Miután Rus Adrián közölte, hogy nem hajlandó elutasítani a román válogatottat a magyar kedvéért, a tartalékokhoz száműzték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Nessy:@kereső: ...ezért nincs N.o.-ban kettős állampolgárság!...ill. ezért is?! (;-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kereső: Nekem is ez jutott eszembe! Nem ő az egyetlen ilyen "magyar"!
kokopelli
@Nessy:@kereső: ...ezért nincs N.o.-ban kettős állampolgárság!...ill. ezért is?! (;-))
Nessy
@Eriksson: Igen. Csak akkor megegyezés van, hogy válogatott mérkőzésre "haza jön", ha nincs ott meccse. De az ifjú nem tagja a Román válogatottnak, és ahogy mondta bosszúból igazolt a magyar klubba. Esetleg úgy gondolta, hogy páros napokon magyar válogatott, páratlan napokon román? Vagy ő lesz a klasszikus "két macska és saját magával játszik"?
Eriksson
@Nessy: Ennél a gyereknél is lehetne keresgélni egy kis tisztességet.
Nem kötelező elfogadni a válogatottságot, de el lehetne várni tőle. Ha meg büdös neki, menjen haza.
Eladott Ország
Ki a franc akarna Európa Bangladesének népéhez tartozni, ha választhatja ennél "többre" értékelt és tartott nép tagságát is. Persze pár évig a "hazaszeretet és a hazaárulás" dumával lehet zsarolni a kettős állampolgárokat, a bűntudatra támaszkodva, de ahogy jönnek az újabb és újabb generációk ez egyre bénább indok lesz a magyarság megvallása mellett, ha a magyar név továbbra is ilyen iramban devalválódik és rohad lefele. 90-ben még a legvidámabb barakkból indultunk és a demokrácia fejlődés élvonalába tartoztunk. A gazdasági "sikereink" is felülmúlták a szomszédok előadását. Mostanra viszont leszakadunk. A Gyurcsány idején még tudott szlovák nyugdíjakkal riogatni. Mára minden nyugdíjas örülne a szlovák nyugdíjának. Most a duma arról megy, hogy a románok már lehagytak-e, vagy csak pár mutatóban jobbak a magyaroknál. A szlovének meg ... A horvátok is szépen elsurrannak mellettünk. Marad még Kárpátalja és a Vajdaság, ahol még kifizetődő magyarnak lenni és nem "lemondás", bevállalás egy negatív megítélésű nép tagsága, de ez sem fog sokáig tartani, míg ez a korrupt geci fidesz banda uralkodik a magyar nép nyakán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.