Lemond a Magyar Liberális Párt vezetéséről Fodor Gábor, döntését a párt hétfői küldöttgyűlésén jelentette be.

Megint lemondott Fodor Gábor – most a Magyar Liberális Párt éléről távozik

A párt keddi közleményében azt írták: Fodor Gábor azzal indokolta döntését, hogy "a Fidesz által kialakított autoriter rendszer elleni fellépésre csak új típusú ellenzéki együttműködés kialakításával van lehetőség"; ő maga az elmúlt években sok konfliktust vállalt a liberális politika megerősítése érdekében, az új ellenzéki együttműködésben viszont szerinte olyan vezetőre van szükség, akit nem terhelnek az elmúlt évek vitái.

A hétfői küldöttgyűlés egyhangúlag fogadta el a pártelnök döntését, a tisztújításra november végéig kerül sor.

A közleményben emlékeztetnek arra, hogy Fodor Gábor 2013-ban alapította a Magyar Liberális Pártot, 2014-ben országos listáról bejutott az Országgyűlésbe.

Tervei szerint Fodor Gábor újra egyetemi oktatóként folytatja pályáját és olyan intézetet alapít, amely a közép-európai rendszerváltás történetét dolgozza fel – írták a Liberálisok.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@papa.49: ez így van. Ő tette Bősz Anettet a Párbeszédbe. Fodor is, csak rombolni, bomlasztani tud. SZDSZ, Liberális Párt, PB, hány pártot tehet még tönkre? Végig orbán érdekeit szolgálta/ja és még ő beszél liberalizmusról. A narancs nem válik citrommá, a kollégisták összetartanak. Hiteltelen. Talán Simicska kampánya volt az egyetlen ami tényleg megpróbálta tönkretenni orbánt.
papa.49
@Commenter: Mindvégig a csuti érdekei szolgálta...
Commenter
@papa.49: meg a sajátját. Környezetvédelmi vagy oktatási miniszterként se alkotott semmi maradandót. Állítólag ő írta a csuti 89-es beszédét is, de lehet hogy ez nem igaz.
papa.49
@Commenter: Nem ő írta, ez a pacák mindig csak ,,kispályás,, volt az is maradt, csak a ,,kapcsolati tőkéjével,, ért el valamit, maradandót meg egyáltalán nem ...
Commenter
@papa.49: Az apósára mindig többen fognak emlékezni, nem csak lemondania kellene sokadszorra, de ki is kellene vonulnia a politikából, de persze ezt ez azért nem az érdeke.
papa.49
@Commenter: Na de akkor mihez kezd magával ???
man at work
A bukott oktatási miniszter, aki egyest kapott.
Fodor Gábor egy semmire való.
És ez kurva sok évvel ezelőtt volt.
Ez a gyökér azóta sem változott.

Egyszerűen az van, hogy nem minden ember képes mindenre.
Fodor Gábor momentán semmire nem képes.

Ez fáj valakinek valahol,
Jó.
verőce21
A hétfői "küldöttgyűlés" egyhangúlag fogadta el a pártelnök döntését...
Ismét jót röhögtünk! :)

@Commenter: A '89-es beszédet Kövér és Orbán közösen írták.
reagens
Micsoda csapás. A senki lemondott a senkiháziak vezetéséről. Döbbenet!
verőce21
Kopik Ceizel vagyon?
Majd újra kiírja az ajtajára, hogy adjunktus, a tanársegéd úr?

"dr. Fodor Gábor, a kulturális tárca volt birtokosa e beosztásába lépése előtt tanársegédi beosztásban dolgozott az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Ennek ellenére a nyilvánosság előtt (televíziós fellépésekkor, stb.) egyetemi adjunktusnak címeztette magát, és egyetemi szobája ajtaján …is ez a címzés állt..."
csak úgy....
meg kell hagyni, qrva jól csinálja a két soros bérenc! @reagens: &@verőce21: ...
arra lettek tanítva a CEUn,hogy unszinpátiát váltsanak ki a magyarokból a fidesz ellen.
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Megsütött a nap, hogy így megzavarodtál?
Méginkább komplett hülye vagy, Zenebohóc!
csak úgy....
@verőce21: a magyarellenes! híveket toborozni és nem mindenkibe, eszetlenül belekötni ,nem erröl volt szó? te sorosbérenc...,a bunkóságaiddal,naponta lejáratod a fideszt!
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Sajnálom, de reménytelenül hülye vagy!
csak úgy....
@verőce21: nagyon gyerekes vagy ,te soros bérenc! csak a hülye nem veszi észre,hogy azon igyekszel,hogy mindenkit elretentess a fidesztöl a bunkó,malteros lyány stílusoddal,mikor te állítólag...,na höss pics.
a fidesz fájdalom díjat fog töled követelni.
csak úgy....
@verőce21: te egy unalmas hazaáruló...,soros bérenc,fidesz ellenes.
RonaGyuri
Ej Gabócza, Gabócza

nem a viták, hanem sokkal inkább az azok hiánya az igazi ok, hogy jó hogy végre eltűnsz

Be kell valljam sohasem gondoltam volna, hogy – még ha csak úgy szegről végről is, de – egy szadeszos vita-hiányosságára teszek felszólamlást. Hiszen a magukat liberálisnak hirdető szadeszosoknál egyetlen dolog volt mindig a fontos, hogy mindegyikük tudja artikulálni a többiekétől eltérő véleményét. Nem is beszélve a szövetségesekkel szembeni távolságtartásukról.
Nos a derék Fodorka most éppen arról zagyvál, hogy „A Magyar Liberális Párt augusztus 26-i küldöttgyűlésén Fodor Gábor bejelentette, hogy lemond a párt vezetéséről.”!
Az indok akár releváns is lehetne: „a Fidesz által kialakított autoriter rendszer elleni fellépésre csak új típusú ellenzéki együttműködés kialakításával van lehetőség.”! Ami lássuk be tőle igazán pikáns felvetés.
Azonban az igazi móka: „olyan vezetőre van szüksége a liberális politikai közösségnek, akit nem terhelnek az elmúlt évek vitái.”. Nos a dolog úgy áll, hogy a legfontosabb irányban ő sem igazán vitatkozott, sőt sokkal inkább szolgált! =))
dr. prédikátor
Pumukli!!!A politika nem neked való !!! Menj el inkább közmunkásnak utcát söpörni, Ott talán nem csinálsz kárt!!! Bár tőled minden kitelik!!!
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Van másik...?
Commenter
@papa.49: majd alapít egy legújabb Liberális Pártot. Azt nyilatkozta, hogy nem elégedett azzal amit elért. De büszke rá.
man at work
Mi van?
Honnan mondott le?
Már megint?
Ki az a Fodor Gábor?
Mi az a liberalizmus?

www.youtube.com/watch?v=6FEDrU85FLE&list=RDZcps2fJKuAI&index=11
Ez liberalizmus?
,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.