Ha valamivel érdemes kampányolni Budapesten, az a régi jó SZDSZ-ezés. A meggyengült ellenzéki pártelitek megélhetési alkuja, biznisze az önkormányzati választási összefogás - jelentette ki Tarlós István az Inforádió Aréna című műsorában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jaj Pistuka ez méh tőled is gyenge!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Pistuka a „”vér”-zivatarban

tényleg csak olvasat kérdése, vagy igazából a narratíva kérdése

Azt írja az újság, hogy ma indul a kampány, de tartok tőle, hogy az valójában már folyik. Tudom csak eleget tettek a tájékoztatási kötelezettségüknek. Arról nem is beszélve, hogy mégis hogy nézné ki magát, ha a kampány alatt vásárolnák meg a voksokat. Nem, nem viccelek volt már rá példa, hogy a tekintetes azzal indokolta, hogy szó sincs ilyesmiről, hisz nem a kampányban prezentálta meg a polgi a zembereket! =))
Nos van nekünk egy drága jó főpolgink is, aki szintén nem tudta kivárni a mai kezdést már előbb nekirontott. Tarlós István az Inforádió Aréna című műsorában tudott igazán meredek dolgokat mondani. A dolognak azon része, amiben a mocsok SzDSz-ről értekezett igazán értdekes volr és nem csak azért, mert ő is az volt egykor, de az is pikáns, hogy az egyértelműen nekik köszönhető, hogy KE-t nem de főpolgit lehet választani! =))
Azért ennek a mókának azért meg vannak spéci vonásai is. Főleg a dolog azon része, hogy ki mit olvasott ki belőle, illetve ki mit hallott!
Kezdve a bugyuta szadeszozástól, a Karácsony mocskolásán és „ellenzéki kampány felforgatásnak, destabilizációs kísérletnek nevezésén” át addig, hogy oda kell mondani a kormánynak! =))
Nessy
Mondja ezt Tarlós, aki úgy váltogatta a pártokat és a függetlenséget, mint más az alsóneműt! Talpnyalásból,és modortalanságból mindig is remekül teljesített. Remekül biciklizik. Felfele hajlong, lefele tapos! Van akinek csak a szemüvegét akarta összetaposni a testületi ülésen, mert nem értett vele egyet!
advocat
Ha van ellenzék, úgy szebb nyerni. Vagy "ez is" - Tyutyu - a Hazafias Népfrontra vagy ilyesmire számít?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.