A Fidesz beállt a zsidó világesküvésről fantáziáló Molnár Oszkár mögé Edelényben, amiről a rabbinak 10 éve még sarkos véleménye volt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz már régen megvett téged, mint egy hízott libát! Márpedig Köves Slomó – aki érthetetlen okokból meg szokott sértődni ha Orbán udvari zsidójának nevezik – megmagyarázta a hatalom bizonyítványát. Lefordítom, hogy ne haljak meg idiótán: a provokátorok az MTVA-ban ülnek és semmitől nem riadnak vissza. Vagyis az ellenség, a provokátorok, a tudjukkik (amúgy én nem tudom, kik) azért nevezték ki Siklósi Antiszemitarasszistabunkónéni Beatrixot az M5 élére, mert így akarják megfúrni az Izraelhez közeledő Orbán Viktort, akiről köztudott, hogy soha nem is volt antiszemita és akárcsak a korrupcióval szemben, az antiszemitizmussal szemben is zéró toleranciát hirdetett.Nem értem, hol tenyésztik ezeket a mindent kimagyarázó, Köves-féle művészeket, akik ilyen vállalhatatlan ügyekben is szükségét érzik annak, hogy a hatalom mundérjának soha nem volt becsületét védjék. Jó, tudom, akinek a kóser vágóhíd és baromfi-feldolgozó üzemét 2,8 milliárd forintos zöldmezős beruházással támogatja az állami Eximbank, annak kutyakötelessége ilyen pofátlan disznóságokat hangoztatni. www.napi.hu/magyar_vallalatok/koser_vagohidat_hitelez_az_allami_eximbank.628262.html
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Talán a cica elvitte a nyelvét,vagy elhasználódott aközben mialatt feladta emberiességi elvét?
Jozefina
Köves jobb lenne ha kihúzná a fejét ov hátsójából és megvilágosulna, mert sötét, mint az éjszaka és korumpáljható is valószínűleg!!! A zsidóság szégyene!!!
Eladott Ország
@fergeteg: tegnap, 19:04; ORBÁN VÉLEMÉNYE AZ ISZLÁMRÓL
youtu.be/7mLtNI13J5U
Nincs orvosa mert mind megy ki külföldre, így senki nem tud neki kiírni gyógyszert. Szegény Vitya...1 perc néma csöndet a kis Tescos Napoleon-nak. Egy köpönyegforgató, a pávatáncot mesterien űző hazug tolvaj.
kereső
Melyik ellenzéki tartott pisztolyt köves halántékához, hogy lepaktáljon orbán antiszemita kormányával?Mikor lesz végleg kicsinálva a 168 óra IS?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.