Külső és belső támadás alatt áll a kereszténydemokrácia Menczer Tamás szerint, a külső a migráció, a belső a liberális felfogás kizárólagossága. A liberális demokrácia mindent kiszorított az elmúlt évtizedekben. Az államtitkár beszélt a média feladatáról is. Mindez terítékre kerül egy, a keresztény újságíróknak szervezett konferencián.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Helyesbítés: fideszseggnyaló újságíróknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Helyesbítés: fideszseggnyaló újságíróknak.
Aki Én
Ezzel csak az a baj,hogy a komcsibolsi, csuhásozó, egykor kdnp-t gúnyoló orbánék akarják megmondani, ki keresztény és ki nem.
Nessy
Fő előadó Bayer Zsolt lovagkeresztes keresztény újságíróvá avanzsált volt Szabad Népes cikkíró!
A kötelező stílust bemutatják: Pesti srácok, Mandiner, 888.hu cikkírói!
Eladott Ország
Minálunk a józan ész az nem magától roncsolódik, azt minálunk államilag roncsolja egy seggfej és utánzói. Napról napra hátborzongatóbb, amit ezek a fóliasisakos IQ-huszárok ötletelnek. Milyen az amikor egy újságíró a nemzeti érdeket tartja szem előtt az igazsággal szemben? Egy keresztény, nemezeti újságíró nem írja meg az Elios-ügyet, Mészáros csodás meggazdagodását, vagy Matolcsy közpénz rablását, mert az nem szolgálná a nemzet érdekét? Orbán Viktor és a Fidesz nem egyenlő a nemzettel és soha nem is lesz. A nemzet érdeke egy elszámoltatható kormány, amely elszámoltatásnak igen fontos elemei az újságírók. Olyan hogy nemzeti újságíró nem létezik és nem is szabad hogy létezzen, ugyanis ez nem feladata. Keresztény újságíró bizonyára mindig is volt és lesz is, az ugyanis egy vallás, amelynek megválasztásához Magyarországon – még – bárkinek joga van. Azonban keresztény újságírónak lenni nem erény, mint ahogy zsidó, muszlim vagy épp hindu újságírónak lenni sem az. Úgy tűnik, a magyar társadalom kifogyhatatlan tárháza a párthű kádereknek, akik mindannyian készen állnak arra, hogy a vezető parancsára megvédjék a keresztény, nemzeti Magyarországot. Sej, a mi keresztény lobogónkat fényes szellők fújják.
Eladott Ország
Menczer szerint az egyik ellensége a kereszténydemokráciának az “idegen kultúrájú és vallású tömegek betelepítésének valósága és veszélye”, a másik a rohadt liberalizmus, amely “annyira liberális, hogy semmilyen más értékrendet nem tűr meg maga mellett”. Szegény államtitkár úr, előbb menjen el olyan kurzusra, hol megismerkedhet a liberalizmus jelentésével, ha már fenyeget és baromságokat beszél. “Mert az elmúlt évtizedekben a liberális demokrácia képviselői kiszorítottak minden más értékrendet, így kizárólag ők mondták meg, hogy mit kell gondolni például családról, nemzetről, kultúráról, hagyományokról vagy határvédelemről.” Így eshetett meg Menczer sporttárssal, hogy azért nem lett ragyogó sportriporter, mert nem lógott a nyakában a kereszt, a szoci-libsik leszakították. Aztán egyszer csak Orbánék osztogatni kezdték az ilyen és olyan kis- és nagy kereszteket – kinek-kinek a behódolás foka szerint. Azért hadd mondjam el Menczer egyik legendás sztoriját. A 2014-es brazíliai foci-világbajnokságon azt magyarázta el a televízió nézőinek: Laura Chinchilla Costa Rica miniszterelnöke akkora szurkolója a nemzeti válogatottnak, hogy a meccsek után mezt húz, és kimegy az utcára bulizni a néppel. Csakhogy Chinchilla asszony akkor már három hónapja nem volt elnök. Sebaj, Menczer azóta ki- és megtanulta, hogy a diplomáciában ki kicsoda. Megy ő még Szijjártóval Mao-Cetunghoz Kínába vagy George Bush-hoz "ámerikába".
tudode
A XXI. században mindennek lenne határa, ha nem ezek a régi csibésze kezében lenne az ország kulcsa
.
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4&t=7s
.
.
Ezek már egymást is nyírják!
tudode
Ezektől az úuszékiektől mit lehet bárkinek tanulni
.
B+-et!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.