Megrázó jelenet tanúi lehettek a közelben élők.

Este 11 után szállították el a holttesteket a II. kerületi Zöldlomb utcából, ahol a 35 éves S. Levente vadállati kegyetlenséggel megölte 31 éves párját és négyéves kisfiát, majd magával is végzett. A Bors információi szerint a helyszínelés késő estig tartott, és csak ezután vihette el a temetkezési vállalkozó koporsókban a holttesteket, köztük a kisfiúét.

Éjszaka vitték el a holttesteket a családirtás helyszínéről

Az apa több napja tartó veszekedés után ragadott kést, hogy lemészárolja a családját. Párját nyakon, kisfiát pedig többször is mellkason szúrhatta, mielőtt megölte magát.

A lakásban korábban jártak már rendőrök a pár veszekedése miatt, de akkor mindketten azt állították, hogy rendeződött a dolog. A szomszédok a tragédia éjjelén csak egy sikolyt hallottak, később a lakás tulajdonosa hívta ki a rendőröket a helyszínre, amikor az albérlői nem válaszoltak a telefonhívásaira.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

(borsonline.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Nagy hiba a rendőrség (és talán a rendelkezések) részéről, hogy korábban nem intézkedhettek. Biztos látszott a tettlegesség és mit is mondhat félelmében egy nő, minthogy rendeződött a dolog.
A tettlegesség fennállt, intézkedni kellett volna.
Kiszolgáltatott a nő, a gyerek, ha brutális férfi tartja rettegésben. Sajnos, senki nem segít. Még az sem használ, ha a nő válni akar, mert számtalan esetben volt férjként is bántalmaz, gyilkol.
Mert senki nem segít.
ágimami
@görbetükör: Sajnos az a gyakorlat M.országon, hogy a rendőrség csak akkor intézkedik, mikor már vér folyik!! Ezen kellene nagyon sürgősen változtatni, mert rettenetesen megsokasodott a gyilkosságok száma, amiknek előzményük is volt!!
jesz
lehet fogadni, hogy senki nem hibázott, tehát nem is mond le senki.
Persze vizsgálódni fognak, aztán csak elül a hír verte hullám..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.