A listás eredményben bíznak.

Négy budapesti kerületben is elindul a Kétfarkú Kutya Párt
Fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt Budapest II., XII., XIV. és XV. kerületében is elindul az önkormányzati választáson – olvasható a párt közleményében.

Szóval Budapesten a II., a XII., a XIV. és a XV. kerületben indulunk az önkormányzati választáson. Ezekben az összes egyéni választókerületben. Így 5 százalék körüli eredménnyel listáról be tudunk jutni az önkormányzatokba. Ami szerintem hozható, az EP választáson kb 4 százalékot kaptunk ezeken a helyeken.

- írják.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
@Sámannus: Sajnos a kutyákra azok adják szavazataikat, akik látják a regnáló nemzetrontó gyakorlatát, és így tiltakoznak ellene, de voksukkal így mégsem az ellenzéket támogatják, tudattalanul IS !

Ez az a ( várhatóan pár százalék ) réteg, mely nem elkötelezett, így - lényegében - a regnálót támogatja, minden ellenszenve ellenére IS ! Sajnos a billenő helyeken nagy kárt tesznek, mert hiányozni fog a támogatásuk.
relatív
@Sámannus: Sajnos a kutyákra azok adják szavazataikat, akik látják a regnáló nemzetrontó gyakorlatát, és így tiltakoznak ellene, de voksukkal így mégsem az ellenzéket támogatják, tudattalanul IS ! Annak ellenére, hogy rájuk nem szavaznának !

Ez az a ( várhatóan pár százalék ) réteg, mely nem elkötelezett, így - lényegében - a regnálót támogatja, minden ellenszenve ellenére IS ! Sajnos a billenő helyeken nagy kárt tesznek, mert hiányozni fog a támogatásuk.
Sámannus
@durbincs: Mennyé nagyokos Arhangelszkbe vizet lapátolni, most ott van halas munka.
Sámannus
@relatív: Pár százalékkal nem is érdemes nyerni, nékem az a bosszantó, hogy nincs megtárgyalva mit fognak a fidesz után csinálni. Úgy kell megverni őket, hogy a farkukat is behúzva somfordáljanak a szemétdombra. Ha nem ezzel állnak ki, akkor a kétfarkúakra is fognak szavazni.
man at work
Mindig mindenen nevetni, meg mindenből mindig viccet csinálni - mert EZ a Kutyapárt!
(amúgy a logójuk tök béna, mert úgy néz ki mintha egy fiú kutya éppen hugyozna, és bizony ez kirekesztő a nőkkel szemben - ???)

"Mindennek megszabott ideje van, megvan az ideje minden dolognak az ég alatt.
...
Megvan az ideje a sírásnak, és megvan az ideje a nevetésnek." (Prédikátor 3, 1,4)
Mindig mindenen nevetni az nem egészséges!

Ha a Fidesz nyer a megosztó kutyapárt miatt, akkor is nevetni fognak a követőik?

Amúgy hol van az ingyen sör és az örök élet?
Szerintem sem sehol. Tán ti is hazug politikusok vagytok - mint a többiek?
Akkor miért is vagytok ti mások? Mert túl sokat nevettek - pl. a saját faszságaitokon?
relatív
@Sámannus: Az a véleményem, hogy több ember a maga ( és családja, környezete ) megélhetése érdekében csapódik ( csapódott ) ehhez az embertelen csoporthoz, mely gátlástalanul kihasználja őket IS !!!

Így egy váltásnál nagyon körültekintően csak az igazi bűnösök üldözésének van értelme, és manapság sem kell mindenkiben halálfélelmet gerjeszteni, akik így úgy megélnek napjaikban, mert a továbbiakban IS kellő - sőt sokkal jobb - körülmények közt élhetnek tovább IS, ez legyen ismert.

Ellenkező esetben sokakat nagyon nehezen lehet ellenük fordítani, mert a saját egzisztenciáját féltve inkább a hatalomba szavazzák, annak ellenére, hogy a saját érdekük sincs jelenleg biztonságban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.