Györkös Péter szerint a becsületsértés határát súrolja a menekültválságról szóló ZDF-es dokumentumfilm.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az egy dolog, hogy a becsületsértéshez becsületre lenne szükség,

na de hogy egy orbáni potentát pont földrajzból akarjon oktatni???

A derék MTI adta közre, hogy a régi megbízható elvtárs – elsőbb itt, aztán ott, majd amott =)) – a derék Györkös NER-társ, úgy a magyar külgarázdaság standard stílusában szólt be a német valóban közszolgálati TV-nek, mert szerdán bemutatott egy dokumentumfilmet, az „A döntés órái: Angela Merkel és a menekültek” címmel. A film a 2015-ös menekültválság magyarországi történéseit mutatja be, a Keleti pályaudvartól Merkel dolgozószobájáig.
Nos ez a derék párt-csinovnyik levélben szólt be a ZDF intendánsának, mert szerinte a film „valóságtól idegen, és néhol már a becsületsértés határát súroló propaganda Magyarországgal és személyesen Orbán Viktorral szemben”!
Nos mint jeleztem ez egy dolog, Szájjártató pribékjei már csak ilyenek, azonban az, hogy közben úgy érzete, hogy füldrajzból is ki kell oktatnia a ZDF-et, na az már sok(k). Azokat a németeket, akiket Őfenesége bornírt agyrémét követve manapság nem szokás Közép-Európához számolni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.