Áder János államfő szerdán háromnapos hivatalos látogatásra Georgiába utazik – tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal Sajtóigazgatósága az MTI-t. Az államfőt felesége, Herczegh Anita is elkíséri.

A magyar államfő Tbilisziben megbeszéléseket folytat Szalome Zurabisvili georgiai elnökkel, Arcsil Talakvadzével, a georgiai parlament elnökével, valamint Őszentsége II. Illés katolikosz pátriárkával – írták.

Áder János az országba érkező külföldi államfők gyakorlatát követve ellátogat Mchetába és Odzisibe, az Európai Unió georgiai Megfigyelői Missziójához (EUMM) is, ahol tájékozódik az EUMM tevékenységéről és találkozik a műveletben részt vevő magyar kontingens tagjaival.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
man at work
És a magyar parasztnak miért nem jó, hogy Grúziába ment a semmirevaló senkiházi bajszos szar?
Mi ez a Georgia - itt, Magyarországon, teljes testnépcélban hat elemivel?
Ne legyé' má' sznob, csicska
man at work
A magyar államfő (hívjuk most bajszos sózatnak) Atlantában... Ja, nem, Tbilisziben szlalomozik Zurabisvili georgiai elnökkel, és Don Arcsilbald Telek könyvelővel,, valamint Őizésége (magyariul: ez meg ki a fasz?), II. Illés - oszt katolikosz vagy-é pátriárka? Val.
papa.49
Remélem ott is jár majd a kocsid motorja, hogy a segged a kellemes 22 fokba tehesd le bajuszszar !!!
man at work
Bocsánat a hejesírási hibákért (biztos hüje vagyok) !
Pedig csak a magyar hagyományokat követem: sör, bot, pálinka - mert valahogy ki kell bírni azt a sok mocskot, amit a sok mocsok szabadságromboló a szabadságszeretők arcába tol már évek óta, nap, mint nap.

De ha én egyszer elkezdek jógázni!, ha én egyszer lemegyek alfába...
A magyar hagyományoknak egyből lőttek :(
kokopelli
@man at work: ...nekem is az ugrott be,miután egyszer meglátogatta Floridában a "odaszakadt" magyarokat!
Ohio-ban még több magyar van,de az időjárás változóbb! (Atlanta a "nemzet Golyóstolláé",mert ő is segített
anno Athént a 100.éves jubileumi Olympia megtartásából kiütni! Atlanta (Coca Cola) fizette őket le,és azt súg-
dosták a "népek",hogy a lányainak az iskoláit is az USA-ban!
Eladott Ország
Valószínűleg a letelepedési kötvény hálájából hívhatták meg a nemzet bajszos szarát. Egy Habonnyal szoros baráti és üzleti viszonyban álló grúz-izraeli üzletember (mellékállásban a Princess pékséglánc tulajdonosa) részt vett annak a cégnek a működésében, amely Oroszországban árusított letelepedési kötvényeket. A jóember vérfideszes módjára azonnal tagadta az érintettségét, és büntetőeljárással fenyegetőzött. Miközben a magyar állam és annak adófizető polgárai legalábbi 21, de az is lehet, hogy 30 milliárdot buktak a letelepedési kötvényes bulikán úgy, hogy a közvetítő cégekhez 60 milliárd forint került (ennyit kerestek a közvetítők az ügyfelekkel kifizettetett költségeken), immár dokumentumok bizonyítják, hogy a munkanélküli gipszfaragó és vitrines Habony köre vastagon érintett az üzletben. A Putyin seggéből kilógásnak biztosan semmi köze ehhez, de a rendelkezésre álló adatok szerint 384 orosz befektető és családjaik, összesen 1265 állampolgár kapott magyar letelepedési kötvényt ebben a zseniális programban. Tényleg a hülyének is megéri, hogy ezt az országot elvetemült korrupt erkölcsi hulláknak kinéző, korrupt gazemberek irányítják.
lusta
Szóval Káder Jankó Hungaryból Georgiába megy. A II világháború kitörésének 80. évfordulóján Poland fővárosában Warsawban vett részt a megemlékezésen.
Sámannus
Én arra számítottam, hogy a jeltolmács kíséri csak el.
kokopelli
@lusta:"Extra Jet"? "Economy Class" ? (:-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.