A magyar kormány feladata és célja, hogy mindenben támogassa a gyermekeket nevelő családokat, a szorgalmasan tanuló diákokat és a hivatásukat odaadóan végző pedagógusokat – mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az országos tanévnyitón, vasárnap Sárváron.

Kásler: a kormány célja, hogy mindenben támogassa a gyermekeket nevelő családokat

Elsős diákot vígasztal tanítója a nemzeti tanévnyitón a sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskolában 2019. szeptember 1-jén.

Kásler Miklós kifejtette: ezt támogatja a nemzetközileg is páratlan, hét tételből álló családvédelmi program.

A tárcavezető bejelentette, hogy elkészült, és a következő tanévben bevezetik a klasszikus értékekre, de a legkorszerűbb módszerekre és eszközökre támaszkodó nemzeti alaptantervet és kerettantervet. Kitért arra, hogy ehhez alakítják a digitális és hagyományos tankönyveket, amelyeket a 2020/21-es tanévben minden magyar diáknak ingyenesen bocsátanak rendelkezésre 14 milliárd forint értékben.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Varga György

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bolondkasler téged meg a ,,nyári villám,, támogasson meg )))))))))))))))))))))))))))))))))
Magyarság kutató ???
Egészségügy ???
Oktatás ???
Ovodák ???
Bölcsődék ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Hála istennek Magyarországnak nemzeti kormánya van akinek a magyarok a fontosak. A Fidesz ezzel ismét erősítette a pozícióját a választásokon. Lehet a szoclibeknek a vinnyogást megkezdeni! :-))))))))))))
papa.49
Bolondkasler téged meg a ,,nyári villám,, támogasson meg )))))))))))))))))))))))))))))))))
Magyarság kutató ???
Egészségügy ???
Oktatás ???
Ovodák ???
Bölcsődék ???
RonaGyuri
szegény kölyök, nem elég neki az orbáni iskola, s hogy vasárnap oda kellett mennie, még ezt a retardált vén barmot is hallgatnia kell! =))
kereső
Hogyne.Azért emeltétek meg a munkáltatók által adott iskolakezdési támogatás adóterhét 79 %-ra. A gyűlölt patás idejében ezt még adómentesen adhatta a munkáltató-és kaphatta az is akinek már felsőfokú oktatási intézményben tanult a gyermeke.
2010 után ez először a "kedvezményes "adózási körbe tartozott- akkor csak 33,18% volt adóterhe. 2018-tól meg a fentiekben irt. Nem is nagyon van munkáltató ezt az idén bevállalta.
Eladott Ország
Csórigyerekkel most közölte Kásler, hogy ha Magyarországon marad tanulni akkor, fog Mercit látni belülről, ha jelentkezik az összeszerelő sorra dolgozni. Remélem, legalább szendvicset is kapnak a családok a propaganda szöveg mellé - az utóbbival nehéz jól lakni.
uploads.disquscdn.com/images/040267ee427321477e9e5338602b27edd0872ff433a0574197c3f9149b7ff3fb.jpg?w=600&h=467
Biztos maradt még Matolcsy bulijáról, akinek 7,5 milliárd rokona van.
uploads.disquscdn.com/images/a1646ef2d7feca60d94faceb78ac61052efefe3db036d5507364d4d168c7a278.jpg?w=600&h
CsipkeRózsa
Nem ártana, ha a rászoruló gyermekeket nevelő családok is megkapnák a támogatást a kormánytól.
reagens
Csak a jobboldal képvisel magyar nemzeti érdekeket. Ez a biztosítéka annak hogy mindig győznek. Ballib csak rombolni és lopni képes.
namihami
Zártkörű évnyitó. A biztonsági ember (Kásler rokon) vigyázott a Főnökre, nehogy égés legyen a beszédből.
Nem az egyetlen Fidesz-korifeus, akit jobb, ha nem engednek emberek közé. A meghívott tapsolóknak pedig, akik egyébként is ugyanazon a szellemi szinten élve-állva töltik mindennapjaikat, fel se tűnik, mit mond. A Gazda embere, akkor csak okos lehet. Már persze, azon a nívón. Erre az eseményre kinyitották a környék akóljait, mert kell a hallgatóság.
Eladott Ország
@reagens: ma, 14:38; Ezt az ordas nemzeti-keresztény-konzervatív suttyósságot sem tanulni, sem tanítani nem lehet. Ezzel születni kell. A dakota madarak Magyarországra költöztek, és sajnos nem remélhetjük, hogy a tél beállta előtt elhúznak, mint a vadlibák. Ahhoz már túl vastag tollazatot növeltek, ezért segíteni kell a "reptetésüket" minél hamarabb. Értelmét veszítette mára – tudatosan nyomorították el -, mint oly sok másik szót, mint a baloldali, liberális, humánus, jobboldali, keresztény, nemzeti, civil, erkölcs szavak, amiket eltorzított egy torz diktatúra, megrágott és kiokádott egy szűk érdekcsoport. Nem a társadalom igénye volt ez a torzítás, hanem annak a néhány aljas fidesz bűnözőnek a személyes érdeke, aki berágta magát a hatalomba és abból él, abból él rohadtul jól, hogy játszik a szavakkal.
tudode
Döglött lovat dícsérni ninősíteni a maffia kormány szégyene!
.
---- 3212 kilakoltatás volt 2018-ban
.
444.hu/2019/02/08/3212-kilakoltatas-volt-2018-ban
.
Rongy'Ő!!!
reagens
@Eladott Ország: A szoclib ellenzék már jó ideje a süllyesztőben van. A magyarok tudják kik képviselik az érdekeiket és bizony hallani sem akarnak erről az álhumánus és agresszív kisebbségről. Orbán nem betiltja őket hanem nevetségessé teszi és leleplezi. Hangoskodnak és fenyegetőznek. Erre képesek csak.
namihami
@reagens: A magyar nemzeti érdek volt pl. az I. Vh. , amibe az igazjobboldalimagyarok belevitték az országot (és mellékesen eredményezett némi
halottakat). Aminek egyenes következménye lett a jobboldal által állandóan óbégatott Trianon.
Jött a szuper Horthy-éra, az irredentizmussal (szintén jobboldal), aminek egyenes következménye lett a II. Világégés (halottak, országkifosztás -lásd mint fent). Persze megint a vesztes oldalon. Szovjet megszállás (the winner takes it all) és fű alatti nyavajgás. Aztán a '90 évek és kezdődött minden előlről.
Hát ezf hívják a Nagy Löttyös Jobboldali Magyarságnak.
(És a Fidesz által, újraválasztásuk céljára kilapátolt milliárdokat, a potyás ""nemzettestvéreknek"".)
görbetükör
Akkor bizony a családok olyan sorsra jutnak, mint a megvédett nyugdíj!
Nessy
Ettől az állandó jobb - bal oldaltól már sikítófrászt kap az ember!
Az elmúlt évtizedek folyamán nem kevés hithű baloldali lett hithű jobboldali,mert az érdekei úgy kívánták. Szervilis, bigott, szűk látókörű ember akad itt is ott is! Pár éve "csuhások, térdre, imához" ma akkora keresztények, hogy ők védik az egész világ kereszténységét. Itt legfeljebb az arányokon mutatkozik eltérés. Jelen pártunk és kormányunk már rég kamionra váltotta a régi szép Nokkiás dobozt!
2010 óta megnőttek az vagyoni különbségek, és megnövekedett a kivándorlás. Ma milliárdokért vásárolnak voksokat a határon túlról, de a kint dolgozókat tanulókat már nem illeti meg a levélszavazás lehetősége.
Ami viszont kétségbeejtő, az a regnáló hatalom által uralt média hangneme, tudatos valótlan állításai.
Peller Anikó
@Nessy: És a pofánkba nyomott, fizetett padkányok már nem is csikarja a hasadat? A társadalom legalja, a semmi másra nem jó szemétemberek csak öntudatlan tapsológépek lennének? Szó sincs róla, egyszerűen csak szar emberek.
Eladott Ország
@reagens: ma, 15:19; Írod: "A magyarok tudják kik képviselik az érdekeiket" A majdnem 510 millió lakosú Európában 17 millióan élnek és/vagy dolgoznak hazájukon kívül, de EU-n belül. Ez, ugye, 0,03 százalék. A majdnem 10 millió lakosú Magyarországon 2018-as adat szerint a munkaképes lakosság több mint 5 százaléka, közel 400 ezer ember dolgozik más eu-s országban. Ha szajkózni szeretném azt, amit a kormány, azt mondanám, tényleg elképesztően jobban teljesítünk országilag. Ezért is húz el mindenki, aki teheti, 20 és 64 év között, melegebb vagy hidegebb éghajlatra. Akkor most nézzük meg, mennyi támogatást kapott az ország ebben az időszakban. Ez, ugye, egy bonyolult kérdés, hiszen befizetők is vagyunk, így sok adatot kellene felsorolni, amit most nem teszek meg, csak kiemelek párat. Ez év januárjában az Európai Bizottság magyarországi képviseletének vezetője azt nyilatkozta egy rendezvényen, hogy tagságunk kezdete óta 200 ezer projekt kapott uniós támogatást. A tagság kezdete 15 évvel ezelőtt volt, így az elmúlt kilenc évre jó sok projekt juthatott. 15 év, az majdnem 5 500 nap. Ha jól számolom, ez napi 36 projekt. Más forrás szerint napi 2,2 milliárd forint.
És ez csak a projektek finanszírozása. 2017-es uniós költségvetési sarokszámok:
– Az összes uniós kiadás Magyarországon 4 049 milliárd euró
– Magyarország összes befizetése 0,821 milliárd euró
Legyen ennyi elég a számokból. Röviden: hova lett a zsé? Merthogy 2018- decemberében az Eurostat szerint Magyarország volt a második legszegényebb ország az EU-ban. Mindig elkeserítő, amikor arra gondolok, hogy ennyi “ajándékba kapott “ pénzből egy virágzó és élhető országot, egy elégedett társadalmat lehetett volna létrehozni. Csak a közös érdekek helyett nem az egyénit kellett volna választani. És akkor nem kellene bérbuszoztatni a rá szavazókat, nem kellenének a néphülyítő hazugságok és nem kellene mindenki elől bujkálnia a bűnöző csútinak. Remélem ez majd legalább akkor bevillan neki, amikor a nép készül kiherélni.
Borsodi
Hangzatos szavak egy szava hihetetlen vénembertől.Semmi jelentősége annak amit mond.Mondták azt is,hogy senki nem kerül az utcára,közben meg kilakoltattak beteg magatehetetlen családokat,ez a támogatásuk.
yazo64
@Eladott Ország: Kaptak fidesz szendvicset: két ígéret között egy lófaßt:)
kulabombaafityiszre
Ez kb az a csúsztatás amikor nagy dírrel-durral bejelentették,már 36 ezren ígényelték a csokot.
Arról nem szól a "remek"önfényezés,vajon hányan kapták meg?
Egyébként,meg nézzetek erre a kaslerre,vennétek tőle használt autót?
papa.49
@kulabombaafityiszre: Még levegőt se egy szobába vele !!!
Nessy
Szerencsétlen kis diákok! Azért a kormánypropagandát talán nem 35 fokos kánikulában, kis elsősöknek kellene előadni! Akkor inkább egy demens otthon lakóinak, azok úgyis másnapra elfelejtik!
Érdekes a történelem. Kisiskolásként Veni sancte volt az évnyitó, Te Deum az évzáró. Aztán jött Rákosi pajtás és a hasonló politikai előadások, amire nem hiszem, hogy bármelyikünk emlékezett volna utána egy fél órával.Később már hangszórón az osztálytermekben. Ott lehetett a legjobban elviselni a süket dumát.
Desischado
Érdekesen "védik" a családokat. A sok kilakoltatás, a családi pótlék befagyasztása és még sorolhatnám. Ez éppolyan hazugság, mint az a "segítség", hogy augusztusban kifizetik a szeptemberi családit, de szeptemberben egy kanyit sem adnak! Mocsok, hazug férgek!
Lepényleső
Hazudnak éjjel-nappal,minden alkalommal? Visszaélnek minden elcsalt és valós hatalommal?
evacica
Ez a pofátlanság teteje! A kilakoltatottaktól elveszik a gyerekeiket,a 9n gyerekes devizahiteles anya segítség kérésére Orbán üzent, hogy kitartás és minden jót! Ocsmány képmutató hazug banda, még az sem igaz amit kérdeznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.