem a törvényes utat választja. A törvény pedig nem bosszú!
bencemacska
@reagens: Akkor nemcsak én vagyok számodra nem érthető, hanem Rétvári IS:
"Rétvári Bence szerint "az intézményvezető eljárása nem volt szabályos, ezért a fenntartó írásban felhívta az intézményvezető figyelmét arra, hogy a jövőben szabályszerűen, a jogszabályokban és belső szabályzatokban leírtakat betartva, járjon el"."
Tehát ez a nem magyar nevű "picha" akkor sértett törvényt, amikor a fiút először "kihallgatásra" berendelte.
Legalább Rétvárinak higgy, mondhat ő is igazat néha.
csak úgy....
@bencemacska: ha bele feszülsz,sem fogja föl ,...ez az anti @reagens: ...
csak úgy....
Egy fölnött,állítólagos pedagógus,aki busszút áll egy gyereken?
Sok disznóságot követtem el mint diák de szerencsém volt, nem begyöpösödött,idióta tanaraim voltak, a mai napig hálás vagyok nekik és sokszor azon csodálkozok,hogy nem rúgtak valagba! Szerintem volt humoruk és jobban szerették az úgy nevezett "rossz kölyköket" ,mert azok nem olyan unalmasak mint az eminens,magolós,pedálozós...stréber!
nezelodo
@bencemacska: A Tibi olyan sikeresnek hiszi magát, hogy a törvényeiket, meg a R. Bencust is fölülbírálja. Azért égő, ha olyan a talajmenti kádere valakinek, hogy a fejére nőve felülbírálja. Ilyenkor szokott megbillenni a pixis.
csak úgy....
@nezelodo: szerinted nem a csöcselékre alapozott a párt? a kedvükért ,még a halálbüntetést is bevezetnék...
bencemacska
És mi a véleményetek az alábbi bejelentésről?
https://168ora.hu/itthon/hitler-video-szeksza...
Apa kezdődik...!
Ez meg folytatódik! Az országgyűlési választások idején se volt kismiska a szekszárdi "ereszd el a hajam!" akció.
advocat
Azért ez a nőféle a szakma szégyene. Nem írom, hogy tanár/pedagógus. Neken csak jó tanáraim voltak, pedig nem voltam mintagyerek.A magatartás jegyem általában középtájt volt.
CsipkeRózsa
@bencemacska: Kiderült az igazság.
Ez a fidesz újabb szemétsége, szégyelljék magukat. Remélem, az apa megnyeri a polgármesteri választást.
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 16:40
Kellene valahogy segíteni. Megérdemelné!
Hadházy is odavaló, az MSZP-s Harangozó Tamás.
https://444.hu/2019/08/23/a-szekszardi-ellenz...
CsipkeRózsa
@bencemacska: Csalás, hazugság ellen nincs megoldás, a lejáratás pedig folyamatos lesz. Mire kiderül a család és a gyerek igaza, lezajlik a választás.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: van egy büszke és sikeres ország európa közepén,hova a szomszédos országokból hordják a szenyvíz iszapot...,a szart ! na ennyit a büszkeségröl! pénzért a kedves mamát is,nem ám az anyaországot...
nezelodo
@reagens: Akkor miért nyeri sorozatban a pl a Czeglédy Csaba a pereket a vádlói és a sajtója ellen ha a fidesz törvényei nem a bosszú eszközei?
reagens
@nezelodo: Nézz szét! Mindenki mindenféle pereket nyer mind két oldalon. Másodfokon meg buknak, persze mind két oldalon!
Nem a Fidesz privilégiuma a hazudozás. Mind két oldal műveli!
sokanvagyunk
"...most újrakezdik, noha időközben a diák egyetemista lett, nagykorúvá vált, így a gyerekvédelmi hatóság már nem árthat neki." - az ügyben érintett állítólag értelmiségi "felnőttektől" viszont már remélni sem lehet, hogy valaha is azok lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok