A magyar állam értelme és célja, hogy a magyar nemzet fennmaradjon és a magyar emberek életminősége javuljon, ezek azok a fundamentumok, amelyekre minden más épül - jelentette ki Semjén Zsolt a III. Budapesti Demográfiai Csúcs zárásán pénteken. Semjén Zsolt egyetemes küldetésnek nevezte a magyar nemzet fennmaradását. Elvileg migránsokkal lehetne pótolni az ország lakosságát, csak a magyarságot nem lehet ilyen módon pótolni - fűzte hozzá Semjén Zsolt, aki célként jelölte meg, hogy legalább annyi magyar gyermek szülessen, ahány szükséges a magyar nemzet fennmaradásához. De ha ez mégsem volna elég, akkor is csak olyan nem magyarokat lehet beengedni az országba, akik hajlandóak az integrációra és lehetőleg az asszimilációra, és ezt a magyar társadalom is akarja. Ezért kizárólag a magyar nemzet és a magyar nemzet kormánya döntheti el, kiket enged be ebbe az országba - mondta.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
igen,főleg pénzes bűnözőket,meg lefizetett ukránokat
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
igen,főleg pénzes bűnözőket,meg lefizetett ukránokat
RonaGyuri
@Ludmilla: ma meg a megvásárolt szavazókat! =))
Eladott Ország
Tízezrével lépnek le az országból az értelmes fiatal (most már nem csak a fiatal), nyelveket beszélő, kreatív, művelt és tanult elmék. A magyar kormány dilettáns "nemzethy" politikájának, tehetetlenségének és persze ezáltal – erőlködésének jóvoltából pedig ide jönnek a keleti, ázsiai ukrán, kínai, vietnami és egyéb munkás kezek. Jó csere és gondolom hasznos is. Ja, nem. Itt lenne az ideje feltenni a népnek a kérdést: továbbra is fontosabb Soros és a kerítéses rettegtetés, vagy fontosabb az oktatás és az egészségügy ami, egy nemzetnek a jövője. Mert csak egészséges, kiművelt emberfők képesek felvirágoztatni, jómódba segíteni egy nemzetet. A megoldatlan devizahiteles játékról már nem is beszélek, amelynek köszönhetően családok ezrei lesznek földönfutók, hála pártunk és kormányunk családbarátságának. Folytathatnám, mi rohad még az országban de a folytatást ezúttal az olvasóra bízom. Nos, van egy töketlen és dilettáns országvezetés amely Soros és az illiberalizmus, pardon, a keresztény értékek mentén határozza meg az ország jövőjét. Újabb 15 évre harcot hirdet a liberalizmus ellen. Megfűszerezve egy töketlen ellenzékkel, amely 9. éve nézi szinte tétlenül az ország rombolását. A nép hathatós nemcselekvése mellett. Ok, okozat. Mert ez a nép a saját egója fényezés mellett (mert ugye ez a 10 millió agysebész és futballprofesszor országa) ezt bírta kitermelni. Ezért aztán ott tartunk, ahol. A rohadás felé vezető úton. A reformok működnek, csak a végeredmény siralmas.
tudode
Uncsi ez a duma!
.
Kódisokat nem, lóvésokat és bűnözőket igen!
kokopelli
...van egy olyan érzésem,hogy az összes európai ország így van a dologgal,csak nem hangoztatják naponta a
különböző politikusai! Erre van a közmondás (kicsit germánosan): "már minden meg lett mondva,csak még nem
mindeki által!"...mikor is jönnek a portásbácsik?
Málna
@Horizont: Hát inkább ők, mint a csőcselék.
JAJMÁR
Dögunalom :( Semmi újat nem bírnak kitalálni!
Borsodi
Bűnözőket akiket köröznek,Oroszokat Szerbeket, Koszovóit, Ukránokat Törököket Arabokat Muszlinokat Brazilokat Kínait,bárkit akiből hasznuk lehet.Felhígítják elűzik a Magyart.A kormányunk elintézi a sorsunkat,gyerekeink jövőjét.
www.youtube.com/watch?v=6zj-gJU7v3M
Málna
@Horizont: Nincs semmi kifejtenivaló ebben. A menekültek nagy részét tartom csőcseléknek, belőlük nem kérek. Ennyi.
Málna
@Horizont: Ugye tudod, hogy most magaddal beszélgetsz, nem velem?:-)
kokopelli
...és ezt másodállásban döntik el,vagy hetente egyszer a határon vannak,kisnóblizzák a net használatával,
"itt a piros hol a pirossal",vagy ő személyesen kilövi helikopterről a gyanusakat!Néha a hallgatása többet mond-
hatna!
kereső
"Ezért kizárólag a magyar nemzet és a magyar nemzet kormánya döntheti el, kiket enged be ebbe az országba - mondta."- kiemelt figyelmet forditunk a hazájukat meglopó, bukott miniszterelnökökre, a magyarul sem nagyon tudó -csalással magyar ősöket hazudó ilyen-olyan országbeli bűnözőkre- magyar útlevél birtokában hagy vigyék az jó hirét szerte a világba, de jöhet a sok kis occó kinai is, bizonyára jó pizért- mondjuk adót egy se szeret fizetni, meg sok ilyen-és hasonló . Mind-mind a "nemzet" konyhájára hozza a pénzecskét- az ország lakosai meg fizetik. Szóval-és tetvel- jobb lenne, te álkeresztény hazug mocsadék, ha nem bujnál mögém, és hivatkoznál rám. Mert én tényleg a nemzet tagja vagyok,
Málna
@Horizont: Ezért nem kell elnézést kérned, nem zavartál meg. Szívesen válaszolok a kérdéseidre, amennyiben tényleg az én véleményemre vagy kíváncsi, és nem válaszolod meg őket saját magad...
Málna
@Horizont: Akkor keresned kell egy Fidesz-hívőt. Én független vagyok.
Málna
@Horizont: Nem lep meg, hogy ezt is jobban tudod, mint én. Akkor kérdezz, ha én is jó leszek neked.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.