Nem lepődött meg.

Semmi meglepetést nem jelent Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltjének visszalépése, és az sem, hogy a Liberálisok támogatják Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd jelöltjét – reagált Tarlós István főpolgármester a csütörtöki ellenzéki bejelentésre.

Tarlós István az MTI megkeresésére azt mondta:

nem az a lényeg, hogy a Párbeszédhez hasonló, "mérhetetlen" pártról van szó, inkább az, hogy Karácsony Gergely elfogadta a liberális párt drogliberalizációra vonatkozó követelését.

Megjegyezte azt is, hogy a hírek szerint a "zuglói ügyeit zavartan takargató" Karácsony Gergely amúgy is "kétségbeesetten otromba lejárató akcióra készül Gulyás Márton anarchista és egykori SZDSZ-esek felhasználásával".

A főpolgármester azt mondta, Sermer Ádám és pártja egyértelműen és határozottan a drogliberalizáció képviseletének felvállalásához kötötte a visszalépést.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Na most azt honnan lehet tudni, hogy Karácsony Gergely elfogadta a liberális párt drogliberalizációra vonatkozó követelését? Ezt csak Tarlóssal közölték?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Tarlós mintha a Rokonokból lépett volna elő.
Nessy
@Eriksson: Félő, hogy amit a számítógép kiszámol, az lesz! Azt meg tudjuk, hogy nagyon lojális tud lenni, ha "rábeszélik" a programozót, meg a rendszergazdát. Ezt már bizonyította!
menekült
@Nessy: Így van! A DK ugyan a legerősebb ellenzéki párt jelenleg, de eddig is, ezután is megegyezésről, összefogásról volt szó, meg a többi párt sem hagyná, hogy csak a DK szava döntsön. De ha a hatalombirtokosok úgy akarják, márpedig úgy akarják, akkor ki tudja, elég lesz-e az összefogás.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 13:52; 1933-ban jelent meg végső formában a Rokonok, Móricz talán legnagyobb regénye. Amely hazánkat így nevezi: „Magyarország a rokonok és panamák lápvilága”. Érdemes ebből is idézni pár sort.
"Kopjáss a fővárosba megy az alispánnal, és megütődik, mikor azt látja, hogy a miniszter előterjesztését mindössze 17 képviselő hallgatja a parlamentben. Az alispán fölvilágosítja, hogy a képviselőnek más dolga van. El kell intéznie sokat.
Minden képviselőnek tele van a zsebe elintézendő dolgokkal… A földbirtokosoknak sem rossz, mert olyan dolgokat tudnak megszerezni, amihez közönséges ember nem jut hozzá.
– No de, méltóságos uram, nem az ország érdekében van a Ház?
– A kormány dolgozik. Mindent készen kap a Ház, csak meg kell szavazni.
– Bizony az nagy munka lehet – mondta ő kissé álnokul és kissé megalázkodva… Félt, hogy az alispánnak rossz véleménye ne támadjon felőle…
…Itt senki nem ért alapjában semmihez. Itt az a baj, hogy mindenki olyan helyen áll, ahova nem készült. S aki ért valamihez, az sehol sincs….Magyarországon még nem volt választás. Itt minden képviselő társadalmi érdemei, kormányszolgálatai jutalmául kapja a képviselőséget. A megbízhatóság, nem a hozzáértés a fontos. A rokoni kapcsolat a legbiztosabb ismérve a megbízhatóságnak. S minél kevésbé ért valaki magához a politikai tudományhoz, annál megbízhatóbb. Itt szavazógépek kellenek. Itt az állampolgároknak sosem volt joguk…
Nyírfa
@Eladott Ország: Félelmetes, hogy nem változott semmi. Úgy lépünk vissza a 30-as évek világába, hogy várom, Orbán mikor vedlik át Horthyvá.
Eladott Ország
@Cincinntatus: tegnap, 09:17;
"A drogosok akik elfordulnak a valóságtól tudatformáló szerek rabjaivá válnak." Hol kell a drogot tesztelni?
img.444.hu/tomi_izzad-animated.gif
Dajcstomi a narkós ribanc. uploads.disquscdn.com/images/0b2c04033ce9bb8fe55cb55c5e3b164a47776061e4239edb2b8764cec62cd519.jpg?w=600&h=335
i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/gjnkfzcvo21xefsmdzfy.gif
dajcstomika megcselekedte amit megkövetelt a haza, akarom mondan NER...
Okos vagy Tomika, kapsz nyalókát... Az a nyalóka amire gondolok, nagyon illene hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.