A 79 éves férfitől elvették a bérlakását a szükséges jogi eljárás lezárulta előtt, emiatt kéne Székely Lászlónak véleményt mondania.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Jajhát az a szegény is fideszes. Egyszerűbb a pártitkárhoz fordulni.
vacsi
Igen, a város mindenkié! Azoké is, akik szeretnének megfelelő körülmények között élni, nem ilyen trágyadomb szomszédságában! Ha a bácsi nem tudja magát ellátni - mert ebben a korban ez előfordul, fogadjon valakit, akár csak napi 1-2 órára, aki megfőz, kitakarít neki - ha erre a nyugdíja nem elég, az önkormányzattól kérhet segítséget. Vagy, ha vannak gyerekei, rokonai, ők is segíthetnek. Régen a legtöbb családban volt öreg nagyszülő, szülő, akiknek hasonló gondjai akadhattak, mindenki megoldotta. Ez a mi családunkban is így volt - amikor már a nagymamám nem tudta megfelelően ellátni magát, hozzánk költöztettük, utolsó évét nálunk élte le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.