A Fidesz-KDNP a teljesítményre alapozva kéri az emberek bizalmát az önkormányzati választáson, mert összefogva, a kormány vezetésével elérték, hogy a gazdaság növekedése és a családtámogatási rendszer a legjobb az Európai Unióban, míg 2010-ben 3,2 millióan dolgoztak, ma már 4,7 millióan – mondta Kósa Lajos csütörtökön Salgótarjánban.

Kósa: az ellenzék el akarja törölni Orbán Viktor rendszerét
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke hozzátette: ezzel szemben

az ellenzék azért kéri a szavazatokat, mert el akarják törölni Orbán Viktor rendszerét.

Kósa Lajos szerint az ellenzék nem építeni akar, hanem harcolni.

Aki háborúzni akar a magyar kormánnyal, az csatatérré akarja változtatni a városát – mondta, hozzátéve, hogy mindenki eldöntheti, melyiket választja.

"Mi szeretnénk Szabó Csaba polgármesterjelölttel és a Fidesz-KDNP vezette Nógrád megyei önkormányzattal összefogva fejleszteni, szépíteni ezt a gyönyörű megyét"

- fogalmazott.

Kósa Lajos a pártszövetség Nógrád megyében induló polgármesterjelöltjeinek tartott fórum előtti sajtótájékoztatón, a jelöltállítás határidejének lezárulta után ismertette: országosan 1200 polgármesterjelöltjük van, ami azt jelenti, hogy az önkormányzatok 37 százalékában indítanak jelöltet, de ezeken a településeken összesen 7,8 millióan élnek.

A Fidesz-KDNP 6500 önkormányzati képviselőjelöltet is indít.

Mint mondta, Nógrád megye 131 települése közül 95 helyen indul jelöltjük a szövetség színeiben vagy támogatásával.

Kitért arra is, hogy bár az ellenzék meghirdette "a nagy összefogást", a 169 tízezer lakos fölötti településen csak 53-ban van bármifajta együttműködés, az eredeti célkitűzést – hogy jelöltjeik nem versengenek egymással – pedig csak 31 helyen tudták megvalósítani, ami 18 százalékos eredmény, és az iskolában egyes alának felel meg.

Skuczi Nándor (Fidesz-KDNP), a Nógrád megyei önkormányzat elnöke arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy szeretnék folytatni az elmúlt években végzett munkát; a Területi Operatív Program keretében több mint 41 milliárd forint értékben osztottak el forrásokat.

Kiemelt célnak nevezte, hogy az itt élők boldogulhassanak, teljes értékű életet élhessenek. Mint mondta, ennek rendelik alá az eszközöket, az elmúlt években pedig kézzelfoghatóan is megjelentek a fejlesztések a nógrádi településeken.

Elmondta, az október 13-án döntő választópolgároknak a Fidesz-KDNP az összefogást, az értékelvűséget és a versenyképességet ajánlja.

Szabó Csaba, a pártszövetség salgótarjáni polgármesterjelöltje azt mondta, a megyeszékhelyek közül Salgótarján az egyetlen, amelynek gazdasági mutatói rosszabbak, mint a megye összességének. Bírálta, hogy bár a kormány 9,2 milliárdos uniós forrást, másfélmilliárd forintos szabad felhasználású keretet adott a városnak, és a modern városok program keretében közel 100 milliárd forintnyi fejlesztésről írtak alá megállapodást, ezek a pénzek az elmúlt öt évben nem megfelelően hasznosultak.

A Fidesz-KDNP egy boldogabb Salgótarjánért készített programot, amelynek alappillérei a biztonság, a bizalom és a bátorság – közölte.

(MTI)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
még az emlékét is el kellene törölni ennek a mocskos bandának
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Sajna az igazi ellenzék kint van, nem kér kollaboránsokból - őnekik nincs pártjuk, szerencsére - mert egy újabb párt csak elfogadná a NER-t. Ők tényleg beszántanák. Azt mondod harc, hát ti nem harcoltatok a városotok jogaiért / pénzeiért ez TÉNY.
Csatatérrel riogatsz, ez fenyegetés. Értékelvűségetek a közpénz, a fejlesztéseket haveri cégek csinálják. A versenyképesség halott, a Pártállam oszt el mindent.
Biztonság? Nálunk már köztéren lancolva vannak a dolgok, mindenhol kamerák, a tv csupa erőszak.
Bizalom? Ha mindenki kapna egy vaskos dossziét havonta viselt dolgaitokról, nagyon mérgesek lennének. Nem tudom ki és miért bízik még bennetek!
Bátorság? Az emberek félnek elveszteni a kicsit, amijük van, féltik a családjukat, a sok mocskolódás, a fenyegető emberek mindennaposak.
Ez a NER. Ezzé tettétek, amikor egy többség fél egy embertől - Orbántól. Pedig csak egyszer kell leszavazni. Egyszer. Ha nincs legitim hatalma nem tud mit mozgósítani - hacsak nem a maffiáját. De akkor olyan polgárháború lesz hogy ihaj. Így is úgy látom, erőszak nélkül ő nem fog távozni. Sajna. Ez van !
RonaGyuri
Lala erre magadtól gyüttél rá??? Igen el akarják távolítani, ahogy egy egyre jobban elburjánzó rákos daganatot kell! =))
szaboria1
Mrs 20% bizony el kell mennetek mert amit állítasz az félig sem igaz. Miért nem valljátok be pl. mennyi vendég munkással van meg a 4,7 millió munkavállaló.
Ludmilla
még az emlékét is el kellene törölni ennek a mocskos bandának
tudode
Ha elhúzták volna a belüket az is késő lenne ennyi szenétség után
.
----Milyen károkat okozott az Orbán-kormány az adófizetőknek?
,
karvalyokfoldje.blog.hu/2018/01/17/milyen_karokat_okozott_az_orban-kormany_az_adofizetoknek
.
Pofátlan pica szekta!!!
simmering73
Ha majd a nép fog benneteket eltakarítani (mint Romániában), na az nem lesz nektek babazsúr.
justhpeter
Ha egyszer igazi rendszerváltás lesz, Orbán pribékjei fognak rá legjobban haragudni, hiszen amikor kijönnek a börtönből ott fognak állni munka nélkül, segélyre várva, ott szembesülnek azzal, hogy egy életre vége a jó világnak.
balos
Ezt a fideSSes szart 10 év alatt sem lehet eltakarítani,mert a kitartottak "jól dolgoztak" nekik!
tulipan
Szép is lenne már a szégyenletes múlt ködében tudni ezt a rendszert!
solidedge
Orbánék már eltörölték az élhetőbb, demokratikus Magyarország rendszerét. Természetes hogy minden józan gondolkodású ember el akarja törölni Orbán ámokfutó rendszerét.
szegfue
@Apoca: Nekem is ez tünt fel!!! Kósa szépen elkotyogta, hogy M.o-n "Orbán Viktor rendszere" van! Ez az igazi beismerés!:))
Aki Én
Naná, hogy elakarják törölni orbán egyszemélyes önkény rendszerét.
Ezért vannak választások. ...elvileg.
Macskaszem
Fején találtad a szöget seggfej, pontosan azt akarjuk.
reagens
Akkor nincs is más dolgunk, mint az ellenzéki bandát a partvonalra irányítani a szavazatainkkal.
Ennek a destruktív, romboló bandának nem szabad esélyt sem adni!
kokopelli
@Aki Én: Amennyiben a fideszeseknek eszük lenne,a Kósára szájkosarat tetetnének!Annyi baromságot,mint
amikbe a szerencsétlen mindíg belecsavarodik,még nem hallottam! (a templom,a zsidók,a karaj,a zsinagóga,
,az ellentmondások,mert akkor az már nem is az,... stb) ! ...egy dedós szellemi "díszlépései" is lehetnének)!
cikicakk55
"az ellenzék azért kéri a szavazatokat, mert el akarják törölni Orbán Viktor rendszerét."
Így van,el is kell törölni az egész rendszert Orbánostúl Kósástúl,Rogánostúl,Lázárostúl stb) Mindegyiket fejjel lefelé lógatva kell felkötni,hogy kihulljon az agyukból az ellopott több ezer milliárd Euró. Legalább is azok a bankok hulljanak le a földre ahol tartják azokat a bankbetéteket. Pár kamionnal kimennénk és vissza hoznánk.Az új kormánynak futná az egészségügyre, a kórházakra,azok helyre hozására, felszerelések pótlására, a tanárok fizetésére. A sok stadiont átalakítani albérlők házává,ahová a fiatal házasok költözhetnek addig még lakáshoz nem tudnak jutni. Kósa Malacos Úr! Az nem jutott az eszedbe,hogy azért dolgozik annyival több ember,mert behoztatok az országba. 250.000 Ukrán állampolgárt dolgozni? Igaz,hogy 10 Ukrán dolgozik annyit mint egy Magyar,de nektek így is megéri. Hiába hazudsz Lala! Átlátunk rajtad,mint a szitán. A Főnid sem tud már kihúzni abból a fekáliából,amibe szépen lassan beletoltad magad. Ne félj,nem sokéig leszel egyedül.Megy a többi narancsos is utánad.
kokopelli
@cikicakk55: ."..világ ellenzékei egyesüljetek!"? T.k. már egyesültek is,mivel a világon azért kérik a szavazatokat
mindenhol,mert szeretnék "elvenni" a hatalmat a regnáló pártcsoporttól! Hány osztályt járt a Lali?..nem körülbelül,
hanem csak belül! Érdekes,hogy nyugatabbra élnek ezzel a jelenséggel,mivel a következő választás mindig jön!
Lali a "kormányzás" az nem tartósbérlet mindhalálig"! T.k. taktikának nem rossz az,ha szétverik az országot,mert
azzal a "következőknek",(ha nyernének), semmi esélye nem lesz duplázni!
Qqberci
KupakLala, egészen hamar rájöttél... Most még azt kell beemelni, hogy úgy általában ez az ellenzékiség lényege...
reagens
A választók épp az ellenzéket törlik el!
csak úgy....
@reagens: tudom tibi,hogy te csípnéd az egypárt rendszert...,csak azt nem,hogy miért,
talán mert seggfej vagy?
tulipan
@reagens: Ami nincs, azt csak egy ilyen tök agyalágyult narancsnyik gondolkodású szörnyeteg, törölheti el! aZ ELLENZÉK MÁST SZERETNE! Ámde sajnos, a NÉP a HOZZÁD HASONLÓAN, SUNYI PÉNZÉHES, ÉS gondolkodásra KÉPTELENÜL OSTOBA!!
tulipan
Hát persze kupakos, bolond idióta! Ez természetes! Miért? Nektek tökfejeknek "szabad volt" ELLENZÉKBEN, eltörölni, kikészíteni az akkori kormányerőket??Most éppen TI vagytok AZOK, akiket most már VÉGKÉPP el kellene törölni, TÉNYLEG a föld színéről, TI HAZUG, TOLVAJ horda!!! Sajnos A nép olyan ostoba, hogy fillérekért ELADJA MAGÁT!!!
nezelodo
Ezek nem a Lajos kijelentései, inkább úgy érzem gyanítja, hogy nagy a baj és könyörgőre vette a figurát, és ahogy az asszonykáját szokta kérlelni, most a választókat próbálja megvezetni.
csak úgy....
@nezelodo: jó ember lehetsz...,kiutat kersel a lalinak is.
advocat
Lajos! Az ellenzéknek ez a dolga! Csak ehhez egy kis ész kell. Nem sok.Valamivel több, kint egy szerény IQ-jú volt miniszteré.
advocat
@tulipan: Most kaptunk 9000.- forintot, ami lassan 10 kiló krumpli ára lesz. Viktor meg is írta a levelét. Még alá is írta! Ez kell nekünk!
whitout
Örülök, hogy felébredtél, te pár koszos-tetves-redvás sarokba dobott pokrócból lett élet (ugye ismered az evolúció ezen elméletét - kis köcsög kupakos?).
Képzeld - bármilyen meglepő, bármilyen új is neked (TE NYOMORULT ÁLLAT!), az ellenzék AZ EGÉSZ VILÁGON úgy van vele, hogy próbálja megdönteni a regnáló rendszert.
Én Soros György helyében visszakövetelném a tandíjat tőled, TE SURMÓ SUTYERÁK VÉRBUTA MAGYAR PARASZT., MERT MEGBUKTÁL!
Te faszkalap... faszkupak, te tényleg azt hiszed, hogy ezt megúszod, és nem kell végül elszámolnod senkinek?
Hülyébb vagy, mint gondolod, hogy mások mennyire hülyének gondolnak valójában.
Nagyon hülyének gondolnak mások - mert megérdemled.
Igazából sajnállak, mert iszonyúan szánalmas vagy - ország-világ előtt...
whitout
Én nemsokára felhomályosítom az ittlévőket kereszténységből, és akkor bizony még mélyebbre kerülsz Orbánnal együtt, te pogány Koppány nagyon divatnáci magyar országgyilkos féreg, Kósa Lajos - aki lop, csal, meg hazudik.

Az "I Duddits" befuccsolt, mert elkalandoztam kicsit...
De van új nevem.
Lesz itt még minden...
Ez a minden, AZ A MINDEN !!!

Igaz történet alapján...
tulipan
@advocat: Sőt! Állítólag még jönni fog (valakiknek? valamikor?)még a választás előtt, 16000, aztán még novemberben az infláció-elszámolás miatt, állítólag, még 12000 is! Kíváncsi leszek, úgy jön-e, mint tavalyi télen a "böske", amire mindenki hiába várt!!!
vacsi
"míg 2010-ben 3,2 millióan dolgoztak, ma már 4,7 millióan "
Ez lehetséges, de arról nem szól, hogy akik dolgoztak, rendes, bejelentett munkán voltak-e, avagy közmunkásként, a havi 47 ezerért - mert, ugye, abból Matolcsy remekül meg tudna élni, de még ezt sem mutatta be!
kereső
Semmi cicó kósa? Csak úgy per hecc "orbán rendszere"?Nagyon őszintének tetszik lenni.
tulipan
@vacsi: Volna ehhez 1 kérdésem! EZ a narancsos Dinó, ebbe, az úgymond 4.7 millióba beleszámolja azt az országból jobb megélhetés reményében elmenekült kb. 1 millió külföldön élő magyar DOLGOZÓT IS??? Ja ésx hová számítja vajon, azt a kb másik 1 milliócska magyar "polgárt", akikról köztudott, hogy életében soha nem dolgozott és nem is fog!!!
tulipan
Nézzétek már! Hát ez még a 10 kiló krumplira sem lesz "jó"! Kész átverés show!!
hirklikk.hu/kozelet/meglep-informaciok-a-rezsiutalvanyrol/354694/
nezelodo
Szegény Lala, úgy tesz mintha ellenzékben baráti klubot akartak volna alakítani az akkori kormányzati csapattal, és nem a fővárost próbálták a Kubatov legényekkel fölgyújtatni! Még maga Orbán is azt nyilatkozta egy német lapnak, hogy szívesen elpusztítaná az ellenségeit, mert neki csak azok vannak, nem ellenfelei. Igazán rokonszenves vallomás egy igazi keresztény KISZ titkártól!
papa.49
Kupaklaja neked előkelő helyed lesz a lámpavasaknál, úgy 3.4 hely a tiéd !!!
tulipan
Végre, ennyi év után, talán vége lesz az uniós országok állandó hepciáskodó hülyitésének!!!
24.hu/kulfold/2019/09/10/trocsanyi-biztos-jelolt-ellen-szavaz-ellenzek/
vacsi
@tulipan: Valóban, elég hiányos a tájékoztatása...
Borsodi
Előbújt már azt hiszi elfelejtettük mire készült.Orbán rendszerét ezekkel a képmutató jellemtelen emberekkel együtt kéne eltörölni a föld színéről.Rosszabbak mint a hív vírus.
desir62
Te idióta mit gondolsz, mi a faszt akar a normális magyar?
kereső
El. És a gazdasági-és politikai elszámoltatás után sóval hintjük be a "helyét"! Képzeld el kósa lala. Milyen lesz az?
whitout
A magyar szellemi tőke
A tőke - írta, nem Kósa "kupak" Lala
Biblia - írta, nem Kósa "kupak" Lala
15 perc jóga - írta, nem Kósa "kupak" Lala
Igazából SEMMIT nem írt Kósa "kupak" Lala

Igazából ezzel nem is lenne baj, ha kussolna ez a köcsög paraszt nímand, de nem, ez ugat bele a világba. - esztelenül.
Sámannus
Lalikám egészen jól beszélsz már te is ellenzékinek látszol, csak mert hülye vagy azért tolod még a fütyisz talicskáját
kakaósbögre
a párt legértékesebb embere.akkora baromságokat nyilatkozik hogy a többi rátermett,hozzáértő politikusnak látszik mellette.
Peller Anikó
"el akarja törölni Orbán Viktor rendszerét". El.

Rémisztő lehet a felismerés tetvek, nagyapáink az életüket adták egy demokratikusabb rendszerért, ami nem vitás nehézkesebb mint az egyszemélyes diktátori rendetlenszer. De igen, azt kérjük vissza.

Egymillióval többen dolgoznak Magyarországon tepöcs? Akkor miért is van most már mindenhol munkaerőhiány tepöcs?

Ja, tudom, mert aki tud és akar dolgozni azt elüldöztétek, mert nektek csak a minél hülyébb anál jobb az elfogadható. Ezért is ülhetsz ott a székeden te. Még.
reagens
A liberalizmust kell örökre eltörölni, korunk fasizmusát.
kereső
Jól mondod lala. Az "istenetek" tegnap vallotta be nyiltan , hogy alkotmányos puccsal törölte el demokratikus jogállamot Magyarországon, és új államot hozott létre. Ezek szerint orbánban , Szt.István után ismét egy új állam alapitót köszönthetünk.
Ezért az új állam alapitásáért börtön járna orbánnak, és minden közreműködőnek, nem hozsánna, és isteni piedesztálra emelés.
szaboria1
Lali király ebből a 4,7 millióból vajon mennyi a vendég munkás mert már kb 800000
magyar külföldön dolgozik.
tulipan
@reagens: A liberalizmusnak kell örökre eltörölni, korunk fasizmusát, a NARANCSOS iliberalizmustt
Borsodi
Már régen kellett volna, még a föld színéről is.Remélem még megélem a bukásukat.
Úgy látom Lala fostok,talán ezért veszitek körbe magatokat a sok gugolós néppel.Teszitek Budapestet tönkre.
kissé felnőttem
egy realista fideszvezér. ? emlékezzél ezt énelkeltétek ez a harc lesz a végső csak összefogni hát...ezen cseperedtél akkor? aztán mit alkottatok zürzavart káoszt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.