De ez az őszi önkormányzati választás eredményétől nagyban függ.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

man at work
Alkotmányt kétharmaddal sem írhat át EGY párt teljes konszenzus nélkül!
Ha ezek le lesznek váltva (végre!!!), akkor nem kell figyelembe venni az általuk hozott törvények szabta számokat (kétharmad, háromnegyed, négyötöd, meg faszom!), és az általuk 9 évre kinevezett saját nevelésű kutyákat, hogy fékezzék az ország fejlődését, újra demokratizálódását.
Népszavazás egyszerre minden lényeges kérdésről, aminek az eredménye egyszerű többséggel érvényes, és utána lebontani Orbán beteg rendszerét.
görbetükör
Ha a választások nem a szája íze szerint történnek (amit egyébként erősen kétlek, hiszen ők számlálják a szavazatokat) akkor teljesen meg fogja változtatni a törvényeket.
Ezt már ismerjük tőle!
verőce21
Ugyan, "Orbán beteg rendszere" még 15 év múlva is állni fog, mint a Gibraltári-Szikla!
De hagyni kell vidéken, sőt elősegíteni, maszopos és mélydékás önkormányzatok felállását! Lássuk, mire készültek fel 9 év alatt oly áhítattal!
(Néhány gengszterfogást még eltanulhatunk tőlük. Vagy ők lesznek Fid eszesek!) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.