A magyar miniszterelnök egy demográfiai csúcson tudatmódosítókról, harkályról, testről és vérről is szólt. Megtudtuk Orbántól, szerinte mikor győzhet a magyar családpolitika.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Nem baj ,bazd meg.. Nem baj,hogy idióta vagy.
Clavigo
Nem baj ,bazd meg.. Nem baj,hogy idióta vagy.
Gauntlet
Ha normálisan meg tudnának élni, nem kéne nekik állami kegyelem kenyér !!
papa.49
Elmondta még nem sikerült, de nem is fog sikerülni neki a népesség növelése ezzel, mert bolond az aki ma gyermeket vállal, max. egyet, kettőt !!!
A ti ,,politikátok,, már legyőzte az országot csuti !!!
Jozefina
Már majdnem azt mondtam, hogy a sok idióta ahelyett hogy konferenciázik inkább gyereket csinálna. De nem jó ötlet, mert csak több idióta lenne!!!??? Borzalom ez a rettenetes sok zagyvaság, amit összehordanak!!!
kereső
Felfordult a gyomrom. A magyarországi "történelmi -bevett- egyházak" tevékenysége mára abban kimerül, hogy megáldanak iskolatáskától kezdve egy rendezvényig mindent, még a döngölt földutat is.
Ennyi tömény blődséget, hazug ájtatosságot , mint amit itt előadtak- szerintem tanitani se lehetne.
Milyen sikerre gondolt ugyan orbán? Nem siker a sok-sok üres stadion, a városok-völgyek betonplaccai, a tiz milliós összegeket kereső focisták, a 4/5-ös eredmény az európai csalási statisztikában, a bűnözők befogadása, a gyilkosok szabadon engedése,a 34000 kórházi fertőzésben meghaltak, a Balaton bekebeléze, a nyugdijasok-tanárok-orvosok-mentősök-rendőrök átbaxása, az EPP megvezetése, a határon túli szavazóknak juttatott milliárdok a szavazatokért cserébe, az oktatás lezüllesztése a béka feneke alá, a CEU elüldözése, az MTA szétverése, a proganda a vizcsapból is!, a plakátokon tálalt gazdasági sikerek, a látszat parlament, látszat alkotmánybiróság, az ügyészség zsebből etetése,...etc.
Megmondom előre a babaváró hitel okán nem fog több gyerek születni, mert akik jogosultak!!! felvenni, azok befektetik a szuper állampapirba, ingatlanba- éls annak hasznából röhögve fogják visszafizetni kamatostul. MNekkorra siker lesz ez is!

És ebben az egészben az a legnagyobb siker, hogy minden galádság, a szabadság korlátozása úgy ment át az országon, mint kés a vajban. Mi ez, ha nem siker? Neked- az országnak meg az elsorvadás.
kokopelli
...pedig a fehévári csehóban a nyaloncaival olyan "sikerek" voltak,mint a Józsi'bá anno naponta a "Bosnyákon"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.