A város egyik legforgalmasabb csomópontjában támadták meg a férfit. A rendőrök a feltételezett elkövetőket elfogták – írta meg az Index. A lap úgy tudja, a támadók tinik voltak.

Miskolc egyik legforgalmasabb és legjobban bekamerázott csomópontjában, a Villanyrendőrnél támadtak és raboltak ki hárman egy 50 év körüli férfit még múlt szombaton éjjel – írta meg az Index.

Az Index több forrásból úgy értesült, hogy

az áldozat a Miskolci Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettese.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rövid válaszban megerősítette a hírt a lapnak, hozzátéve, hogy

a feltételezett elkövetőket elfogták, és eljárást indítottak ellenük.

A lap később a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudta azt is, hogy

szombaton éjjel egy 15, egy 16 és egy 17 éves fiatal támadt meg egy férfit.

Ellenük csoportosan elkövetett kifosztás bűntette és halmazatban elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás, az ügyészség augusztus 18-án pedig indítványozta a letartóztatásukat, melyet a bíróság még aznap el is rendelt.

A portál információja szerint rendőrkapitány-helyettes gerinccsigolyája sérült meg és a három kamasz a rendőr mobiltelefonját vette el.

Forrás: Index

Címlapi kép: Google Maps

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Semmi kétség! =))
Késő este lopakodik haza a férj, s a hálóba érve vetkőzni kezd. Egyszer csak a neje felkapcsolja a villanyt s ráüvölt:
Te Jenő hol van az alsó nadrágod?
Mire a férj hebegve:
Uram-atyám, édesem engem megloptak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Semmi kétség! =))
Késő este lopakodik haza a férj, s a hálóba érve vetkőzni kezd. Egyszer csak a neje felkapcsolja a villanyt s ráüvölt:
Te Jenő hol van az alsó nadrágod?
Mire a férj hebegve:
Uram-atyám, édesem engem megloptak! =))
Eladott Ország
Olajszőkítő Sanyi bácsi majd elintézi, mint Tibi bácsi a három kívánságot. kep.index.hu/1/0/1643/16430/164307/16430707_970071_807082d9eb54249ad06b88b4e985c44c_wm.jpg
Csak ne lennének azok a közel két évtizede magukat makacsul tartó fránya pletykák, cikkek, parlamenti bizottsági jegyzőkönyvek, amely szerint a szebb napokat látott keresztapával, Tasnádi Péterrel a józsefvárosi kínai piac körüli érdekeltségeik apropóján akasztott Sanyi bá’ bajszot. De ez csak aprópénz, a 85 évre titkosított olajszőkítés milliárdjaihoz képest. olkt.hu/wp-content/uploads/2018/01/pinter_orban_olajmaffia_2026616_7710_0.jpg
papa.49
Ez valami viccc???
A rendőrkapitány helyettese NEM TUDJA MAGÁT MEGVÉDENI ???
HÁT EZ MÁR TÉNYLEG RÖHEJ !!!
Eriksson
Ezek a bűnözők mát nem ismernek se Istent, se embert.
dr. prédikátor
Sintér Sanya!!! KÖZBIZONYTALANSÁG ÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Sziszifusz
@papa.49: Az is lehet, hogy nem volt olyan állapotban.
dr. prédikátor
@Sziszifusz: Szerintem be volt baszva mint a nagykapú!!!
Málna
@papa.49: Mi abban a röhej, ha egy ember nem tudja magát megvédeni három másik ellen?
volvós
Sanyabá !!! Túl lassan telik az a bizonyos 2 hét... ( 2 hét alatt rendet teszünk )
jesz
A fiatalok ezt bizony benézték...van ilyen( itt a nyóckerben ezt szopásnak hívjuk nemes egyszerűséggel)...

...viszont a helyettesnek lesz mit mesélnie az unokáinak, nem kell hőstetteket kitalálnia...

most hallom a hírekben, ez vezető hír...a hírolvasó bemondó is nehezen tartotta vissza a röhöghetnékjét...
volvós
Amerikában ( és sok sokhelyen ) ilyenkor a rendőr szolgálatba helyezi magát
és ledurrantja a 3 elhízott kisebbségi tinit...Csak erre még Sanyabá még
nem képezte ki az " alkalmazottjait " :-(
Sziszifusz
@dr. prédikátor: Kifosztás történt ami azt jelentheti, hogy a sértett magatehetetlen állapotát kihasználva vették el értékeit. Halmazatban súlyos testi sértés is történt, ami azt jelenti, hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okoztak az elkövetők.

Ez a kapitányság vezető helyettes, amennyiben nem betegsége, hanem ittassága miatt került ilyen helyzetbe, tekintélyét nagy mértékben "megnövelte" a beosztott állomány előtt.
Eladott Ország
@Sziszifusz: Biztos nem a megyei könyvtárból jött, ahol bambit kortyolgatott. A kamaszok is látták honnan lehet lenyúlni valamit.
Sziszifusz
@Eladott Ország: 16:38
A "selejt bosszúja"-ként is felfoghatjuk ezt az eseményt.
Ennek a kapitányságvezető helyettesnek, területükön, olyan közbiztonsági helyzetet sikerült megteremteni, hogy még ő maga is bűncselekmény áldozatává vált.
Az plusz hab a tortán, hogy rendőrtisztként ismernie kellett a viktimológia alapjait, ezzel elkerülve a hasonló szituációba keveredést.
papa.49
@Málna: Egy rendőr tiszt ez a röhejes benne vajon seggnyalásért lett kapitányhelyettes ???
vacsi
@Málna: Itt egy RENDŐRTISZTRŐL beszélünk, aki 3 gyerek támadott meg! Hogy lehetett rendőr, ha még erre is képtelen? Hogy várhatjuk az ilyen rendőröktől, hogy minket védjen meg?!
vacsi
@volvós: Nem teheti, hogy lelövi őket, ahogy azt megérdemelnék, mert utána ő is ülhetne! Sokkal-sokkal hosszabb ideig, mint ezek a férgek!
ila51
mindegy , de ha a csigolyája sérült meg a helyszínen , akkor bevitték volna a mentők , még ha piás volt is
Málna
@vacsi: Három ereje teljében lévő fiatal támadta meg. Az is lehet, hogy ittas volt. Meg egyébként sem értem, egy kapitány-helyettesnek olyannak kell lennie, mint Superman?
papa.49
@vacsi: Kedden Miskolcon vagyok két helyen is dolgozom utána érdeklődök én ennek. A térkép szerinti helyszín nem igazán a központ, mert az a 3 főút, és 26 főút elágazásának környéke. Kíváncsi vagyok az ott lakók véleményére .
jancsipapa
" Fiatalok, tinik" ... Ez a becézett formula nekem nyilvánvalóvá teszi a rasszt ...
justhpeter
Semmi nem utal a kapitány-helyettes ittasságára, tehát felesleges a feltételezés. Arról nem beszélve, hogy ittas embert sem lehet inzultálni és kifosztani.
advocat
Azért 3 "tini" le tud gyűrni egy 50-es férfit. És nem szuperman! És nem csaknoris!
szép új világ
Nos, most már van legalább egy olyan rendőri vezető aki nem bizonygatja, hogy a közrend és a közbiztonság teljesen rendben van.
Málna
@justhpeter: A "kifosztás" utalhat rá. De ezzel semmi gond nincs, neki is joga van lazulni.
maci0427
Itt valami nagyon bűzlik ! A kapitánynak nincs fegyvere amit ha civilben van magánál hord ? De ha nincs is , közölte, hogy ki ő ? Mondjuk ha cigányok voltak közölhette , de xart sem ért az igaz ! De ha a kapitány nem tudja megvédeni magát akor a sima mezei állampolgártól mit várhatnak ? Szemét dolog és szemét egy ország !
maci0427
@papa.49: Akkor majd nézd meg és írd meg a hylszínt , már csak a ponzosítás kedvéért, de ez így akkor nagyon nagy gáz , mert itt valami nagyon bűzlik , nem is kicsit ! A kapitánynak ismerni kellene Bosodot amúgy nem volt nála önvédelmi fegyver ? Mert még a bíráknak , ügyészeknek is lehet ha jól tudom ?! Az rendben van , hogy Los Primitívos egyének voltak , de akkor is !
papa.49
@maci0427: Hát nekem is ez ütött szeget a fejembe, ezek a pacákok, még a WC. re se mennek a stukkerjük nélkül. Ami a képen szerepel mint helyszín azt se értem mert ami igazán a város ütőere az amit én írtam a busz végállomás és környéke, a képen meg egy sétáló utca részlet látszik, mennem kell arra mert ki kell menjek a Lyukó bányai útra gumit préseltetni, visszafelé meg tudok arra jönni. De ahová megyek, azok az egész várost bejárják naponta, tehát mondhatni mindent tudhatnak.
Cincinntatus
Ellenük csoportosan elkövetett kifosztás bűntette és halmazatban elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás.

A Propeller mégis kamaszokról beszél, holott rablók lenne a helyes kifejezés!
1magyar
Ómigránsok lehettek akiknél az integrálódás így mutatkozik meg sok-sok évtized után. Nehéz más népeket civilizálni.
Cincinntatus
Radnóti: ""Oly korban éltem én e földön, mikor... a rabló volt a hős."

Vannak, akik szerint a kamaszok a hősök.
Eladott Ország
@papa.49: ma, 09:05; Miskolc legfrekventáltabb helye, a sétáló utcától ( Széchenyi út) a miskolci "forint-tól" nem messze 15, 16 és 17 fiúk elvették a rend őrének mobil telefonját. A kifosztáson kívül súlyos testi sértés is a vád , azaz, jól el is verhették. No komment.
Eladott Ország
@Cincinntatus: ma, 09:12; Ez a Radnóti idézet valahogy sehogy nem jön ide! A fidesz bűnöző és politikai prostituált bandáján/szektáján kívül, ebben az országban Szent István óta nagyobb pusztítást nem végzett senki ebben az országban, szinte valamennyi ( gazdasági, erkölcsi, ideológiai stb.) területen. Lásd kivándorlást, kettős lábbal szavazást!
Cincinntatus
@Eladott Ország: Nem mosdassa a szerecsent, ne csináljon rablókból kamaszokat!
kereső
"Két hét alatt rend lesz"- tessék mondani, mikortól számit a két hét?
Eladott Ország
@kereső: A 85 évre titkosított olajszőkítés után kell számítani a két hetet.
36
@Eriksson: Sajnos tisztában vannak vele, hogy az "érzékenyített" bíró, majd enyhe ítéletet szab ki rájuk. Nagyon emelni kellene már a büntetési tételeket is. A rendőrök fegyver viselési/használati jógát pedig bővíteni.
Eriksson
@36: Az átkosban úgy rendezték le az ilyeneket, hogy bevitték őket az őrsre és jól elgyepálták. Komoly nevelő hatása volt.
Eladott Ország
@Eriksson: @36: Valóban egyre gyakrabban kell majd alkalmazni a kijárási tilalmat, diktatúrában ez járja! Már így is ha legalább ketten közügyben nyilvánosan beszélgetnek, vitatkoznak az utcán, és más járókelők is csatlakoznak hozzájuk, be kell jelenteni. Új gyülekezési rend a Futrinka utcában.
kolozsvaros.com/rovidek/uj-gyulekezesi-rend-a-futrinka-utcaban/
Eriksson
@Eladott Ország: Mint ahogy a buta libák és olvasóik gondolják és terjesztik a blődséget.
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 17:48; Kerpel-Fronius Gábort, a Momentum politikusa sajtótájékoztatót tartott arról a valóban érdekes kérdésről, hogy miből vásárolt budai villát Terézváros polgármestere, amikor a fizetése ezt nem tette lehetővé. Egy éber állampolgár feljelentette a momentumos politikust, aki ellen most gyülekezési joggal való visszaélés miatt indult eljárás, az Index beszámolója szerint. Házmester országban így megy ez. A múltkor legkevesebb húszan álltunk sorban a pénztárnál. Aggódtam is, hogy a rend éber őrei ránk törnek és mindenkit feljelentenek gyülekezési joggal való visszaélés miatt.
Vicc ez az ország. Komolyan.
index.hu/belfold/2019/08/22/kerpel-fronius_gabor_momentum_rendorseg_eljaras_gyulekezesi_jog/
kapcsolat.hu/sites/default/files/blogszemle/zabszem.jpg
uploads.disquscdn.com/images/23d585e2f5dd7d0e4d1b667e6a805bd81029d0957f0d328a716df1e811208640.jpg?w=600&h=410
Eladott Ország
@Eriksson: Vagy ahogy Joszif Visszárionovics mondta Vlagyimir Iljics halálakor:
„Mi orbanisták különös vágású emberek vagyunk. Nem közönséges anyagból vagyunk mi gyúrva. NER-társaim, ezek a szavak vezessenek minket az elkövetkezendő időkben az ellenség elleni harcban, a munka frontján, az éberség frontján NER-társak. Nekünk úgy kell dolgozni, hogy méltók legyünk ezekhez a szavakhoz, hogy mi orbanisták különös anyagból vagyunk gyúrva."
man at work
Két hét múlva örökké

Rendező: Pintér Sándor
Főszereplő: Pintér Sándor
Női főszereplő: Pintér Sándor
Mellékszereplők: az mellékes
Eriksson
@Eladott Ország: Ezt viszont még nem olvastam. Csak most, tőled. Vagy nem is tőled?
Borsodi
Szolgálunk és félünk mert a bűnözők szabad utat kaptak Borsodban már ez egy jó pontnak számít a fiatalok szemében,vagy fogalmazzunk másképp cigány gyerek ahhoz,hogy férfi légy börtönbe kell menned.Sajnálom,hogy nem lőtte le a támadóit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.