Az egyetemek felügyelete az ITM-hez kerül, emiatt személyi változások lesznek mindkét tárcánál.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A nacionálét elnézve, mindegyikük 2010-ben, illetve utána kezdte politikai pályafutását, azaz megbízható káderek, akik egyik minisztériumból vándorolnak a másikba. Seregélyek a cseresznyefán!
Eladott Ország
Ezt lassan tényleg nem bírja el az ország. A fidesz-féle állami bürokráciacsökkentésből, azaz Orbán Viktor nagyívű ígéreteiből – miszerint „sem rangkórság, sem kormányzati dáridó nem lesz jellemző, nem fér bele” a NER-be – az lett, hogy mára kétszer annyi államtitkárt és helyettes államtitkárt foglalkoztat a magyar adófizető, mint 2010 előtt. Mert csak. Kilenc évvel az elmúlt nyolc év után kijelenthetjük, hogy a fidesznek alighanem egyetlen kormányprogram pontot/akcióterv célkitűzést sikerült maradéktalanul teljesítenie, de azt legalább minden fronton: nem hagytak senkit az út szélén. Ha ehhez még hozzávesszük a miniszteri biztosok (65), miniszterelnöki biztosok (5), miniszterelnöki megbízottak (14) és kormánybiztosok számát (15) és azt, hogy nem is tudhatjuk – csak becslések vannnak erre vonatkozóan -, hogy az egyre duzzadó kormányzati vízfej valójában mekkora kiadásokkal jár. Hogy a többszázezres, milliós fizetéseik mellé még milyen béren kívüli és egyéb juttatások – kafetéria, (személyes) autóhasználat, illetménykiegészítés, vezetői illetménypótlék, célprémium, napidíj, hivatali lakás, ruhapénz, anyámkínja – pontosan hány milliárd forintba kerülnek havonta, évente az adófizetőknek, akiknek karcsúbb államot ígért és hazudott Orbán, abba belegondolni is rossz. Mindazonáltal a legsúlyosabb mégis az, hogy ebben a hatalmas dzsungelben lehet csak igazán kényelmesen, a felelősséget innen oda tolva vegetálni, kitalált, érdemi munkát alig vagy egyáltalán nem igénylő pozíciók és feladatok mögé bújva szívni az ország vérét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.