Nem csinál különösebb ügyet a Fidesz Simonka György elleni vádemelésből: bár Békés megye 4-es választókörzetének fideszes képviselőjével szemben a magyar politikus ellen emelt eddigi legsúlyosabb vádat fogalmazta meg a szerdán benyújtott vádiratban az ügyészség, a párt a jelek szerint nem változtat az eddigi stratégián, és továbbra is ártatlannak tekinti a politikust, ameddig jogerős ítélet nem mondja ki ennek ellenkezőjét. Ez pedig, figyelembe véve, hogy még csak most került bírósági szakaszba az ügy, akár évekig is így maradhat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Miért is rázná meg ezt a gátlástalan csürhét egy ilyen gazemberség?lekiismeretlen morális toprongyok ezek, néhány kivételtő eltekintve, mint példul a fehér holló...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Már miért rázná meg? Eddig sem volt probléma a sikkasztás, ha fideszes tette! Farkas Flóri is nyugodtan csücsül a farkán a parlamentbe!
CsipkeRózsa
Farkas Flórián ügyei, köztük az 1,6 milliár sem rázta meg a fideszt.
CsipkeRózsa
@Nessy: Még nem volt itt a hsz-ed, amikor elkezdtem írni.
Lepényleső
Őket meg miért rázná,hiszen ők kürtölték a terveknek megfelelően világgá?
Naiv embereknek legyen etető kajává,a többinek rágható csalivá?
Nessy
@CsipkeRózsa: Az a fránya Freud! Ugyanarra gondoltunk! :-))
namihami
Nem rázza meg? Miért tenné?
A tömeg nem is érti, miről van szó, az összeg nagysága már az agyukig se ér fel. A vezetők pedig ennyiért lassan le se hajolnak.
Akkor mégis, mi rázná meg őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.