Tudta, hogy Tarlós István, a magát függetlennek mondó fideszes főpolgármester 1990-ben az elsők között lépett be az általa manapság ócsárolt SZDSZ-be és támogatásuknak köszönhetően lehetett óbudai polgármester?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mert ha valamit biztosan megtanulhattunk a fidesztől az az, hogy soha nincs olyan, hogy ez már a legalja. Ezt az ízléstelen nemzeti-keresztény-konzervatív viselkedést sem tanulni, sem tanítani nem lehet. Már az összes hócipőm tele van azzal, hogy úgy tesznek, mintha nem ők lennének azok, akik identitásjegyek alapján skatulyáznak embereket, mintha nem ők listáznák, címkéznék, üldöznék azt, akinek az identitását nem Orbán Viktor seggének fényesre suvickolása határozza meg. Mintha nem ők köpködnék, nemelégjómagyaroznák, szarmagyaroznák, nemmagyaroznák a keresztény szabadság nevében mindazokat, akik nem fideszesek.
advocat
Azért Pistánk korában már Alzheimer et. jelentős gondot okozhat.
Rockxy
közbe a tallós rájött hogy mi az a szadesz.
ömlik a gané, ne áll alá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.