Szombaton kora este életét vesztette L.L. Junior hároméves kisfia. Dávidot Zuglóban gázolta halálra egy feltehetően vétlen sofőr. A Bors megtalálta a 76 éves férfit, aki megtörten fogadta otthonában munkatársunkat.

Összeomlott a nagyapa, aki halálra gázolta L. L. Junior kisfiát

A bulvárlap részletesen ismertette a tragédia körülményeit. A Bors úgy tudja, hogy az édesanya gyermekeivel kézen fogva sétált, de Dávidka váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és kiszaladt a zebrára.

A jelzőlámpa pirosan világított, így az arra érkező autósok szabad utat kaptak. Az első jármú, egy ezüstszínű Opel sofőrje elgázolta a hároméves kisfiút, akit az ütközés több méter magasan, közel 15 méterre repített.

A szemtanúk a hatalmas csattanásra, és az édesanya sikolyára lettek figyelmesek.

A beszámolók szerint a rendezvényen készenlétben lévő mentősök és a rendőrök azonnal a baleset helyszínére siettek. A kisfiú az ütközés következtében olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy azonnal életét vesztette. A Bors szerint közel egy órán át próbálták újraéleszteni Dávidkát, ám minden próbálkozás hiábavaló volt.

A család mérhetetlen gyászában és fájdalmában nemcsak Junior szerettei, barátai, pályatársai és rajongói osztoznak, hanem az a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a balesetet okozta.

A vélhetően vétlen gázoló megrendülten, otthonában fogadta a bulvárlap munkatársait, noha a lelki tehertől, pokoli fájdalomtól még a szavakat is alig találta. Tamást marcangolja a lelkiismerete, holott biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva, tiszta állapotban közlekedett. Ez utóbbit a rendőrség hivatalosan megerősítette, közölve lapunkkal, hogy nem merült fel ittas vezetés gyanúja. Megbocsátani azonban nem tud magának, összeomolva gyászol a feleségével, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű tragédiát.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
.
Azt írja a firkász:

..."a 76 éves nyugdíjas férfi is, F. Tamás, aki a balesetet okozta."...

Nem a 76 éves nyugdíjas okozta a balesetet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@verőce21: Vergőce, nem figyeled eléggé a főnököd szavait, rezsi sziszi megmondta, hogy a roma gyerek is magyar purdé...
Vagy fordítva? A lényeg, hogy a ti kutyátok kölyke!
picike1
@bencemacska: NEM ÉN MONDTAM OLVASSÁL VISSZAFELÉ
földlakó
@picike1: A jogsi léte vagy nem léte nem korhoz, hanem az illető egészségi állapotához van kötve! Azért remélem tőled el fogják majd venni a 75. szülinapodon.
picike1
@földlakó: hidd el addigra gyagya ugyis
verőce21
@F_Viktor: (21:19) És te milyen purdé? Vagy rasszista majom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.