Máris reagált Csilla nyílt levelére az énekes, aki cikkünk megjelenése óta törölte a videót közösségi oldaláról.

Ahogy azt korábban megírtuk, ma megszólalt a gyászoló édesanya is. L.L. Junior volt párja Facebook oldalán tett közzé egy kemény hangú üzenetet. A levélben Csilla a fia elvesztése feletti fájdalmáról ír, és kemény dolgokkal vádolja LL Juniort.

Máris megérkezett L.L. Junior válasza – írta meg korábban a Blikk. Videóját az énekes úgy kezdte, hogy "nem szeretett volna ezekről a dolgokról beszélni, de gyermekei édesanyjának nyílt levelére kénytelen reagálni". Hozzátette, hogy "megérti, hogy volt párja kikészült", és senki nem akarja elvenni a másik gyereket, Lacikát, aki most Juniorékkal van. Azt mondta, nem elvenni akarja, hanem közös felügyeletet szeretne: a hét egyik részében ő, másikban Csilla vigyázna rá.

L.L. Junior egyébként épp a temetőben van, a tragikus balesetben elhunyt gyermekének temetését intézi.

Az énekes az élő videóban közölte, szerinte nagy valószínűséggel nem a sofőr volt a hibás, mindenkit terhelni fog a felelősség, aki gyermeke mellett volt a balesetkor.

A feldúlt hangú videón bár azt mondja, megérti, hogy Csilla most rossz állapotban van, de ezután 

több, súlyos állítást is megfogalmaz vele kapcsolatban.

A teljes videó ITT nézhető meg:

Frissítés:

L.L. Junior alig fél órával a temetőből közzétett videója után, eltávolította azt a Facebookról.

Frissítés: 

L.L. Junior, miután első videóját eltávolította Facebook-oldaláról, később újabb felvételt tett fel, melyben elmondja, hogy nem volt jó ötlet a temetőből élő videót készíteni, emiatt bocsánatot is kért, illetve kérte volt párjától, hogy rendezzék békésen a dolgokat.

Ezek után ezt az újabb videót is letörölte a közösségi portálról

- szúrta ki a Blikk.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Facebook/L.L. Junior

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A gyászoló apa akkora gyászba van, hogy a temtőből élővideózik, most is szerepelni akar. Mért nem tudsz csendbe gyászolni hülyegyerek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Szégyelheti magát, hogy a gyermeke halálából is reklámot csinál!!! Nem ember az ilyen!!!
nezelodo
Megvan a véleményem erről a majomról, mert nem a gyereke halála a legnagyobb tragédia, hanem azt látja, hogy felcsillant a lehetőség, hogy a gusztustalan hírveréssel még ebből is üzletet csináljon.
Eriksson
Egy valódi Valóságshow. Milyen címet kellene adni neki?
tudode
Junior valószínű a lelkiismeretével viaskodik, mindenki hibás, !csak ő nem, aki csak a mosolyát láthatta gyermekeinek!
vukkocska
LL Junior egy tetves gazember. Szerencsétlen Csilla egy életen keresztül lelkiismeret furdalásban élhet azon túl, hogy önmagában egy gyermek elvesztése feldolgozhatatlan tragédia. Mint ahogy Csilla a nyílt levelében megkérdezte: hol voltál négy évig? Ez a tetűláda hagyta el a családját új szerelme miatt. Persze, nem ő az egyetlen, ilyen sok van az életben. De azért az is mond valamit, hogy Csilla kizárólagos gondozója volt a gyermekeknek, nem közös felügyelet alatt voltak. Junior mutogatja a gyermekek képét nyilvánosan, Csilla kitakarja. Remélem soha nem kapja meg a közös felügyeletet, mert nem nézem ki belőle, hogy nem fogja uszítani Lacikát az anyja ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.