Az elszámoltatás egy rendszerváltás morális alapja, legyen szó akár vagyon elleni cselekményekről, akár a 2006-os rendőrrohamokról – hangsúlyozta a Mi Hazánk Mozgalom értelmiségi holdudvarának szerdai budapesti rendezvényén Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője.

Gaudi Nagy Tamás: ezért jó a kormánynak, hogy Gyurcsány szabadlábon van
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Utóbbiak kapcsán azt hangsúlyozta: ami az általa népfelkelésnek nevezett események leverésekor történt, azzal kapcsolatban fennáll a terrorcselekmény megalapozott gyanúja, és azok a tettek még nem évültek el, ugyanakkor 15-20 év börtönnel büntethetőek.

Gaudi Nagy Tamás szerint

hasznos a kormányoldalnak, hogy például Gyurcsány Ferenc ügyében nem születetett ítélet a 13 évvel ezelőtt történtek miatt, mert ő nagy károkat tud okozni a baloldalnak szabadlábon.

Ugyanakkor az 1990-es romániai bányászjárást vagy a fél évszázaddal ezelőtti észak-írországi véres vasárnap példáját hozva fel arról beszélt: van rá példa, hogy évtizedek után vonnak eljárás alá embereket Európában hasonló ügyekben.

Hangsúlyozta: sokszor előfordul, hogy "nemzetellenes, magyarellenes bírók" döntenek nemzeti érzelmű személyek vagy nemzeti elkötelezettségű szervezetek ügyében, majd hangot adott azon véleményének, hogy a bírósági rendszerben a szervezetiek után személyi változásoknak is kellene történniük.

A Mi Hazánk Mozgalom lehetséges küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejezetten ezt diktálja a nemzeti érdek is.

Gaudi Nagy Tamás szerint nem tökéletes ugyan a főváros vezetése, de

"nagyon kemény érvágás" lenne, ha Budapest irányítását a Jobbikkal kiegészült, általa balliberálisnak és nemzetellenesnek nevezett koalíció venné át,

amelyben szavai szerint "a 2010 előtti nemzetpusztító, nemzetkirabló rendszer" emberei vesznek részt, akik "lövik a nemzetet".

(MTI)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az utcai zavargások elleni rendőri akciónak semmi köze nem volt Gyurcsánynak. Ezt már egyszer a Fidesz is belátta. A rendőrök az akkori szolgálati szabályzatnak megfelelően jártak el. A Molotov-koktélt dobáló, autókat felgyújtó, több mint száz rendőrt megsebesítő "békés tüntető" viszont Orbán buzdító beszéde után gerjedt be. Gaudinak az ő lecsukásáról kellene eszmefuttatást végezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@durbincs: Hogy kapsz így fizetést te hernyó ha másolod a kommentjeidet. Lusta szar vagy.
durbincs
@Horizont: mert maga kap a kommentekért marék Banyit ? Intelektuálisan apadt & Lokális hülye ?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:44; Minden diktatúra véget ért egyszer, leginkább jó rondán, az elkövetői és élvezői számára. Most sem lesz ez másképp. https://i.ytimg.com/vi/WeCD5jYAGcM/hqdefault....
Hofi Géza, egyszer azt mondta, itt ha a trágyából szar lesz, rögtön autóval szállítják. Ő már csak a felhők fölül látja, mekkorát gyarapodott az ország, túlvagyunk a kocsin, már repülővel száll a szar. Békés befejezés semmiképp sem várható. Ez a rendszer jellegéből fakad.
Pegero
@Eladott Ország: Ő már csak tudja!
https://m.blog.hu/aj/ajemdibi/43.jpg...
Az embert barátjáról, Hofit az elvtársairól ismerni meg!
https://mult-kor.hu/image/article/index/20.%2...
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:35; Te is ott voltál a KISZ bizottságban a belügynél a KGB-nél a Kárpátok géniuszával?!
Hogy hol volt Orbán 30 éve? Összeöntögette a megmaradt italokat KISZ-gyűlés után. Mondjuk attól is érezheti valaki úgy magát, mintha repülne.
https://uploads.disquscdn.com/images/e3339010...
Rólad mikor fognak szobrot állítani, te "nemzethy" keresztényvédő politikai prostituált fidesz birkája/marhája?!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://uploads.disquscdn.com/images/af65f792...
Pegero
@Eladott Ország: Mire vered itt a nyálad, kis alpesi könyökvédő?!
http://www.mountainblog.it/wp-content/uploads...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok