Férje elvesztése óta nehezen találja a helyét Vajna Tímea.

Vajna özvegye fogadkozik, hogy nem válik függővé az antidepresszánsoktól

A januárban elhunyt filmügyi kormánybiztos özvegyének lelki sebeire egy rövid időre gyógyírt jelenthet a környezetváltozás, hiszen péntek óta az Egyesült Államokban tartózkodik, ahol a letelepedéséhez szükséges papírokat és feltételeket igyekszik előkészíteni – írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, Vajna özvegyét még mindig borzasztóan megviseli a férje elvesztése óta tartó időszak. 

A legnehezebbek mégis az egyedül töltött esték a budai villában, amely a férjéhez kötődő emlékekkel van tele.

Általában egészséges életet élek, sokat sportolok, az étkezésemre is odafigyelek. De Andy halála óta felborult a lelki és fizikai egyensúlyom, ezért szedek antidepresszánst és gyengébb altatót. Ezektől a gyógyszerektől nem válok függővé, bármikor abba tudom hagyni a szedésüket

– szögezte le Tímea.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ez a függőség legbiztosabb jele.
Bármikor lehet, hogy abba tudná hagyni, de nem akarja. Szánalmas.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Timea: „Nem abból áll az életem, hogy utazgatok, fotózgatom magam, jótékonykodom, és néha ránézek a fánkboltomra."
Meg a pasikra: Íme mutatom: a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fhir.ma%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F07%2F13319.jpg&key=rv8_kEdAyqAVlpK42mUKNg&w=600&h
"A legnehezebbek mégis az egyedül töltött esték a budai villában, amely a férjéhez kötődő emlékekkel van tele."
„Leültünk az étteremben, és egyből azzal kezdte, hogy gyönyörű a szemem. Én meg bebandzsítottam, és ez nagyon tetszett neki.” a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fnyugatifeny.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F11%2Fschmidt-maria.jpg&key=nO_91zZ3wEj3l-nLsOqc7Q&w=600&h=319
Egy gigantikus szopás után meg lett a Lamborghini " Érthető, hiszen mire abba a vén f@szba valami kis életet lehelt, nagy mutatvány lehetett!
papa.49
Na a napitímea meg volt, a postás már csengett ))))))))))))
Dr plágium
Pedig függő leszel vagy már az is vagy. Elég nehéz ezekről a bogyókról leállni mert a szervezet hozzá szokott. Kb. olyan mint a drog.
görbetükör
Ez a függőség legbiztosabb jele.
Bármikor lehet, hogy abba tudná hagyni, de nem akarja. Szánalmas.
colibri
...és ha mégis azzá válik...? Legalább újabb témája lesz a firkászoknak.
Eriksson
Ő mond amit akar, mi hiszünk, amit akarunk.
cikicakk55
Majd ha ráérek hullatok érte pár csepp könnyet. Szerinte csak Ő vesztette el a férjét az országban? Rengeteg nő marad magára,ráadásul úgy,hogy még egy normális temetésre sem futja. Nem szed dilibogyókat,mert túl drágák.Nem étkezik egészségesen,mert az is nagyon drága. Nem jár kondizni,nem kocog alig nadrágban és trikóban,hogy a férfiakat egye a fene utána. A legtöbb özvegy asszony magára maradva csendben siratja a párját. Ők tényleg gyászolnak.Timi amit te művelsz az nem gyász,hanem egy folytatásos szappanopera.
Eriksson
@cikicakk55: Nem olyan egyértelmű amit írsz. Általában ugye a férjek mennek el hamarabb, ezért vannak özvegyasszonyok. Ám ez a helyzet általában idős korban következik be, de ott vannak a gyerekek és az unokák, akik miatt mégsem marad magára a mama.
Szegény kislány a támaszát vesztette el. Kénytelen lesz keresni magának egy hozzáillő társat, aki majd kárpótolja.
Dr plágium
@Eriksson: Egy újabb pénzeszsákra gondolsz?
Eriksson
@Dr plágium: Ki tudja, még az is lehet. Vajna ismeretségi köréből feltételezem, hogy nincs kitiltva. Ott pedig minden lehetséges.
cikicakk55
@Eriksson: Szegény kislány??? Na fene! Tán csak nem sajnálod? nyugi,tele a világ gazdagabbik fele öreg,ráncos,de rengeteg pénzzel bíró emberrel. A gond csak az,hogy Timikének elege lett az öreg emberekből,a sok macerával amivel jár egy aktus. Most már szeretne kicsit boldogabban élni,mert rá jött,hogy a pénz jó ha van,de nem ad felhőtlen boldogságot. Most egy kicsinykét még sajnáltatja magát,aztán keres egy korban jobban hozzá illő,lehetőleg szintén dúsgazdag pasast.Azokkal csak az a gond,hogy nem kell nekik semmilyen serkentő szer,megy a dolog bogyók és Timike felsz...sa nélkül is,így nem biztos,hogy hűséges marad az új párja. Mindig van szebb és jobb,csak keresni kell.
Eriksson
@cikicakk55: Vedd észre az iróniát. :)))
vacsi
Szánalmas lotyó! Szedje nyugodtan a dilibogyóit, kit érdekel?
cikicakk55
@Eriksson: szeptember 9 20:20
Tudod Timikének azzal van a legnagyobb gondja a világon,hogy olyan férfi nincs amilyet Ő szeretne. Persze van,csak azok már foglaltak,már Édesapák és Timike maximum egy kóbor numerára férne az életükbe. Már pedig Timike tanult a hibáiból. Most már tudja,hogy ha szexelni akar,akkor öreg embert ne keressen férjet magának. Ritka z olyan párosítás,hogy egy férfi korban hozzá illik, megy neki a szex,amennyit csak akar a hölgyike, még feleségül venni is hajlandó,de enél tovább már nem engedi az asszonyt bele szólni az életébe. Amint az ujján van a gyűrű egyből kibukik a szépség hiba. A hűség,mint fogalom ismeretlen a számára. Timike bár mennyire is vonzó nő,a pénze nála is vonzóbb. Szóval most jön majd az,mikor Ő tart el egy férfit és nem a férfi tartja el Őt. Nehéz lesz egy új életbe bele szokni. Ő" Barbi Babának" lett elkönyvelve és nem megy neki más szerep.
verőce21
@cikicakk55: De annyira szereti a felsz.pást, hogy nem szivesen mond le arról sem, nem teher neki. :)
cikicakk55
@Eriksson:nem,nem Ő mesélte,de az eddigi életét erősen a kamerák előtt élte,így jól megismertük,illetve kiismertük. Ő azt hiszi,hogy mindenki hülye az országban,mert mi elhisszük,hogy Ő mennyire szerelmes volt .Kb annyira hittük el,mint azt,hogy az exe( Damu Roland nem férj) elverte és megerőszakolta. Annyira sok hazugságot tolt már a képünkbe,hogy akkor sem tudunk neki hinni,ha véletlen igazat mond.nekem az eddig látottak alapján az jött le,amit leírtam.
Eriksson
@cikicakk55: Úgy gondolom, hogy a kishölgy felkészült a jövőjére, hiszen azzal tisztában volt, hogy röpke pár éven belül özvegy lesz. Valószínű, hogy Amerikában is megvannak a maga kapcsolatai, s a magánélete is hamarosan rendeződni fog.
A többihez legfeljebb annyi közünk van, hogy vajon kire hagyja a fánkozóját.
Egy biztos, hogy páratlan életpályát futott be eddig. S ha el nem szúrja úgy is marad, hiszen okos kis nő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.