A zuglói önkormányzatnak egyetlen forint hitele sincs, a fizetőparkolás pedig napi egymillió forintos nyereséggel működik - közölte a XIV. kerület... Az önkormányzat tájékoztatása szerint az ezzel ellentétes állítások "a zuglóiak hazug és kizárólag politikai haszonszerzésre irányuló megtévesztését szolgálhatják", és tájékozatlanságról tanúskodnak. A polgármesteri hivatal ezt a Fidelitas budapesti elnökének vasárnapi sajtótájékoztatójára reagálva közölte. Borbély Ádám egyebek között arról beszélt, hogy a "rossz gazdálkodás miatt Zuglót egy kétmilliárdos hitelkeret tartja lélegeztetőgépen".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
ad.1.Hitelkeret = A hitelszerződésben meghatározott összeg, melynek erejéig a bank hitelt nyújt. Általában hitelkártyáknál és folyószámlahiteleknél használatos. - tehát ugyebár adnának nekik (hitelképesek),

ad.2. Ez úgy működik - tekintettel az önkormányzati bevételek hektikusságára - felveszik, visszaadják, felveszik visszaadják, tehát létezhet olyan időpillanat, amikor nincs hiteltartozás, egyébként meg hitel nélkül szinte az egész világ működésképtelen lenne,

ad.3. Borbély Ádám legyen szíves felsorolni azokat a fideszes önkormányzatokat is (ha már ennyire szeret pénzügyőrködni), melyeknek bizony van hiteltartozásuk, mert akkor onnan is sürgősen ki kell ebrudalni a testületet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.