A hvg “oknyomozó” riportban cáfolta meg a balliberális propagandamédiát, amely mindezidáig kitartóan védte a szexuális zaklatással vádolt Donáth Lászlót. Persze, nem így akarták, a hvg.hu-n megszületett cikk szerzőjének láthatóan az volt a célja, hogy sajnálatot keltsen a szerintük csúnyán meghurcolt szocialista lelkész iránt. A cikk egészen elképesztően butára sikerült: úgy próbálja lejáratásnak beállítani a Donáth László elleni vádakat, hogy közben mindegyikről bevallja, hogy az utolsó szóig igaz. Ennek ellenére a cikk szerzője, Havas Henrik büszke tanítványa, a Litresits nevű szocialista ügyvéd házi újságírója láthatóan rettenetesen meg van sértődve azon, hogy a szexuális zaklatás és a testi sértés kiderült. Hihetetlenül szórakoztató olvasni, ahogy a magát újságírónak nevező propagandista azon siránkozik, hogy tudhatta meg mindenki, valójában kicsoda Donáth László. Ritkán jelenik meg ilyen remekbeszabott, az emberek jó kedvét az egekbe emelő írás, mint ma reggel a hvg-n, amely...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@durbincs: De ha valaki mohó és hülye, akkor könnyen kibújik a szög a zsákból. Az apja is meg a lánya is pont a takarítónőkre gerjed?
Az, hogy a jogtanácsossal liezonja volt, hihetőbb. De arról nem szól a HVG cikke.
reagens
Ejnye! Inkább sajnálkoznának a huncut lelkész áldozatain, akik ezt a megaláztatást kénytelenek voltak eltűrni!
nezelodo
Érdekes ez a halfarok csak a lelkészre gerjed, még véletlenül sem arra a whisky kedvelő fideszes honatyára, aki párhuzamos családot tartott fenn, (mert első a család, meg a második is), balkézről gyerekkel, és a konyhapénzből sem hiányzott az elsőnél az a húsz milla amiből lakást vett a másodiknak. Mert ugye ezek a fideszes keresztények nem csinálnak ám ilyent!
nezelodo
@durbincs: Na ez egy fidesz-fan értelmes, a témát még csak nem is ugató véglény véleménye. (bocsi kutyusok, hogy ezzel párhuzamba emlegetem az vakkantásotokat). Netán polgárháború dúl a fejedben, mint Orbánnak, a két világégést illetően tett hitvallásában? Ajaj, mindketten menthetetlenek vagytok! Esetleg ha meg tudnád védeni azt a fideszes keresztény tolvaj-kujont, érdemben...
kulabombaafityiszre
Pesti prosti,durbincs prosti.
Kurvák egymást közt,nagy egyetértésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.