A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) elnökhelyettesévé nevezték ki szeptember elsejével Polt-Palásthy Marianna Gabriellát – szúrta ki a 24.hu a Magyar Közlönyben.

Polt Péter felesége lett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal elnökhelyettese
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A legfőbb ügyész felesége korábban a Magyar Nemzeti Bankban dolgozott – ötmillió forintos fizetésért –, de nemrég kiderült, hogy közös megegyezéssel távozott a jegybanktól. 

Kinevezését azzal indokolják, hogy ez a KEH feladatainak bővítéséről, valamint az úgynevezett Állami Számvevőszékkel Való Kormányzati Kapcsolattartásért Felelős Tárcaközi Bizottság létrehozásáról szól. A határozat szerint az államháztartás kormányzati szintű ellenőrzése hatékonyságának növelése céljából van szükség a KEH és az ÁSZ szorosabb összehangolására.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Épül, szépül a diktatúra. Ki vigyázhatna jobban a nemzeti vagyonra mint az, aki ellopja! Mindenesetre egy újabb garancia arra, hogy a korrupciós listán csússzon megint Magyarország a szégyen felé. Európa mocska lett ez az ország.
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/7/_/a_jovo_elkezdodott-001_1867837_9775.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Az Orbán maffia családból lassan már a csúti tetű buksi kutyája is kap egy jó zsíros állást a TEK nél vagy Sintér elvtárs mellé milliós fizetéssel!!Egy demokratikus országban ez nem működne de itt mindent szabad csak a népnek van kuss!
papa.49
,,kecskére a káposztát,, emándöfi ))))))))))))))
Nessy
Majd otthon megbeszélik, hogy melyik disznóságát a kormánynak, hogy lehet eltüntetni! Itt tényleg, mát mindent lehet, és meg is teszik. A hívek meg lelkesen éltetik a maffiát!
Sámannus
Lesz még tányér csörömpölés tapló Pisti módra, ha elkezdenek facérkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.