Gyorsan jött a válasz a Fidesz ma bejelentett kampányüzenetére.

A Facebookon reagált Gyurcsány Ferenc a Fidesz régi-új kampányüzenetére, a kerítésbontásozásra

– szúrta ki az Index.

Ahogy korábban megírtuk, a Fidesz kampányt indít arról, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést.

A Fidesz tájékoztató kampányban hívja fel a figyelmet arra, hogy Gyurcsányék lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat

- közölte a kormánypárti frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Halász János azt mondta, a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék terveiről, hiszen "ők vezérlik az egész ellenzéket most, az önkormányzati választáson is". Az a Gyurcsányné, aki bejelentette, nem akarják, hogy Brüsszel egyetlen fillérrel is hozzájáruljon a magyar határvédelem költségeihez, ott ül az Európai Parlamentben, és "Magyarország ellen áskálódik" – fogalmazott. A szóvivő szerint a bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést, ki akarják iktatni a magyar határvédelmet, miközben migránskvótát akarnak, és öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezeteknek. Halász János közölte: a Fidesz kampánya jövő héten indul a szokásos kampányeszközökkel, például telefonon.

Gyurcsány most erre reagált közösségi oldalán.

A DK-elnök azt írta, nem akarják lebontani a kerítést.

Hű, de hülyék vagytok. A franc se akarja lebontani a kerítést.

Ha már sok pénzt ellopva odaraktátok, hát maradjon. Nem kér enni. Miért fizetnénk milliárdokat a bontásért!? Az persze igaz, hogy a közösből eszünk ágában sincs támogatni, hogy egy méter kerítést majdnem annyiból építettetek, mint mi annak idején autópályát.

Mert ugye elloptátok a pénz jelentős részét. Mert mentesítettétek az építkezést a közbeszerzés alól. Mert a haveroknak kellett a pénz. Mert a kerítés nem óvta meg Európát, csak elterelte a menekülteket Szlovénia felé. Mert az egész Orbán menekültellenes hisztériájához kellett. Mert a valóságos cél nem Európa biztonsága, hanem Orbán hatalmának fenntartásáról szólt.

Szóval majd ha elszámoltok a pénzekkel, ha bebizonyítjátok, hogy akár egyetlen menekült is visszafordult Európából és nem csak megkerülte a magyar határt, akkor beszélhetünk arról, hogy mi jár nektek. Mondom nektek. Nem Magyarországnak

- írta Gyurcsány a Facebookon.

Forrás: Index, MTI

Címlapi kép: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nahát! Még pár hasonló frappáns válasz Gyurcsánytól, és kezdek felnézni rá. Ez a reagálás tökéletesre sikerült, csak így tovább!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Nahát! Még pár hasonló frappáns válasz Gyurcsánytól, és kezdek felnézni rá. Ez a reagálás tökéletesre sikerült, csak így tovább!
colibri
Végre egy értelmes cáfolat arról, hogy az ellenzéknek esze ágában sincs lebontani orbán kerítését, és a magyarázat hozzá szuperre sikerült!
kereső
Ez a halász IS csak égeti a fidess-t, meg orbánt.Sem az Európa Parlament , sem Brüsszel nem ismer Gyurcsányné nevű EP képviselőt. Ismeri viszont Dr.Dobrev Klárát az EP alelnökét. Joggal kérdezhetik ottan-,hogy mégis ki ez a "Gyurcsányné"?
jancsipapa
Ne foglalkozz a sok hülyével Feri ! Öregszik az asszony. Itt az ideje lépni...
relatív
Ezt a gyűlölettel teli pofát miért engedték ki az ' intézetből ' ? Azokat a sületlenségeket, melyeket rendre megereszt csak (!) ő tudja elmondani, hiszen hasonlóan semmilyen tagok vannak a környezetében többen IS ! A hazugságokat nyilván közösen találják ki.
tudode
És még mindig beveszi bárki, hogy őfőizé megvédett bárkit a lyukas, óKOS lyúkoljával
.
----- Két színes ceruzával és egy térképpel megsemmisítették Orbán legnagyobb hazugságát
.
b1.blog.hu/2017/12/15/ket_szines_ceruzaval_es_egy_terkeppel_megsemmisitettek_orban_legnagyobb_hazugsagat
,
Röhej ez pacák
.
----- Fatoronyra mászva mondja azt Orbán Viktor, hogy komoly építmény, a világ bármely országa megirigyelhetné
.
24.hu/kultura/2018/03/17/fatoronyra-maszva-mondja-azt-orban-viktor-hogy-komoly-epitmeny-a-vilag-barmely-orszaga-megirigyelhetne/

. ???
volvós
A fidesznél tenyésztik ezeket a buzi állatokat ???
csagyi
@jancsipapa: Neki estél Te is a cserének aztán nem jött össze?Arra vigyázz:a rézkarcos gatyádat nem fogja kimosni a műkörmös,főzni sem tudó ifjonc menyecske.
Jozefina
Én arra nem emlékszem, hogy a DK kerítésbontást szeretne!!
Arra viszont igen, hogy kordonbontást a parlamentnél személyesen orbán végzett!!!
Miről is beszélünk??!!!
namihami
Nem Feri, nem elsősorban a Fidesz-vezérkar a fő-főhülye! Nem állítom, hogy nem kósák, lázárok, hollikok és társaik alkotják, de...
Az igazi vezérbarmok azok a szavazóik, akiket ezekkel a dumákkal állandóan etetnek és akik mindezt még el is várják tőlük. Azok a fideszbarmok, akik követelik, hogy : ""Mi vagyunk a hülyék. Mi nem tudunk élni az ilyen agylágyító dumák nélkül!""
A Füstös és kampánycsapata csak jó érzékkel tesz alájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.