Mást sem hallani a választás előtt a regnáló Tarlós István és az őt tartó párt megszólalóinak szájából, hogy mi minden rosszat tettek a tisztségre aspirálók és egy hang nincs arról, mi jót tettek ők. Helyszín: Budapest, Nyugati téri aluljáró 2019 Magyarországán, Tarlós egy évtizedes főpolgármestersége idején: “Nagyon szomorú és felháborító amit közzé teszek a mai napon! Elmentem a Lehel téri csarnokba népiesen” Lehel piacra.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyon szomorú esetek, de nincs min csodálkozni EZT NEVEZIK A HOZZÁÉRTÉS TELJES HIÁNYÁNAK !!!
A beruházásoknál az ellopható pénz a legfontosabb a ,,műremek,, meg nem érdekli se ,,tervezőt,, se a ,,kivitelezőt,, se az átvevőt,, mindenki megkapja amiért befogja a pofáját NA EZ AZ IGAZÁN SZOMORÚ !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nagyon szomorú esetek, de nincs min csodálkozni EZT NEVEZIK A HOZZÁÉRTÉS TELJES HIÁNYÁNAK !!!
A beruházásoknál az ellopható pénz a legfontosabb a ,,műremek,, meg nem érdekli se ,,tervezőt,, se a ,,kivitelezőt,, se az átvevőt,, mindenki megkapja amiért befogja a pofáját NA EZ AZ IGAZÁN SZOMORÚ !!!
Nessy
@papa.49: Tudod, pár éve még nem volt problémám a lépcsőkkel, ma viszont keresem az alacsony padlós járműveket, a lépcső nélküli közlekedést. Ergo jó pár metró állomás törölve, a HÉV reménytelen a magas lépcsőivel, és alacsony peronjaival. A vonatok zöme szintúgy. És most értem meg sok ember közlekedési gondjait. Talán a tervezők, kivitelezők fiatalok, nem tömeg közlekednek, nem is értik, mi a bajunk sokunknak. A gyerekkocsis anyukák, akik mellett nincs ott a férj, aki vinné a kocsit gyerekestől, még ennél is rosszabb helyzetbe vannak.
Majd valaki elmondja, hogy ez csak kényelmi igény, mint a klímaberendezés.
papa.49
@Nessy: Nekem ugyanez a problémám, a lépcsőzést felfelé még bírom de lefelé bizony kell a korlát, hogy kapaszkodjak, vagy ha leülök a targi mellé a földre akkor bizony két kézzel kell kapaszkodnom, hogy feltudjak állni, de azért még megvagyok .
Nessy
@papa.49: Nem a földre, még a sámlira ülést sem reszkírozom, mert egy tisztes KCR kellene a talpra álláshoz. ?-))) Pár éve nem hittem volna. Ami bosszantó, hogy egy szükséges gyógyszer mellékhatása az izomgyengeség.
papa.49
@Nessy: Sok esetben muszáj a földre ülni, mert pl. a kerékagy kb. 10 centi magasan van a föld felett, felállni meg ennek megfelelően két kézzel kapaszkodok a gép oldalába, mert muszáj csinálni ..
Nessy
@papa.49: Bár volt jogsim, de soha nem vezettem. Ez különben is férfi munka! :-))))
papa.49
@Nessy: Én meg 1966 óta vezetek előbb csak motort aztán autót is, ma már csak autót .
Nessy
@papa.49: Életempárja is, meg a fiam szerettek vezetni. Illetve gyermekem ma is rengeteget vezet, kell a munkájához. Én nem szerettem. Csak kellett amikor szállításvezető voltam. A felsőfokú vizsgán derült ki, hogy kresz - műszaki vizsgám jeles, csak jogsim nincs. Úgy hogy 50 évesen vizsgáztam. Brrrrrr!
Málna
Mi ez a hülyeség már megint? A helyszín a Nyugati téri aluljáró, de a Lehel piac előtt? Most akkor hol? A piac előtt pedig van rámpa, az anyuka miért nem ott tolta le a babakocsit? A lépcső pedig nem csúszik, saját tapasztalatból mondom.
reagens
@Málna: A szokásos választások előtti mocskolódás, hazudozás és uszítás. Ezek a nyomik már csak ilyenek. Még egy ok hogy egyre se szavazzak véletlenül se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.