Kémiai kényszerkasztrálással büntetné a Mi Hazánk Mozgalom azokat, akik gyermekek ellen követnek el szexuális bűncselekményt – közölte a párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

A Mi Hazánk Mozgalom kiheréltetné egyes bűncselekmények elkövetőit
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Toroczkai László hozzátette: ennek érdekében a Mi Hazánk a büntető törvénykönyv módosítását kezdeményezi az Országgyűlésben. Emellett megdupláznák az ilyen jellegű bűncselekmények után kiszabható szabadságvesztés időtartamát, mert a jelenlegi kettőtől nyolc évig terjedő büntetési tétel rendkívül alacsony – vélekedett a pártelnök.

Elmondta: kezdeményezésüknek aktualitást ad, hogy világszerte szaporodnak a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények. Erre reagálva a többi közt

már Lengyelország és a legutóbb Ukrajna is bevezette a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények esetében a kémiai kényszerkasztrálást

- fűzte hozzá Toroczkai László, aki szükségesnek nevezte a pedofil bűnözők adatait, fényképét tartalmazó, mindenki által hozzáférhető nyilvános adatbázis létrehozását is.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@görbetükör: Üdítő újdonság a részedről, hogy eddig csak lopással vádoltad a kormányt, de most már az erőszakoló bűnözők támogatásával is!
Ahogy haladunk előre az időben, egyre irreálisabb feltételezéseid vannak!
görbetükör
@Macskaszem: érdemi bizonyíték sosem lesz, ha brancsról van szó!
csak úgy....
@reagens: idézlek,libsi tibcsi: @görbetükör: "Azt hiszem, igazad van. Tényleg elfogult vagyok a Fidesszel. Ennek oka is van természetesen. A Fidesznek nincs jelenleg alternatívája. Naná, hogy sok mindent kutyaütő módon csinálnak. Az intézkedéseik alkalmanként bicskanyitogatóak és a gazdálkodásuk átláthatósága minimum kétséges, a kommunikációjuk agresszív, hódít a nepotizmus és még sorolhatnám..."
Cicamama55
Hát, az az igazság, hogy bizonyos cselekmények hallatán az én is reagáltam már úgy, hogy "kiherélném". Viszont ez egy hirtelen reakció, hisz még a csirke nyakát sem vágnám el! Törvénybe iktatni ilyet nem lehet. Annak vonzata lenne akkor hogy a csecsemő gyilkos anyákat meg meddővé kellene tenni... Ilyen törvény a mi világunkban elképzelhetetlen.
vacsi
@Cicamama55: Sokan éreznek így, de nem kivitelezhető. Ezzel csak szavazatokat akarnak szerezni!
Jozefina
Velük kellene kezdeni, mert az sem lenne hátrány ha nem szaporodnának!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.