Az eddigi harmadával nőtt a migránsok száma a Nyugat Balkánon – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

A főtanácsadó elmondta, komoly a "terheltség" Bosznia-Hercegovinában, ahol jelentősen romlott a belbiztonsági helyzet.

Idén eddig csak a magyar határon mintegy 7300 illegális határsértőt fogtak el. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt nyolc hónap minden napjára jutott illegális határsértő, és gyakran tömegesen próbálkoztak.

Ennek alapján "nagyon hasznosak, eredményesek és szükségesek azok az intézkedések, amiket a magyar kormány annak idején a kerítés megépítése és a jogi határzár megalkotása időszakában rögzített"

- hangsúlyozta.

Bakondi György elmondta azt is, az elmúlt időszakban hangoztatott politikusi vélemények azt támasztják alá, hogy egyre többen felismerik a külső határok védelmének fontosságát az Európai Unióban is, azzal együtt, hogy a "belső biztonság" a határon kezdődik.

"Meg vagyunk arról győződve, hogy változtatni kell az Európai Unió elhibázott migrációs politikáján (...), és ez a változás az európai emberek biztonságát kell, hogy szolgálja"

- fogalmazott a főtanácsadó.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
CSAK AZT TUDNÁM, HOGY MITŐL "TANÁCSADÓ" EZ A FASZ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@szaboria1: A Bözsi néni az ország másik végén ezt úgyse tudja ezért hazudik szemrebbenés nélkül a vakondi elvtárs !!!
csak úgy....
@Macskaszem: jah kérem,köll a munkaerö! ezek hamarosan a saját csapdájukba esnek,mert az országban hemzsegnek a migránsok és az úgy nevezett "vendégmelós".
simmering73
De régen rettegtél már itt Gyuribácsi. Hiányoztál. Olyan jó borzongani veled.
csak úgy....
@simmering73: ne gyuribácsizd mert attu a soros is összerezzen...
Eladott Ország
@Maxipocak: szeptember 4., 12:46; Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (=idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét, úgy, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, vagy épp „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.