A Dobrev klán szerint elképesztően drága lesz a sertés, és a magyaroknak már a rántott hús is elérhetetlen luxus. Egy év alatt majdnem harminc százalékkal drágult a sertéshús, és a sertéspestis miatt további áremelkedés várható – írja a Gyurcsány-párt. A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány sürgősen intézkedjen az elszabaduló... Egy év alatt majdnem harminc százalékkal drágult a sertéshús, és a sertéspestis miatt további áremelkedés várható – írja a Gyurcsány-párt. A Demokratikus Koalíció követeli, hogy a kormány sürgősen intézkedjen az elszabaduló húsárakkal kapcsolatban. A párt szerint a magyarok már így is napról napra élnek, egyre nehezebb körülmények között. „Lehet, hogy a fideszes oligarchák magasról tesznek a horror árakra, mert megengedhetik maguknak, hogy kilószámra vásárolják a wagyu marhát, de mi, EURÓPAI MAGYAROK SZÉGYENNEK ÉREZZÜK, HOGY EGY ÁTLAGEMBERNEK MÁR A RÁNTOTT HÚS IS ELÉRHETETLEN LUXUS”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
jabizony, főleg a vegáknak teljesen kilátástalan a helyzetük.
ők csak úgy félfogra harapva rágják a prézlispanírt.
mackoka46
A kentaki hamarosan csirkelábat is ránt ebben a feslett erkölcsű szégyentelen botrány országban.
Bogdab Anna
Jesszusom Klara asszony brüsszelböl krokodil könnyek közt aggodik a magyarok rantott husa miatt remelem szövetkeztek mar a botmixeressel meg az ujhülyevel es terjesztik a parttarsak közt a hirt es felszolitas küldenek ,hogy monnyon le Orban. Mi törtent? amiota a barsony szekbe ül a mentelmi jogaval nem fontos az europai unios minimalber , nyugdij nem hallom a vinnyogasaikat ja hogy Brüsszelben azert eleg jelentektelen pontok arra elegek bologatni,tapsolni es hallgatni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.