Összegyúrná a budapesti egyetemeket, a minta a University of London. Korábban is volt erről szó, még a Figyelő is írt róla, de aztán semmi nem lett belőle. Most talán igen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha ezt megteszitek nem az első 200 ban, de az első EZERBEN SE LESZ AZ AZ EGYETEM !!!
papa.49
Ha ezt megteszitek nem az első 200 ban, de az első EZERBEN SE LESZ AZ AZ EGYETEM !!!
Eladott Ország
Ma az oktatás színvonala rosszabb, mint évekkel, évtizedekkel korábban, és nem tűnik úgy, mintha a közeljövőben ez bármikor is megváltozna. Ennek oka pedig az, hogy az oktatási rendszer romlása nem hibák sorozatának, hanem egy előre megfontolt tervnek köszönhető. Orbánnak nincs igénye arra, hogy kiművelt, nagytudású emberekkel legyen teli az ország, neki szakmunkásokra, droidokra van szüksége csupán. Úgy tűnik, a terve egyre sikeresebb. Továbbá érdekes volna tudni, hogy ezzel az elszabadult elmebajjal milyen viszonyban áll az, hogy a kormány több mint 10 milliárdot költött tavaly külföldi egyetemistákra. Hmmm? Vagyis hogy miközben a magyar felsőoktatásban több évtizedes mélyponton van a hallgatók száma, és miközben rikácsolva harcol a kormány a migrációval, egyre több külföldi diák tanulmányait finanszírozza közpénzből. Ettől nem hasad ketté a mocskos tudatuk? mfor.hu/cikkek/makro/75-milliardot-koltott-az-orban-kormany-kulfoldi-egyetemistakra-tavaly.html
colibri
Hatalom részéről semmi gond, Palkovics - úgy, ahogy az Akadémiát szétverte - orbánnak ezt a tervét is valóra váltja. Az elmeroggyantnak éjszakai alvás helyett csak ki kell találni rosszabbnál rosszabb ötleteit és van rá ember, aki készséggel, gondolkodás nélkül megcsinálja. Fújjjj már ez az egész, akinek nem tetszik és bír, menekül innen jómesszire el!
Qqberci
Itt lesz a Univerity of Felcsút budapesti kihelyezett tagozata... Barmok!...
emerencia
@Eladott Ország: Szerintem iskolai végzettségtől és beosztástól függetlenül droid mindenki, aki a felsőbbség elvárásait, kívánságait esztelenül, minden kritika nélkül teljesíti akkor is, ha jól tudja, hogy emiatt minőségileg rossz lesz a végeredmény. Sajnos a mindennapokban a nagyon kevés iskolai végzettségűektől a diplomásokig egyre több droid szemléletű emberrel találkozni a munka világában, a közéletben és a mindennapokban egyaránt. O1G erkölcsei egyre inkább megmérgezik a teljes társadalmat de ez neki még mindig nem elég! Most éppen a felsőoktatásban teremt még a jelenleginél is átláthatatlanabb viszonyokat. Arra számít, hogy a rosszul képzett tömegből könnyedén lehetséges kiválogatni mindazokat akik némi "sikerért" cserébe gondolkodás nélkül, a következményeket figyelmen kívül hagyva teljesítik az éppen aktuális önkényes vezetőjük minden óhaját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.