A szegedi rendkívüli közgyűlésen jelentette be pénteken Lauer István, az MSZP képviselője, hogy függetlenként indul a polgármesteri posztért.

Nem került be Botka csapatába, ezért elindul ellene a választáson egy MSZP-s képviselő
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Lauer István az MTI-nek azt mondta,

már nem tartozik Botka László polgármester csapatába, ezért kimaradt az ellenzéki pártokból szerveződő összefogás képviselőjelöltjei közül, de úgy érzi, van benne erő és elképzelés munkája folytatásához.

Közölte: az elmúlt 17 évben is a köz javára dolgozott Szegeden, számos folyamatban lévő beruházás előkészítésében vett részt, és szeretné befejezni a munkát.

A beruházások közül kiemelte a régi 5-ös főút kivezetőjénél tervezett Pick-gyárat. Mint mondta, választókörzetét különösen érinti ez a beruházás.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Senki ne gondolja hogy jelenleg a jó és a gonosz harca folyik a szemünk előtt. A rossz és a nagyon rossz közül lehet választani. A magyar politikusokat a szűklátókörűség, a kapzsiság és a dölyf jellemzi. Harcuk a húsosfazékhoz való jutásban merül ki, fényévnyire vannak a választók igényeitől. A rendszerváltás után felmerült problémákat egyik oldal sem tudta megoldani, jelenleg egy szánalmas, az európai országok végén kullogó senkik vagyunk, amit ordenáré hazugságokkal lepleznek. Mind a jobb és baloldalnak megbocsájthatatlan bűnei vannak, egyik sem nőtt fel a feladathoz. Ha szavazni megyünk a kevésbé alkalmatlant jelöljük be, de vele szemben sem legyenek illúzióink.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Sokan ezért nem járnak szavazni. Ha az asztalon két tányér fos van, nem igazán akar az ember ebédelni.
jesz
ez csak habverés...hol van még okt 13? Addig megnyugszik akinek meg kell, a kapott pénzt elkölti, aztán eltűnik a politika szemétkupacában, oszt jónapot.

Nincs veszélyben senki, ez csak egy jó kis móka.
Csizmás Kond
Amíg nem születik olyan törvény hogy önjeleöltként senkit nem lehet választásra előjegyezni addig mindenki megpróbálkozik minden marhasággal.
cikicakk55
@solidedge: tegnap 23:29
Tudod ezzel csak az a baj,hogy a legalkalmatlanabb nem is párt.Az egy csápja a Fidesznek,amit Ők hoztak létre.Kamu párt és ha rájuk szavazunk,akkor a töredék szavazatok miatt megy mind a Fideszhez.Az LÖMÖPÖ megint csak a Fidesz egyik csápja. Hangzatosan beszélnek,ígérnek fűt fát,de az emberek is tudják,hogy nem lesz miből megteremteni amit megígértek.A MÖSZÖPÖ dettő ugyan az. Ami pénzük van,azt a Fidesz adja.Ígérgetnek ezek is,mondják a számonkérést, a vagyonelkobzást,a megfelelő helyre megfelelő tudású embert,stb. Miből? A Fidesz kiürítette minden Fideszes város kasszáját. Sz-r-ból nem lehet várat építeni. A 2/3 nagyon veszélyes erő és a csalás erősen benne van a pakliban.Csak gondolj arra,hogy az utolsó 2 hónapban hány ezer Magyarországi lakcím tulajdonos lett.Ők szavazhatnak,a hajléktalanok nem. DEMOKRÁCIA Fidesz módra.
cikicakk55
@cikicakk55: Még annyit,hogy ezek olyanok mint a gyerekek! Oviban láttam ilyet utoljára.Nem engedsz engem is játszani.Már pedig azért is egy másik csapattal,de ugyan azt fogom játszani amit te. Ne hogy azt hidd,hogy legyőzhetsz.Ha sokat ugrálsz megmondom apukámnak és akkor szét lesz verve a pofád.Ugyan ez másik részről.Én meg megmondom a bátyámnak,aki fekete öves ketrcharcos és nálatok az egész családnak kampec.Bizonyítsd be,hogy mi voltunk!!!
Peller Anikó
@cikicakk55: 16:27, nem szeretni kell a Botkát hanem választani, főleg ha végre képesek lennének összefogni.

Ezt a kilóra megvett faszit meg lenyomjuk mint a bélyeget és kész. Emeszpés független, jó ez is, mennyit kaszálsz érte kitől is? Gondolom a komcsik nem tudnak fizetni. Az ellenzék bomlasztásából jól meg lehet élni, lázsd elempé. De a jobbik se kutya, élnek még egyáltalán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.