A rendőrség friss tájékoztatást adott ki a budai családirtás ügyében. Kiderült: az apa megölte élettársnőjét és közös, 4 esztendős gyermeküket, majd végzett magával is.

Családapa gyilkolt a Rózsadombon: megölte saját, 4 éves gyermekét, annak édesanyját, majd magával is végzett

Bűnügyi technikusok helyszínelnek 2019. augusztus 23-án egy társasháznál a II. kerületi Zöldlomb utcában, ahol három holttestet találtak. A gyanú szerint egy férfi ölte meg élettársát és négyéves gyereküket, majd öngyilkos lett. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A gyanú szerint az apa ölte meg élettársát és négyéves gyereküket, majd öngyilkos lett a II. kerületi Zöldlomb utcában, ahol péntek délben három holttestet találtak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu honlapon.

Azt írták:

a budai társasház második emeleti lakásában a 35 éves S. Levente megölte 31 éves élettársát, és négyéves közös gyereküket; a férfi ezután öngyilkos lett.

A lakás tulajdonosa pénteken 11 óra 55 perckor hívta a rendőrséget, mert nem tudta elérni telefonon a családot. Amikor a II. kerületi járőrök a helyszínre értek, a lakásban találták meg a férfi, a nő és a gyermek holttestét – közölte a rendőrség.

A BRFK emberölés gyanúja miatt indított eljárást.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás: Blikk, MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
@Horizont: "A lakás tulajdonosa pénteken 11 óra 55 perckor hívta a rendőrséget, mert nem tudta elérni telefonon" ...tehát valószínű, hogy albérlők voltak, de ez nem is számít , meg a kerület sem ! Sajnos Magyarországon nagy "divat lett" gyilkossággal lerendezmi egy konfliktust , egy megcsalást , egy szakítást, ez történt Polgáron is 20. -án. Nem kell a migránsokat idehozni főleg ha nincsenek is itt , éppen elég ez a sok születésüknél fogva idegbeteg aljas eleve erőszakra és gyilkolásra beprogramozott egyén, akik amúgy egyedül gyávák de kés szúróeszköz az mindíg van náluk és minden konfliktust gyilkolással képzelnek el lerendezni ! Szar gyenge törvények és ítéletek, kevés a hely a börtön, fegyházakban, libárális eszme útvesztője a javából !
csak úgy....
mai magyar valóság...,se pénz se posztó,hogy ne " szenvedjen a család" a nyomortól,nincstelenségtöl,inkább magukkal viszik a sírba...
a lakás tulaj,föltehetöleg az elmaradt több 100ezres lakbértartozás miatt telefonálhatott...
BORZALOM!
Edmond Dantes
Na,a barom lerendezte a problémát.Nyilván nem volt keresztény,mert akkor betartotta volna a Kásler által,még az egészségügyben is kötelezővé tett Tízparancsolatot:Ne ölj!!!
Borsó
@csak úgy...: Rohadjon meg, aki egy kisgyermekre és egy nőre kezet emel, bármilyen indokkal. Erre nem mentség, hogy a pénzhiánytól akarta megkímélni őket. Bár ez is csak feltételezés, ki tudja, mi történt valójában. A féreg családfő mindenesetre még tisztességes temetést sem érdemelne ezek után. Az állatok különbül gondoskodnak a falkatagjaikról, mint ez a gyáva senki.
maci0427
@Horizont: Tudom, hogy mire gondolsz ! Jómodú család , jó fizetéssel, jó munkahellyel , mert drága egy hely ! De a problémák , a megcsalás , nem válogat, minden kerületben ott van és ha begőzől egy valaki, akkor ha úgy gondolja akár ki is nyarhat bárkit magával együtt !
maci0427
@Horizont: A hatalmon lévők is libárálisok ha egy büntetőügyben kell ítélkezni, iletve vannak olyan népcsoportok ahol főleg enyhék az ítéletek , lásd az olaszliszkai főbűnös kiengedése mert "kúrva jól tanúlt és viselkedett" , de ismétlem..., Elsőrendű vádlottról van szó ! A Fidesz sem mer semmit csinálni mert Brüsszel + Unió nem engedi ! A Kádár rendszerben legalább ki is végezték azt, aki megérdemelte és most nem '56. -ról van szó ! A törvények liberálisak mert az egyén szabadságát tartja legfontosabbnak még egy többszörős bűnöző esetében is na és hol van a 3 csapás törvény akkor ? Sehol ! DE más kormány sem tenne másképpen már ! Szar helyzet !!!
csak úgy....
@Borsó: bezzeg,ha egyedül ugrott vóna a vonat alá,...ott meg az utasok szidták vóna,lehet már szögre és kötélre sem futotta a szerencsétlennek...
akik voltak már kilátástalan helyzetben,azok értik,hogy mit pofázok!
Részvétem Magyarország!
Gauntlet
Magával kellett volna kezdenie! Nem a négy évessel, aki nem ártott senkinek ! Élhetett volna más szülőkkel - évekig!!
maci0427
@Horizont: Mindenki bűnözhet és mindenki verhet,gyílkolhat is , bárhol bármikor és a "vak Komondor " is veszélyes sokszor !!
maci0427
@Horizont: Ezért nem mondjuk , hogy SOHA ! De ha valaki öngyilkos lesz valami vagy valaki miatt az is xar dolog, de mégis úgy érzte, hogy meg kell tenni , csak ez az egy út van számára , előtte ő sem tudta volna elképzeni, hogy képes megtenni !
maci0427
@Horizont: Akik voltak már öngyilkosok vagy foglakoztatta őket a gondolata , na és akiknek volt már olyan gondolatuk , hogy " megölném, lelőném, felakasztanám " mert , akár ő maga vagy egy enyhe bírósági ítélet után írja mondja , hogy én felakasztanám kivégezném stb. azok többsége is normális ember és nem mindegyik genetikailag beteg ! Én sem vagyok az ! Mondjuk eléggé elkeseredettnek és bossúszomjasnak és idegileg kikészültnek kell lenni ahhoz , hogy akár egy nő vagy férfi megöljön egy kisgyereket ! De mit szólsz ahhoz amikor többségében a férfiak nem bírnak elviselni egy csalódást , szakítást és megölik azt a férfit aki az új párja , szerelme a nőnek , vagy mindkettőjüket ! ? Vagy egy nő azért gyilkolja meg a párját mert már szenvedett és verték , megalázták és retteget ?! Ez azért érthető női szemmel ! ? A kis gyerek Szita Bencét is azért gyikolták meg mert a kisfiú apjának a nő szeretője féltékeny volt az apa fiú kapcsolatra és felbérelt két férfit , hogy ölje meg szegény kisfiút ! Szóval vannak gondok, ezért is mondom és írom azt, hogy "Soha nem mond, hogy soha ! " Teljesen egészséges embereknek is elborúlhat az agya sajnos !
ila51
én mindig is mondom , hogy csak az ideg nem gyógyítható

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.