Kokain, nemi erőszak, sikkasztás, egymást kicsináló politikusok – ez nem egy hollywoodi film összefoglalója, hanem néhány mozzanat a szombathelyi közélet elmúlt húsz évéből. A káoszos múlt után a vasi megyeszékhely lehet az egyik olyan nagyváros, amely igazolja, hogy a Fidesz sem nyerhet mindig.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyáltalán nem bánnám, ha majd a történelemkönyvek a Szombathelyen történteket a NER összeomlása első pillanataként emlegetnék. Feddhetetlen fideszest keresek. Hende belenézett a távcsőbe és azt hitte éjszakai lövészet van.
szendro.blogin.hu/files/2017/06/366604_hende_feddhetetlen_fideszeseket_keresek.jpg
Ez itt Hende Csaba. Lefokozott, kvázi megbukott honvédelmi miniszter, távcső-szakértő, a sufnijogász kormány egykori oszlopos tagja, Szombathely országgyűlési képviselője. youtu.be/AQ209bciSiA
Soha nem fogom megérteni, hogy ezek a demokratikusan megválasztott emberi selejtek hogy tudják ilyen arcátlanul beletörölni a lábukat ebbe az országba, és ez az ország miért tapsikol még mindig öntudatlanul ehhez az életekkel játszadozó felelőtlenséghez? Mert miközben Hende Csabáért egy szaros csuklótörés miatt mentőhelikopter rohan, az átlagember – aki nevét és arcát vállalva áll a kamerák elé – kínok és keservek között kénytelen tudomásul venni, hogy számára az egészségügyi ellátás sok esetben lutri. És talán ez a legelkeserítőbb ebben az egészben. Hende Csabáért meg ezután is helikopter siet, ha eltörik a kisujja, a lehazugozott, élénk fantáziájú polgár pedig két láb luxus, egy meg minek? alapon magára vessen, ha egyszer kórházba kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.