Szerinte "a magyarkodó magyar kormány a magyarok megölésében fog résztvenni", ha nem tesz az Amazonas megvédésért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Foxley
Feri most komolyan nem volt elèg 2 sõr? Javaslok mèg egyet.
kereső
Elég baj az, hogy csak!!! Gyurcsány zöldült ki- orbánék meg liberális karattyolásnak minősitik a klima változás problémáját. Percemberkék, akik csak a mát látják, ezért is pusztitják előszeretettel itthon is az élő természetet- Szalajka-völgy, a bükki 180 éves erdő, a balatoni nádasok-és fák, a budai hegyek, a pesti oldal lebetonázása, a mátrai erőmű légszennyezése- sok-sok apró tétel , amellyel végső soron a jövő klimáját befolyásolják.
Nessy
@kereső: megmondta Orbán, attól függ a klímaegyezményhez való csatlakozás, mennyit fizet érte az unió! Amire ez totális lesz, nem érdekli már. Az unokáinak hagy akkora vagyont, hogy oda költözzenek, ahol még elviselhető lesz az időjárás, és lesz pénzük ivóvízre, élelemre!
kereső
@Nessy: Nos ,úgy gondolom, hogy éppen ezért nem Gyurcsányt kéne ekézni azindex-nek, hanem éppen orbánt.
Nessy
@kereső: Sajnos nagyon sokan nem hisznek a klímaváltozásban. Most azon lehet polemizálni, hogy hány % az emberi tevékenység, a változás ettől függetlenül létezik, és egyre rosszabb lesz. Az tény, hogy a gazdagok ki tudják védeni az időjárási anomáliákat, a növekvő árakat, de ki tudja meddig. Volt már időszak, amikor a pénz semmit nem ért, itt Európában is, nem olyan régen.
kereső
@Nessy: pedig aki nem azzal üti el az egészet, hogy eddig is volt meleg, meg zivatar- az azért észre veszi, hogy a időjárási események eldurvultak- egyes vidékeken megszaporodtak a felhőszakadások és árvizet okoznak, máshol tavak-kutak száradnak ki, villámlik az Antarktiszon,hőhullámok ostromolják az egyébként kontinentális éghajlatú országokat, a szárazságtól erdők semmisülnek meg dél-európában, szibériában,elmosódnak a még négy évtizeddel ezelőtt is meglévő évszakok határai- mára már nincs gyakorlatilag négy évszak a kontintális Európában sem.A fák segithetnének még rajtunk- de mi kivágjuk, hogy térkő meg beton legyen a helyén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.