A kormány készen áll arra, hogy a Fidesz, a KDNP és az Összefogás Pécsért által támogatott Vári Attila pécsi polgármesterjelölt terveit támogassa, megválasztása esetén - jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a baranyai megyeszékhelyen újságíróknak. A politikus a Kárpát-medence református oktatási intézményeinek szombati közös tanévnyitója előtt folytatott megbeszélést Vári Attilával, az őszi választásokon a kormánypártok által támogatott pécsi polgármesterjelölttel, a korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázóval. Gulyás Gergely újságíróknak a találkozót követően hangsúlyozta: Vári Attilának biztos jövőképe van Péccsel és azzal kapcsolatban, hogy a baranyai megyeszékhelynek milyen szerepe legyen a régióban. Azt mondta, a kormány készen áll arra, hogy a polgármesterjelölt terveit maximális mértékben támogassa, a szükséges forrásokat a pécsi önkormányzattal való szoros és jó együttműködésben a város rendelkezésére bocsássa.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ez burkolt zsarolás: ha mást választtotok, akkor LFS...
Nessy
@Qqberci: nem, ez nem burkolt, ez nyílt zsarolás! Nesze neked, tiszta, korrekt fidesz / kormány kampány! És még el is dicsekszik vele Gulyás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.